عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با بیان اینکه فضای کسب و کار در حال تغییر است، گفت: متناسب با این تغییر، شکل تعامل بانک ها با فعالان اقتصادی نیز باید تغییر کند و سامانه سککوک، گامی در همین راستاست. مسعود خاتونی در همایش آشنایی با سامانه سککوک که به همت اداره امور شعب استان […]

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با بیان اینکه فضای کسب و کار در حال تغییر است، گفت: متناسب با این تغییر، شکل تعامل بانک ها با فعالان اقتصادی نیز باید تغییر کند و سامانه سککوک، گامی در همین راستاست.
مسعود خاتونی در همایش آشنایی با سامانه سککوک که به همت اداره امور شعب استان آذربایجان شرقی بانک برگزار شد، هدف از طراحی این سامانه را ایجاد تغییر در مفاهیم رایج حوزه کسب و کار عنوان کرد و افزود: توسعه فضای کسب و کار، گسترش تعاملات بین واحدهای عضو و توسعه و ترویج تجارت و معاملات بین اعضا، از سیاست های اصلی این سامانه است.
وی همچنین اجرای کامل بانکداری اسلامی، مصرف صحیح منابع بانک، بهینه کردن کارمزدهای دریافتی بانک، حذف واسطه ها و کمک حداکثری به چرخه تولید و در نهایت تولیدکننده را از مزایای اجرایی شدن سامانه سککوک برشمرد.

کمک به مناطق کم برخوردار از سیاست‌های کلان بانک سپه است
بانک سپه نیز در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و با رویکرد اشتغال‌زایی، کارآفرینی و کمک به رونق تولید، با اعطای تسهیلات به مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد ریال به شرکت فولاد جهان‌آرا اروند کمک شایانی به پیشرفت و تکمیل این پروژه در منطقه آزاد اروند استان خوزستان داشته است.
محمدکاظم چقازردی مدیرعامل بانک سپه در دیدار با مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت فولاد جهان‌آرا اروند ضمن ابراز رضایت از روند رو به رشد و پیشرفت پروژه خاطرنشان کرد: حضور اثرگذار بخش خصوصی و حمایت همه‌جانبه بانک‌ها و مؤسسات مالی در راستای محرومیت‌زدایی از مناطق محروم و استان‌های مرزی کشور مانند استان خوزستان که سال‌ها درگیر دفاع مقدس و دوره بازسازی پس از جنگ بوده‌اند یک مسئولیت اجتماعی و اقتصادی در مسیر توسعه و بالندگی کشور است.
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به نقش انکارناپذیر بانک‌ها و مؤسسات مالی در یاری‌رساندن به تولیدکنندگان و صاحبان صنایع افزود: خودکفایی و خوداتکایی و گردش چرخه اقتصادی کشور مستلزم یک بسیج همگانی و عزم جدی از سوی کلیه بخش‌ها و ضرورت تعامل مؤثر در همه ارکان جامعه است.
وی بر ضرورت نگاه ویژه به مناطق مرزی کشور تأکید و تصریح کرد: حمایت و کمک به استان‌ها و مناطق مرزی و محروم کشور که از توسعه و پیشرفت کمتری برخوردار هستند از سیاست‌های کلان بانک سپه همگام و همسو با دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

بانوان شاغل در بانک جزء برترین همکاران هستند
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد اظهار کرد: خواهران همکار در بانک جزء بهترین نیروها به شمار می روند و عدم وجود پرونده تخلفاتی از خواهران، مهر تأییدی بر این ادعاست.
سید ضیاء ایمانی به اقدامات سال‌های اخیر بانک مهر اقتصاد در راستای توجه به بانوان شاغل در بانک و حل مشکلات آن‌ها اشاره کرد و افزود: تصمیماتی اتخاذ شد تا ساز وکاری جدید و موثری برای رسیدگی بیشتر به مشکلات این همکاران ایجاد شود تا بر اساس آن مطابق قوانین و ضوابط راه کارهای مفید و موثر اجرایی گردد.وی با تأکید بر اینکه نگرش مدیریت حاکم بر بانک نسبت به سرمایه انسانی بانک مثبت و ارزشمند است، گفت: این نگاه مثبت، توجه بیش از پیش به نیروی انسانی به عنوانی اصلی ترین سرمایه بانک را به دنبال داشت که نتیجه آن تحقق اهداف برنامه ریزی شده در بسیاری از نقاط قابل بهبود در حوزه سرمایه انسانی بود.
مدیر عامل بانک مهر اقتصاد از عملکرد مثبت و قابل قبول این بانک در سال ۱۳۹۷ در شاخص های مختلف خبر داد و ابراز داشت: بانک مهر اقتصاد در سال گذشته افزایش ۱۱ هزار میلیارد تومانی در حوزه مصارف را تجربه کرد؛ در حوزه مطالبات نیز پانصد میلیارد تومان کاهش مطالبات نسبت به سال قبل و در زمینه فروش املاک مازاد نهصد میلیارد تومان فروش املاک داشتیم.
ایمانی با بیان اینکه در حوزه هایی مانند خدمات نوین بانکی نیز در حد بضاعت اقداماتی صورت گرفته است، تأکید کرد: این دستاوردها و اقدامات حاصل تلاش نیروهای انسانی خدوم بانک حاصل شده از اینرو مدیران ارشد مجموعه همواره خود را موظف به مرتفع نمودن خواسته ها و انتظارات منطقی همکاران می دانند.
ایمانی خاطرنشان کرد: در سال گذشته اقدامات و برنامه های مدونی در حوزه سرمایه انسانی صورت گرفت که می توان به اجرائی شدن طرح طبقه بندی مشاغل و تبدیل قراردادهای همکاران قراردادی و شرکتی اشاره کرد.