معاون وزير راه و شهرسازی با حضور در نشست مديران ادارات كل راهداری و حملونقل جادهای سراسر كشور بر بهرهگيری حداكثری از امكانات و ظرفيتهای موجود در بخش راهداری و حمل و نقل جادهای كشور در راستاي ارايه خدمات مطلوب به كاربران جادهاي تأكيد كرد. عبدالهاشم حسننيا با بيان اين كه در ابتداي سالجاري در […]
معاون وزير راه و شهرسازی با حضور در نشست مديران ادارات كل راهداری و حملونقل جادهای سراسر كشور بر بهرهگيری حداكثری از امكانات و ظرفيتهای موجود در بخش راهداری و حمل و نقل جادهای كشور در راستاي ارايه خدمات مطلوب به كاربران جادهاي تأكيد كرد.
عبدالهاشم حسننيا با بيان اين كه در ابتداي سالجاري در مقابله با بحران سيل در استانهاي سيلزده، تجربه موفقي در اين سازمان به دست آمده است، اظهار داشت: بالغبر۲۲ استان درگير بحران سيل بودند كه با تلاش شبانهروزي مديران، رانندگان و راهداران، از اين بحران عبور كرده و با تأمين اعتبارات مورد نياز از منابع مالي و استاني در راستاي بازسازي راههاي آسيبديده و ابنيه فني، اولويتبندي و اقدام ميشود.
وي يكي ديگر از تجربههاي موفق سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي در سالجاري را حمل محمولات استراتژيك كشور از بنادر اصلي كشور به ساير استانها بيان كرد و افزود:
با اعزام ناوگان از استانهاي مختلف به بنادر اصلي كشور به ويژه بندر امام خميني (ره) جابهجايي كالاها اساس انجام شد و همچنان با بسيج نيروها و ناوگان مورد نياز با قوت پيگيري ميشود، تا بتوان پاسخگوي نيازهاي هموطنان در اقصي نقاط كشور باشيم.
معاون وزير راه وشهرسازي، مديريت بر هزينهها را يكي از شاخصهاي اصلي موفقيت مديران در پيشبرد برنامهها در سالجاري بيان كرد و افزود:
در اين راستا، ميبايست با بهرهگيري از اعتبارات در اختيار و ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود در بخش حمل و نقل جادهاي و راهداري، پروژهها را اولويتبندي كرده و به مرحله اجرا و بهرهبرداري رسانده شود.
معاون حمل و نقل سازمان راهداري حمل و نقل جادهاي، با تأكيد بر اين كه سيستم مديريت توسعهاي – مشاركتي در سطح مديران ادارات كل راهداري و حمل و نقل جادهاي، در تمامي مراحل تدوين برنامهها و اتخاذ تصميمات راهبردي مدنظر قرار دارد، افزود:
مديران استانها با شناسايي مشكلات در حوزههاي كاري ذيربط، ميتوانند نظرها و راهكارهاي مؤثري در رفع مشكلات و ارتقاي خدمات و فعاليتها در استانها ارايه دهند.
وي از بازنگري در ضوابط و مقررات رسيدگي به تخلفات شركتها و مؤسسات حمل و نقل جادهاي خبر داد و افزود: ۲ سامانه ثبت تخلفات رانندگان اتوبوس و كاميون هم با همكاري دفتر فناوري اطلاعات به زودي راهاندازي ميشود و نظارت بيشتري در اين بخش صورت ميگيرد.
معاون راهداري سازمان راهداري و حمل و نقل جادهاي بر انجام عمليات لحظهاي و به موقع اكيپهاي راهداري در محورهاي سراسر كشور در راستاي ارتقاي ايمني سفرهاي جادهاي هموطنان و تردد ناوگان جادهاي تأكيد كرد.
حيدر مطاعي با بيان اين كه از امكانات موجود، حداكثر بهرهگيري در استانها مدنظر است، افزود:
گشتهاي راهداري با حضور مستمر در تمامي محورهاي استانهاي ذيربط، در روانسازي ترددها و ايمنسازي نقاط و تقاطعهاي حادثهساز، نظارت بر خطكشيها و تابلوها و علائم ايمني عملكرد خوبي در حوزه راهداري ارايه كنند.