نخستین همایش ملی توسعه پایدار کسب و کار و کارآفرینی هنرهای سنتی و صنایع دستی در بومگردی چهارم اردیبهشت ماه در شهرستان فومن برگزار می شود. مرتضی طالع ماسوله رییس کمیسیون گردشگری مجمع توسعه گیلان افزود: نخستین همایش ملی بدین جهت در گیلان برگزار می شود که این استان در موضوع بومگردی به سرعت در […]

نخستین همایش ملی توسعه پایدار کسب و کار و کارآفرینی هنرهای سنتی و صنایع دستی در بومگردی چهارم اردیبهشت ماه در شهرستان فومن برگزار می شود.
مرتضی طالع ماسوله رییس کمیسیون گردشگری مجمع توسعه گیلان افزود: نخستین همایش ملی بدین جهت در گیلان برگزار می شود که این استان در موضوع بومگردی به سرعت در حال رشد و یکی از استان های پیشرو در این زمینه است و این توسعه از دورن جامعه محلی و فرهنگ مهمان نوازی آنها برخاسته است.وی اظهار داشت که با راه اندازی هر خانه بوم گردی دستکم سه نفر و حداکثر ۷ تا ۱۰ نفر اشتغالزایی می شود.این مدرس دانشگاه ،گفت: هدف اصلی از برگزاری این همایش ،تبیین جایگاه هنرهای سنتی و صنایع دستی ایران به عنوان زیرساخت توسعه پایدار کسب و کار و کارآفرینی در بومگردی است.
کاهش سفرهای خارجی گردشگران ایرانی
معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، بالا رفتن نرخ ارز و شرایط اقتصادی را به‌عنوان دلایل کاهش سفرهای خارجی گردشگران ایرانی اعلام کرد.
ولی تیموری اظهار کرد: پارسال شاهد کاهش آمار سفرهای خارجی ایرانیان بودیم، به طوری که در سال گذشته تعداد هفت میلیون نفر گردشگر از ایران خارج شده‌اند که این رقم در سال ۹۶ به میزان ۱۰ میلیون نفر بود که با توجه به آمار ارائه شده، شاهد کاهش سفرهای خارجی گردشگران ایرانی هستیم. وی، بالا رفتن نرخ ارز و شرایط اقتصادی را به‌عنوان دلایل کاهش سفرهای خارجی گردشگران ایرانی اعلام کرد و افزود: خوشبختانه طی سال‌های اخیر اقبال مردم به سفرهای داخلی زیاد شده و گردشگری داخلی و توجه به مقاصد گردشگری کمتر شناخته شده به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویکردها طی سال گذشته توانست حجم بسیار خوبی از گردشگری را به خود اختصاص دهد.
عراقی‌ها بیشترین زائران مشهد هستند
تولیت آستان قدس رضوی اعلام کرد: در سال ۳۰ میلیون ایرانی و ایرانی این آستان را زیارت می‌کنند که بخش قابل توجهی از زائران غیر ایرانی، برادران و خواهران عراقی هستند.حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی گفت: آستان قدس رضوی در طول سال پذیرای ۳۰ میلیون زائر ایرانی و غیرایرانی است و بخش قابل توجهی از زائران غیر ایرانی، برادران و خواهران عراقی هستند که برای اجرای برنامه‌های مخصوص به آنها، یکی از صحن‌ها و رواق‌ها را اختصاص دادیم. البته همه صحن‌ها و رواق‌ها در خدمت همه زائران است.تولیت آستان قدس رضوی گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هرچه بهتر و بیشتر امکانات و وضعیت زوار عراقی را بهبود ببخشیم.وی بیان کرد: ما برای ایجاد تسهیلات و امکانات مادی زائران تلاش و سرمایه‌گذاری می‌کنیم و برای رشد و بالا بردن سطح معرفت دینی آن‌ها گام برمی‌داریم.