معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی از افزایش حداکثر ۲۹ درصدی شهریه مهدهای کودک خبر داد و گفت: شهریه های جدید تا ۱۰ تیر ماه اعمال میشوند. حبیبالله مسعودی فرید گفت: براساس اعلام کارگروه تنظیم بازار، مهدهای کودک حداکثر تا ۲۹ درصد میتوانند شهریه خود را افزایش دهند. وی تصریح کرد: البته رقم اشاره شده، حداکثر […]
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی از افزایش حداکثر ۲۹ درصدی شهریه مهدهای کودک خبر داد و گفت: شهریه های جدید تا ۱۰ تیر ماه اعمال میشوند.
حبیبالله مسعودی فرید گفت: براساس اعلام کارگروه تنظیم بازار، مهدهای کودک حداکثر تا ۲۹ درصد میتوانند شهریه خود را افزایش دهند.
وی تصریح کرد: البته رقم اشاره شده، حداکثر افزایش است و قطعاً در برخی از استانها شهریهها کمتر از رقم فوق افزایش مییابد و در واقع شهریهها بر اساس موقعیت جغرافیایی تعیین و ابلاغ میشود.معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: پیش بینی میشود طی هفته آینده جلسات سه جانبه سازمان حمایت از مصرف کننده، نماینده مهدهای کودک و سازمان بهزیستی در هر استان برگزار شود و در ارتباط با میزان افزایش شهریه مهدهای کودک تصمیم گیری کنند.
فرید با اشاره به اینکه شهریه مهدهای کودک در هر استان متفاوت خواهد بود، گفت: به عنوان شهریه مهدهای کودک در تهران با استانهای دیگر متفاوت است در واقع شهریهها بر اساس اعلام کمیته اشاره شده اجرا میشود.
جزئیات مناسب سازی معابر برای جانبازان معلولان
مدیرکل مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور به تشریح فعالیتهای این کمیته در سال ۱۳۹۷ پرداخت.خداکرم کولیوند با بیان اینکه این کمیته با تلاشهای صورت گرفته در طی سال ۱۳۹۷ عملکرد مثبتی داشته است افزود: این کمیته با حضور نمایندگان ۱۴ دستگاه مشمول قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت و بر اساس تقویم اجرایی خود اقدام به برگزاری ۱۰ جلسه منظم ماهیانه کرده است.
وی در خصوص عملکرد کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور گفت: این کمیته در سال گذشته با مباحث زیادی درباره مناسبسازی روبرو بود و در ابتدا اقدام به تدوین آئیننامه اجرایی ماده ۳ قانون جدید حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت کرد و با پیشنهاد این آئیننامه به کمیسیون ویژه تدوین در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گام بسیار خوبی در زمینه مناسبسازی برداشت.کولیوند در خصوص سایر اقدامات کمیته نظارت و حقوقی ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور گفت: «پیشنهاد برخی نکات تخصصی فنی به دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسبسازی کشور جهت ارائه به کمیته فنی_ تحقیقاتی ستاد»، «شناسایی موردی وظایف قانونی دستگاهها و کشف چالشها و خلاءهای موجود در زمینه تحقق مناسبسازی در دستگاهها مانند وزارت خانههای راه و شهرسازی و آموزش و پرورش» و «طرح مباحث حقوقی مناسبسازی خودرو برای جامعه هدف و بازدید از شرکتهای پارس خودرو و سایپا و انعکاس نتایج بررسی در آئیننامه اجرایی ماده ۳ قانون جامع حمایت از معلولان» بخشی از اقدامات هستند.
آتشسوزیهای عمدی محیط زیست؛ از زغال تا سنجاب
فرمانده یگان محیط زیست کشور ضمن تایید عمدی بودن برخی آتشسوزیها در مناطق تحت مدیریت محیط زیست، زغالگیری و توسعه اراضی کشاورزی را مهمترین دلیل آتشسوزیهای عمدی دانست و گفت: آتشزدن عمدی درختان بلوط با هدف به دام انداختن سنجاب در دست بررسی است.
جمشید محبتخانی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون وسعت آتشسوزی در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست نزدیک به ۳۰۰ هکتار بوده است، اظهارکرد: با توجه به بالا بودن میزان بارشهای کشور در سال زراعی جاری شاهد تراکم و افزایش ارتفاع پوشش گیاهی در مناطق مختلف کشور هستیم که جای خوشحالی است اما متاسفانه همین وضعیت، پتانسیل حریق را در مراتع و جنگلها بالا برده است. وی با اشاره به ارسال نامهای از سوی یگان حفاظت محیط زیست کشور به ادارات کل محیط زیست استانها با محوریت آتشسوزی در مناطق چهارگانه محیط زیست در این باره تصریح کرد: اواخر فروردینماه امسال به دنبال وقوع بارشهای سنگین در بیشتر مناطق کشور، نامهای را با هدف هشدار و آمادهسازی استانها برای پیشگیری از وقوع حریق و اطفای آتشسوزیهای احتمالی ارسال کردیم. فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه علاوه بر صدور ابلاغیههای درونسازمانی، سعی کردیم در سه ماه گذشته به مردم اطلاعرسانی کافی کنیم، گفت: با توجه به بارشهای اخیر، قابل پیشبینی بود که احتمال وقوع آتشسوزی وجود دارد چون با آغاز فصل گرما قدرت اشتعال پوشش گیاهی بهشدت افزایش مییابد.