مدیرعامل راهآهن گفت: شرکت راهآهن با استفاده از ظرفیتهای قانونی و ارائه بستههای تشویقی از هرگونه سرمایهگذاری برای توسعه حملونقل ریلی کشور حمایت میکند. به گزارش جمله، سعید رسولی در مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی افزود: خدا را بسیار شاکریم در هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی، همه شرکتها و […]
مدیرعامل راهآهن گفت: شرکت راهآهن با استفاده از ظرفیتهای قانونی و ارائه بستههای تشویقی از هرگونه سرمایهگذاری برای توسعه حملونقل ریلی کشور حمایت میکند.
به گزارش جمله، سعید رسولی در مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی افزود: خدا را بسیار شاکریم در هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی، همه شرکتها و صاحبان حرف با عشق و علاقه شرکت کردند و پس از چهار روز فعالیت، این نمایشگاه در بهترین شرایط عصر چهارشنبه به کار خود پایان داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: این نمایشگاه که با حضور بیش از ۱۵۲ شرکت داخلی و خارجی چشمانداز بسیار متفاوتی نسبت به گذشته داشت، با استقبال بسیار خوبی در این دوره مواجه شد و امروز با موفقیت به کار خود پایان داد.
رسولی نصریح کرد: عرضه آخرین دستاوردهای صنعت حمل و نقل ریلی در این نمایشگاه نشان داد که در سال ۹۸ دستاوردهای بسیار خوبی در این بخش خواهیم داشت و شاهد برگزاری با شکوه هشتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی در سال آینده خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت راهآهن اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال را سال رونق تولید نامگذاری کردند و ما احساس وظیفه کردیم برای تحقق این شعار در سال جاری این نمایشگاه را به صورت کاربردی برگزار کنیم و حتی با انتقال دبیرخانه راهآهن بخشی از وظایف محوله شرکت راهآهن را در این نمایشگاه انجام دادیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی افزود: در چهار روز هفتمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل ریلی، اعضای هیات مدیره و معاونان راهآهن بیش از ۵۰ جلسه کاری برگزار کردند و مدیران راه آهن با مراجعه به غرفه شرکتهای داخلی مستقیما در جریان امور این شرکتها قرار گرفتند.
به گفته رسولی، شرکتهای ایرانی در مذاکرات خود با مدیران شرکت های راه آهن از این شرایط بسیار ابراز رضایت داشتند که مدیران راهآهن با حضور در این نمایشگاه به مسائل و مشکلات آنها رسیدگی کرده و حتی دهها قرارداد و تفاهمنامه نیز در این نمایشگاه به امضای شرکتهای داخلی رسید.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به امضای تفاهم نامه با یک شرکت ایرانی برای ساخت ۵۳ کیلومتر خطآهن برای اتصال ۸ مرکز بار به خطوط ریلی کشور اظهار داشت: این تفاهمنامه یکی از مهمترین دستاوردهای این نمایشگاه بود که بتوانیم در راستای اتصال مراکز بار به خطوط ریلی کشور گامهای اساسی برداریم. مدیرعامل راهآهن در ادامه بر اتصال شبکه راهآهن به مترو شهری تاکید کرد و گفت: یکی از اولویتهای ما در شرکت راهآهن پیوستگی خطوط ریلی بین خط آهن و مترو است تا مردم از مبدأ تا مقصد بتوانند به راحتی تردد کنند.
رسولی بیان کرد: در این راستا تشکیل شرکت قطارهای حومه ای به منظور تسهیل تردد مردم از شهرهای اقماری به کلانشهر از اولویتهای دیگر شرکت راهآهن در این دوره است که میتواند در کاهش آلودگی محیطزیست، کاهش مصرف سوخت و سوانح رانندگی بسیار تاثیر گذار باشد.
او بر ارتقای کیفیت خدمات مسافری در سفرهای حومهای و بین شهری با قطارهای مسافری تاکید کرد و گفت: این یکی از مهمترین هدفگذاریهای شرکت راهآهن در حوزه مسافری است تا شاهد افزایش سهم حمل و نقل ریلی در جابهجایی مسافر در کشور باشیم.
معاون وزیر راه وشهرسازی اظهارداشت: حضور دو روزه وزیر راه و شهرسازی در هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی و بازدید وزیر صنعت معدن و تجارت و رئیس دیوان محاسبات کشور از این نمایشگاه اهمیت آن را بیش از پیش به ما نشان داد و انتظار داریم با همکاری تمام شرکتهای فعال در این عرصه شاهد همافزایی صنعت حمل و نقل ریلی کشور در سالهای آینده باشیم.
مدیرعامل شرکت راهآهن در پایان از تمام دستاندرکاران برگزاری هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل و نقل ریلی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در این شرایط خطیر و حساس بدون شک همکاری تمام دستاندرکاران حمل و نقل ریلی ما را در رسیدن به اهداف نظام بیش از پیش موفق خواهد کرد و این جای تقدیر و تشکر دارد.
گفتنی است که هفتمین نمایشگاه بینالمللی حمل ونقل ریلی کشور، ۱۹ تا ۲۲ خرداد ماه سال جاری در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد و عصر روز چهارشنبه به کار خود پایان داد.
رئیس دیوان محاسبات:
در تولید تجهیزات صنعت ریلی باید
به شرکتهای داخلی اطمینان داشته باشیم
رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی نشان داد ما میتوانیم در تولید تجهیزات و صنایع ریلی به شرکتهای داخلی خود اطمینان کامل داشته باشیم.
عادل آذر در حاشیه هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی افزود: همواره دغدغه ما در کشور تحقق اقتصاد مقاومتی با اتکا به دانش و شاخصهای درونزای اقتصاد ملی است و هم اکنون به این باور رسیدیم که شعار اقتصاد مقاومتی در کشورمان در این بخش به مرحله عمل رسیده است.
وی گفت: هر چند که دیوان محاسبات یک دستگاه نظارتی است اما وقتی در این نمایشگاه به همراه مدیرعامل راه آهن دستاوردهای شرکت های ایرانی را دیدیم بسیار احساس غرور کردم.
رئیس دیوان محاسبات کشور در عین حال تاکید کرد: صنعت ریلی ایران سابقه بسیار طولانی دارد و با توجه به پیشرفت های کشور در این بخش جا دارد از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران تقدیر و تشکر شود.
وی خواستار تسهیل فرایند های توسعه حمل ونقل ریلی کشور شد و گفت: خوشبختانه در برنامه ششم توسعه به این بخش از حمل ونقل کشور توجه ویژه ای شده تا در چند سال آینده شاهد رشد و شکوفایی جهشی حمل ونقل ریلی در کشور باشیم.
رئیس دیوان محاسبات کشور در ادامه بیان کرد: تنوع تولید تجهیزات صنایع ریلی کشور توسط شرکت های داخلی بسیار قابل توجه بود و این حاکی از این است که صنعت حمل و نقل ریلی کشور در مسیر رشد فزاینده قرار گرفته تا بتوانیم با خود باوری، توانمندی شرکتهای داخلی را در این بخش به خوبی به دنیا نشان دهیم.