بر اساس گزارش موسسه «اقتصاد و صلح»، تغییرات آب و هوایی تهدیدی جدی برای صلح جهانی در دهه آینده محسوب میشود.بر اساس شاخص سالانه صلح که برای اولین بار درباره خطرات ناشی از گرم شدن هوا توضیحاتی ارائه شده است، تغییرات آب و هوایی در دهه آینده صلح را در کشورهای سراسر جهان با […]
بر اساس گزارش موسسه «اقتصاد و صلح»، تغییرات آب و هوایی تهدیدی جدی برای صلح جهانی در دهه آینده محسوب میشود.بر اساس شاخص سالانه صلح که برای اولین بار درباره خطرات ناشی از گرم شدن هوا توضیحاتی ارائه شده است، تغییرات آب و هوایی در دهه آینده صلح را در کشورهای سراسر جهان با خطر مواجه میکند.بنا بر گزارش این موسسه که مقر آن در استرالیا واقع شده است، حدود یک میلیارد نفر از جمعیت جهان در مناطقی زندگی میکنند که در معرض خطرات ناشی از گرم شدن زمین هستند و حدو ۴۰ درصد آنها در کشورهایی ساکناند که هماکنون با این بحران دست به گریبانند.تغییرات آب و هوایی با دامن زدن به رقابتها برای دستیابی به منابع درحال نابودی، موجب بروز درگیری میشوند و احتمالا جان مردم را به خطر میاندازند و موجب مهاجرت جمعی مردم میشوند. استیو کیللی، مدیر اجرایی موسسه اقتصاد و صلح، گفت: با گذشت زمان تغییرات آب و هوایی به مشکلی قابل توجه و مهم تبدیل میشود.در گزارش موسسه اقتصاد و صلح که از اطلاعات اندیشکدهها، موسسات تحقیقاتی، دولتها و دانشگاهها برای تهیه گزارش خود استفاده میکند، همچنین آمده است، در سال ۲۰۱۹ جهان برای نخستین بار در پنج سال اخیر به مکانی امنتر تبدیل شد. اما به هر حال به دلیل درگیریهای خاورمیانه، افزایش تروریسم و همچنین افزایش تعداد مهاجران، در مقایسه با ۱۰ سال قبل ناامنتر بوده است.در این شاخص به هر کشور امتیازی بین یک تا پنج داده میشود که یک مربوط به صلحآمیزترین کشور و پنج مربوط به ناامنترین کشور میشود. شاخص امتیازدهی به کشورها موضوعات مختلفی را از میزان قتل در هر کشور تا واردات سلاح شامل میشود.
مارین لوپن متهم به نشر تصاویر قربانیان داعش
مارین لوپن، رهبر حزب راست گرای افراطی اتحاد ملی فرانسه به اتهام توهین و بازنشر خشونت در چند توییت به دادگاه احضار شد. او در دسامبر سال ۲۰۱۵، پس از حملات ۱۳ نوامبر پاریس، عکسهای از یک سرباز سوری له شده با تانک، خلبان اردنی که زنده زنده در آتش سوزانده شد و جیمز فولی، روزنامه نگار آمریکایی اسیر داعش را منتشر کرده بود. در حملات پاریس ۱۳۰ نفر بدست اسلام گرایان افراطی کشته شدند.دادستانی شهر نانتر در حومه پاریس پس از انتشار این عکسها وی را به اتهام ترویج خشونت و انتشار تصاویری که دسترسی کودکان به آن ممکن است، تحت تعقیب قرار داد. خانم لوپن بار دیگر بر به حق بودن توییت های خود تاکید کرد و تعقیب و تحقیقات قضایی علیه خود را مایه شرمساری دستگاه قضایی فرانسه دانست.حزب راست گرای افراطی اتحاد ملی در انتخابات اخیر اروپایی موفق شد بالاترین رای را در فرانسه از آن خود کند. مارین لوپن در آخرین توییت خود نوشت: در حالی که دولت فرانسه میزبان خانواده های فرانسوی عضو داعش است، فراخوان من به دادگاه نشان از تصمیم نخبه گرایانه و اخلاق مدارانه رهبران سیاسی فرانسه دارد.طبق قوانین قضایی فرانسه جرم مربوط به انتشار توییت هایی از این دست، توهین به گروهی از اقلیت ها و یا بازنشر خشونت، سه سال حبس و پرداخت جریمه ۷۵ هزار یورویی است. سال گذشته در ارتباط با این پرونده، مارین لوپن نپذیرفت که مورد آزمایش های روانپزشکی که بدستور دادستان پرونده اجرایی شده بود، قرار گیرد. داوید لودس، وکیل مارین لوپن می گوید فشار دستگاه قضایی روی مارین لوپن تنها به این دلیل است که رهبر حزب اتحاد ملی آزادی بیان خود را از دست بدهد.