همزمان با هفته سلامت، زنگ سلامت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دبستان دخترانه شاهد «آمنه بنت وهب» این شهر نواخته شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آئین با بیان اینکه مدرسه محل زندگی است و زندگی اجتماعی از مدارس آغاز میشود، به نقش اثرگذار معلمان در زندگی اجتماعی دانش […]
همزمان با هفته سلامت، زنگ سلامت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دبستان دخترانه شاهد «آمنه بنت وهب» این شهر نواخته شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آئین با بیان اینکه مدرسه محل زندگی است و زندگی اجتماعی از مدارس آغاز میشود، به نقش اثرگذار معلمان در زندگی اجتماعی دانش آموزان اشاره کرد و گفت: آموزش تنها آموزش علمی نیست و جنبههای مختلفی مانند آموزشهای جسمی و اجتماعی را نیز شامل میشود.
دکتر علی بهادر افزود: انسانها بزرگترین سرمایههای هر کشور هستند و دانش آموزان نیز جزئی از این سرمایهها محسوب میشوند بنابراین آموزش آنها به معنای سرمایه گذاری برای آینده کشور است.
او ادامه داد: معلمان که وظیفه آموزش و تربیت دانش آموزان را بر عهده دارند، باید از بین نخبگان جامعه انتخاب شوند، زیرا اگر بهترین افراد در زمینه آموزش مشارکت داشته باشند، بهترین اتفاقات برای کشور به وقوع میپیوندد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه بر ضرورت توجه به محیط زیست و فعالیت بدنی به عنوان دو راهکار برای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد و افزود: پرخوری، چاقی و بی تحرکی منشأ بیماری هاست.
دکتر بهادر بی تحرکی را یکی از معضلات زندگی شهرنشینی دانست و گفت: مدارس باید مکانهای مناسبی برای فعالیت، بازی و تحرک بدنی دانش آموزان داشته باشند؛ همچنین توسعه فضای سبز و بوستانها برای انجام ورزشهای همگانی و فعالیت بدنی مردم، ضروری است.
او با تاکید بر لزوم توجه به موضوع پیشگیری برای جلوگیری از بروز بیماریها، نقش مدارس و معلمان را در این زمینه مهم برشمرد و اظهار امیدواری کرد دانشگاه علوم پزشکی شیراز با کمک معلمان و دانش آموزان، سبب ارتقای بیشتر سلامت جامعه شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز که در این آئین حضور داشت، با اشاره به تلاشهای دولت در جوامع پیشرفته و در بسیاری از کشورهای دنیا مانند ایران برای ارتقای سلامت جامعه، این امر را تلاشی در راستای ایجاد رفاه واقعی برای جامعه دانست.
وی با اشاره به سطوح مختلف سلامت، بر اهمیت پیشگیری در ابعاد مختلف، برای جلوگیری از بروز بیمارهای جسمی و روحی تاکید کرد و گفت: تمام مردم و مسؤولان جامعه باید برای سلامتی اجتماعی تلاش کنند و این موضوع تنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست، بلکه مشارکت اجتماعی در این زمینه لازم و ضروری است.
وجود ۵ هزار هکتار باغ پسته در ورامین
فرماندار ورامین گفت: ۵ هزار هکتار از اراضی ورامین را باغات پسته تشکیل میدهد.
حسین کاغذلو در جریان بازدید رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران واقع در شهرستان ورامین اظهار داشت: ورامین قطب کشاورزی استان تهران است و همه ساله بیش از ۳۸ هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت انواع محصولات باغی و زراعی میرود.
وی افزود: اگر محدودیتهای منابع آبی وجود نداشت، محصولات بسیاری در ۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ورامین تولید میشد.
فرماندار ورامین اظهار داشت: مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران ظرفیت بالقوه ای در این شهرستان محسوب میشود تا با انجام تحقیقات علمی در حوزههای مختلف گیاهان زراعی و باغی بهترین نتیجه را عاید کشاورزان کند.
وی با بیان اینکه گذر از کشاورزی سنتی و حرکت به سمت کشاورزی علمی و صنعتی یکی از نیازهای شهرستان ورامین است، گفت: موضوع مهمی است که امروز در استفاده از شیوههای نوین آبیاری، کنترل دقیق و مکانیزه گلخانهها و نیز استفاده از شیوههای نوین در کاشت، داشت و برداشت محصولات میتوان مشاهده کرد.
کاغذلو افزود: ورامین به دلیل موقعیت مناسب آب و هوایی، محل مناسبی برای توسعه کشت پسته محسوب میشود و هم اکنون بیش از ۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان را باغات پسته تشکیل میدهند.
وی گفت: هر چند که محصول پسته شهرستان ورامین از کیفیتی مناسب برخوردار بوده و اکثر محصولات باغات پسته ورامین صادر میشود، ولی با راه اندازی مرکز تحقیقات این محصول مهم میتوان به کیفیت و میزان تولید بیشتری دست یافت.
فرماندار ورامین یکی از برنامههای دولت در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی را توسعه کشت گلخانهای اعلام کرد و افزود: کشت گلخانهای باعث میشود تا در مصرف آب، کنترل آفات و بیماریهای گیاهی و نیز افزایش راندمان تولید مدیریت مناسبی انجام شود.
وی با اشاره به احداث بزرگترین دهکده گلخانهای استان تهران در روستای حصار گلی ورامین گفت: استقرار صدها هکتار گلخانه که با توجه به مشوقهای ارائه شده از سوی دولت، روز به روز به میزان آن افزوده میشود، انجام تحقیقات علمی در حوزه گیاهان گلخانهای را الزام آور میکند.
شناسایی واحدهای صنعتی با ظرفیت ۳۰ درصد در استان تهران
استاندار تهران از شناسایی صنایعی که با ظرفیت ۳۰ درصد در استان تهران فعال هستند خبر داد.
انوشیروان محسنی بندپی در نخستین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید طی سخنانی اظهار داشت: در جلسهای که با وزرای اقتصادی داشتیم اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را خواستار شدیم.
محسنی بندپی افزود: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده باید جزو اولویتهای مجلس شورای اسلامی قرار گیرد چرا که قانون مالیات بر ارزش افزود راهی برای فراری شدن صاحبان شده است و در این زمینه باید چاره اندیشی هایی صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه در اتاق بازرگانی تهران اعلام کردم که موانع و چالشهای پیش روی صنایعی که با نیمی از ظرفیت فعال هستند رصد و رفع شوند گفت: باید با نگاهی همه جانبه و حمایت گرانه به صنایع شعار رونق تولید را محقق کنیم چرا که بدون حمایت همه جانبه نمیتوانیم به صنایع کشور رونقی که مد نظر است را بدهیم.
استاندار تهران با اشاره به اینکه قانون استقرار صنایع آلاینده در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران نیازمند بازنگری است بیان داشت: این محدودیتهای قانونی میتواند با نگاه علمی به صنایع قابل رفع است.
محسنی بندپی در ادامه از شناسایی صنایعی که با ظرفیت ۳۰ درصد در استان فعال هستند خبر داد و اظهار داشت: با شناسایی این واحدهای صنعتی نسبت به رفع مشکلات آنها اقدام میکنیم تا گامی مؤثر جهت تحقق شعار سال یعنی رونق تولید برداریم.