دهمین نشست کارگره مشترک همکاری های حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صبح امروز در هتل اسپیناس پالاس تهران اغاز شد و تا تا ۲۸خرداد ماه ادامه دارد. امین ترفع مدیرکل دفتر تجاری سازی و امور تشکل‌های معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری دهمین نشست کارگره […]

دهمین نشست کارگره مشترک همکاری های حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صبح امروز در هتل اسپیناس پالاس تهران اغاز شد و تا تا ۲۸خرداد ماه ادامه دارد.
امین ترفع مدیرکل دفتر تجاری سازی و امور تشکل‌های معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری دهمین نشست کارگره مشترک همکاری‌های حمل و نقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه که از صبح امروز در هتل اسپیناس پالاس تهران اغاز شد و تا تا ۲۸خرداد ماه ادامه دارد، گفت: در جریان برگزاری این نشست دو روزه طرفین در خصوص نقاط مشترک همکاری دو طرف به مذاکره و تبادل نظر می‌پردازند. وی افزود: پس از بررسی و انجام توافقات اولیه پنج کمیته کاری تخصصی شامل «کمیته حمل و نقل ترکیبی و کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال_جنوب»، «کمیته حمل و نقل ریلی»، «کمیته حمل و نقل دریایی»، «کمیته حمل و نقل جاده‌ای»، «کمیته حمل ونقل هوایی» تشکیل خواهد شد و امیدواریم در نهایت بتوانیم به‌پروتکل سازنده و تاثیرگذار دست یابیم.
ریاست هیات ایرانی را در این اجلاس شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی و ریاست هیات وزارت حمل و نقل فدراسیون روسیه را آقای الکساندرف بر عهده دارند.
جلسه هماهنگی دهمین اجلاس کارگروه همکاریهای حمل‌ونقل جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در تاریخ ۱۲ خردادماه با حضور اعضا و نمایندگان شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه به ریاست شهرام آدم نژاد معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ساختمان وزارتخانه برگزار شده بود.
در آن جلسه گزارشی از وضعیت مبادلات تجاری و مراودات حمل‌ونقلی دو کشور ایران و روسیه در هر یک از شقوق حمل‌ونقلی ارائه شد و سپس تفاهم‌نامه‌ای امضا شده در نهمین نشست مشترک با حضور نمایندگان هر یک از دستگاه‌های ذی‌ربط مرور و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
گفتنی است که همزمان پانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران و روسیه در تهران برگزارشد.
این کمیسیون در قالب ۹ کارگروه و ۳ کمیته تخصصی به ریاست معاونان وزرای ایران برگزار شده است.
در این کمیسیون کارگروه‌های صنعت، همکاری‌های استانی، انرژی، حمل و نقل و ict بیشترین تعداد متقاضیان حضور در کارگروه‌ها را از سوی طرف روسی به خود اختصاص داده است.
از میان شرکت‌ها و هلدینگ‌های مطرح روسیه در زمینه‌های مختلف انرژی، واگن و لوکوموتیو، سرمایه گذاری، کشاورزی، ماشین آلات، کشاورزی، پتروشیمی وتوربین‌های حرارتی فعالیت می‌کنند؛ حضور دارند. برقراری خط پرواز کارگوبین فرودگاه ژوکوفسکس مسکو با اصفهان، تولید مشترک واگن‌های باری، تولید مشترک توربین‌های کمتر از ۲۰ مگاوات، تولید مشترک خودرو‌های سنگین و صادرات گوشت از منطقه قفقاز شمالی به ایران برخی از پروژه‌های مورد علاقه شرکت‌های روس برای مذاکره با شرکت‌های ایرانی است.
مصوبات این اجلاس پس از نشست‌های امروز و فردا به تصویب دبیران کمیسیون مشترک دو کشور رسیده و نهایی میشود.