رئیس پلیس پایتخت از برخورد قاطع پلیس با خرید و فروش، حمل و استفاده از سلاح خبر داد. سردار حسین رحیمی درباره برخورد پلیس با سلاحهای گرم و قدرت نمایی با آن گفت: بارها تاکید کردهایم که سلاح و قدرتنمایی با سلاح جزو خط قرمزهای ماست و در برخورد با آن با متخلفان تعارفی نداریم. […]
رئیس پلیس پایتخت از برخورد قاطع پلیس با خرید و فروش، حمل و استفاده از سلاح خبر داد.
سردار حسین رحیمی درباره برخورد پلیس با سلاحهای گرم و قدرت نمایی با آن گفت: بارها تاکید کردهایم که سلاح و قدرتنمایی با سلاح جزو خط قرمزهای ماست و در برخورد با آن با متخلفان تعارفی نداریم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه با شدیدترین وجه با خرید و فروش، حمل، استفاده و هر نوع جرایم مربوط به سلاح برخورد خواهد شد خاطرنشان کرد: این برخورد هم در فضای مجازی و هم در فضای حقیقی به جد انجام شده و ادامه خواهد داشت. رحیمی با اشاره به اقدامات پلیس برای برخورد با خرید و فروش سلاح و نیز قدرتنمایی با آن در فضای مجازی گفت: اخیراً ما کنترل جرایم در فضای مجازی و به خصوص سلاح را شدت بخشیدیم و در تلاشیم تا فضای مجازی کنترل شود. در همین راستا نیز با افرادی که از این فضا برای اقدامات مجرمانه استفاده کنند، برخورد قاطعی میشود.
رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در این خصوص میان پلیس فتا و پلیس امنیت همکاری خوبی وجود دارد، تصریح کرد: واحدهای رصد در پلیس امنیت، پلیس فتا، پلیس مبارزه با موادمخدر و… فعال شده و در راستای برخورد با جرایم اقدام خواهند کرد.
سیاستهای مهاجرتی کشور باید اصلاح شود
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: وزارت کشور باید درباره کودکان کار خارجی تصمیم بگیرد و برای ما دستور عمل صادر کند.
مسعودی فرید در رابطه با مشکل کار کودک اتباع غیرایرانی گفت: در سال ۸۴ مشکل کار کودک خارجی را نداشتیم و امروز با تعداد زیادی از کودکان کار اتباع خارجی روبرو هستیم. درحالی که بهزیستی نهادی دولتی و با بخشنامه مشخص است و تنها مسئول کودکان کشور است. وزارت کشور باید درباره کودکان کار خارجی تصمیم بگیرد و برای ما دستور عمل صادر کند. فرید در رابطه با رفع مشکل کار کودک گفت: مداخلات بهزیستی در امر کودکان کار مهم است. اما این مداخلات باید منجر به از بین رفتن مشکل کودکان کار بشود. مشارکت نکردن آنها در مشاغل و عدم مشارکت آنها در کارهایی که نباید کودکان در اینگونه کارها مشارکت داشته باشند.این هم کار دولت و هم بخش خصوصی است و فعالیت هر دو گروه در این امر مورد نقد است. وی در رابطه با آمار کودکان کار در ایران گفت: بیش از ۱۳ هزار کودک در مراکز شبانه روزی وجود دارند که ۸۲ درصد آنها تبعه خارجی هستند. ما معتقدیم سیاست های مهاجرتی کشور باید اصلاح شود.
وی افزود: ما تعداد زیادی از کودکان کار بازمانده از تحصیل را توانستیم به تحصیل برگردانیم اما باید فکری برای فقر خانواده کودکانی کرد که نیاز دارند کودکشان کار کنند.
رسیدگی الکترونیکی اسناد در ۲۱۰ بیمارستان دولتی
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینکه در حال حاضر رسیدگی الکترونیکی به اسناد پزشکی در ۲۱۰بیمارستان دولتی انجام می شود، گفت:به بخش خصوصی و داروخانه ها از سال ۹۷، دو ماه ونیم بدهکاریم.
طاهر موهبتی گفت: در سال ۹۷، دو ماه و نیم به داروخانههای خصوصی بدهکاریم و به بخش دولتی نیز سه ماه و نیم و به بخش خصوصی مانند بیمارستانها چهار ماه و نیم بدهکاریم.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۸ سعی کردیم پرداختیها را به روز کنیم، گفت: در سال جاری مطالبات فروردین ماه بخش خصوصی و دولتی پرداخت شد و بدهی اردیبهشت ماه داروخانهها نیز این هفته پرداخت خواهد شد و در مجموع از سال ۹۷ فقط دو ماه و نیم بدهکاریم. رئیس سازمان بیمه سلامت تأکید کرد: از ابتدای سال ۹۸ تصمیم گرفتیم هر ماه یک پرداختی داشته باشیم و بر اساس قانون، سه ماه زمان برای رسیدگی به اسناد پزشکی داریم که در این صورت ما توانسته ایم جلوتر از زمان نسبت به پرداخت بدهیهای خود اقدام کنیم. موهبتی در خصوص صدور دفترچه برای مددجویان کمیته امداد گفت: قرار بود مددجویانی که در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر زندگی میکنند و تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند، برای دریافت دفترچه مراجعه کنند و به آنها تا پایان خردادماه زمان داده بودیم که ۳۹۰ هزار نفر به این منظور مراجعه کرده اند و برای آنها دفترچه صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار نفر مددجوی امداد باید برای دریافت دفترچه بیمه سلامت مراجعه کنند، گفت: از اول تیرماه به این افراد یک ماه هم با معرفی نامه برای بستری زمان میدهیم اما بعد از آن دیگر این امکان وجود ندارد و حتماً باید مددجویان دفترچه بیمه سلامت را برای دریافت خدمات درمانی همراه داشته باشند.