مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی گفت: فرودگاه گناباد در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد. محمدباقر قاسمزاده گفت: احداث فرودگاه گناباد از سال ۹۰ آغاز شده، و یکی از مسایل مهمی که در احداث این فرودگاه مدنظر بوده، بحثهای امدادرسانی است، چراکه گناباد منطقه زلزله خیزی است و در گذشته هم یک باند امداد و نجات […]
مدیرکل فرودگاههای خراسان رضوی گفت: فرودگاه گناباد در دهه فجر امسال به بهرهبرداری میرسد.
محمدباقر قاسمزاده گفت: احداث فرودگاه گناباد از سال ۹۰ آغاز شده، و یکی از مسایل مهمی که در احداث این فرودگاه مدنظر بوده، بحثهای امدادرسانی است، چراکه گناباد منطقه زلزله خیزی است و در گذشته هم یک باند امداد و نجات در آنجا احداث شده بود. وی با بیان اینکه فرودگاه گناباد با مساحت ۲۷۵ هکتار در خارج از شهر گناباد قرار دارد، ادامه داد: هزینه ی احداث این فرودگاه ۲۰ میلیارد تومان است که تا کنون ۱۳٫۵ میلیارد تومان هزینه شده و تا دهه ی فجر تکمیل میشود.
صادرات ۸۰ هزار دلاری گل از عباس آباد به خارج از کشور
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباسآباد از صادرات ۸۰ هزار دلاری گل از این شهرستان به خارج از کشور خبر داد. ابوالحسنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان عباسآباد گفت: یک کانتینر گل وگیاه زینتی و آپارتمانی به ارزش ۸۰ هزار دلار روز گذشته از سلمانشهر به کشور افغانستان صادر شد. وی افزود:این محموله شامل، ۲هزار درختچه کاج، شمشاد، ترون وگلهای تزیینی آپارتمانی بود. ابوالحسنی گفت: شهرستان عباسآباد با دارا بودن ۵۴ هکتار گلخانه جهت پرورش گل و گیاه آپارتمانی و ۱۰۹ هکتار فضای باز تولیدی درخت و درختچه زینتی، یکی از قطبهای تولید گل و گیاه استان مازندران است.
جابجایی ۴۸ روستا در لرستان
معاون بنیاد مسکن لرستان گفت: ۴۸ روستا در استان باید جابجا شود. جعفری در جلسه شورای مسکن استان اظهار کرد: ۹۰ روستای لرستان بر اثر سیل و زمینلغزش در معرض خطر قرار دارند که ۴۸ مورد باید جابجا شوند. وی تصریح کرد: از این تعداد، ۱۲ روستا نیازمند جابجایی کلی و ۳۶ روستا باید موضعی جابجا شود که نیاز به زمین داریم. جعفری با اشاره به اینکه در ۳۳ روستا زمین مناسب شناسایی کردهایم، افزود: برای ۱۲ روستا از اراضی ملی و ۲۱ روستا نیز از اراضی زراعی زمین شناسایی شده است. معاون بنیاد مسکن لرستان اضافه کرد: برای بقیه روستاها نیز که نیاز به زمین دارند در حال فعالیت هستیم که زمین مناسب شناسایی شود.
ورود ۸۰ درصد فاضلابهای خانگی به خیابانها در تایباد
شهردار تایباد گفت: بیش از ۸۰ درصد فاضلابهای خانگی در این شهر به جویها و خیابانها سرازیر میشوند که مشکلات فراوانی را در پی دارد. ایوب سیدالحسینی اظهار کرد: سرازیر شدن این آبها مشکلاتی از قبیل ایجاد آلودگی محیطی، بوی نامطبوع، رشد و تکثیر حیوانات و حشرات موذی مانند موش، انواع سوسک و پشه شده که سلامت شهروندان را به خطر میاندازد. وی ادامه داد: علاوه بر این برونرفت فاضلاب خانگی به جویهای سطح شهر، هزینههای اضافی برای شهرداری مانند مرمت و روکش آسفالت، لایروبی و شستشوی جویها را در بردارد.