به گزارش جمله به نقل از ایسنا، پرفورمنس «دومیم» در «خانه هنر دیوار» توسط محمدمهدی صداقت اجرا می‌شود. بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان تا ۱۱ مردادماه ۹۸ فرصت دارند برای دیدن این پرفورمنس مراجعه کنند. محمدمهدی صداقت با جمع‌آوری تعدادی رسید خرید و نقاشی روی آن‌ها، قصد دارد این پیام را منتقل کند که روزانه […]

به گزارش جمله به نقل از ایسنا، پرفورمنس «دومیم» در «خانه هنر دیوار» توسط محمدمهدی صداقت اجرا می‌شود.
بر اساس این گزارش، علاقه‌مندان تا ۱۱ مردادماه ۹۸ فرصت دارند برای دیدن این پرفورمنس مراجعه کنند.
محمدمهدی صداقت با جمع‌آوری تعدادی رسید خرید و نقاشی روی آن‌ها، قصد دارد این پیام را منتقل کند که روزانه تعداد زیادی از کاغذهای رسید، دور ریخته می‌شوند.
او برای این منظور، نمایشگاهی با عنوان «باز رنگ آهنگ یافت» را برپا کرده که این نمایشگاه به صورت پرفورمنس اجرا می‌شود. در واقع هر یک از آثار با بهره‌گیری از موسیقی زنده و اجرا توسط هنرمند، روایت می‌شوند.
علاقه‌مندان می‌توانند تا یازدهم مرداد، با خرید بلیت از سایت تیوال، از این نمایشگاه که در خانه هنر دیوار در خیابان ولیعصر واقع شده است، بازدید کنند.
این رویداد ساعت ۲۰ هر شب آغاز شده و مدت زمان هر اجرا ۶۰ دقیقه است.

 

رمان هزارصفحه‌ای که تنها یک جمله است

در میان نامزدهای جایزه ادبی «بوکر» امسال، یکی از آثار دارای ویژگی غیرمتعارف و منحصر به‌فردی است؛ رمانی هزارصفحه‌ای که تنها شامل یک جمله است و با تحسین منتقدان و خوانندگان نیز روبه‌رو شده است.
به گزارش جمله به نقل از تلگراف،‌ جایزه ادبی «بوکر» به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جوایز ادبی جهان، چندی پیش ۱۳ رمان را به عنوان نامزدهای اولیه خود معرفی کرد که شامل آثار مهمی از جمله «وصیت‌ها» دنباله‌ای بر رمان معروف «قصه ندمیه» نوشته «مارگارت اتوود» داستان‌نویس آمریکایی است، اما شاید خاص‌ترین نامزد امسال این جایزه «اردک‌ها، نوبوریپورت» نوشته «لوسی المان» باشد که در واقع رمانی بلند و هزارصفحه‌ای است که تنها شامل یک جمله می‌شود.
این رمان که به روش جریان سیال ذهن نوشته شده در واقع مونولوگ درونی یک زن خانه‌دار اهل اوهایو است که درباره همه چیز از شام مهمانی دیشب تا وجه تاریک آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ فکر می‌کند.
«اردک‌ها، نوبوریپورت» در مجوع شامل ۴۲۶هزار و ۱۰۰ واژه در قالب یک جمله و بدون نقطه و پاراگراف‌بندی است و به خوانندگان در چند بخش فرصت تنفس کوتاهی از مونولوگ درونی شخصیت اول داستان داده می‌شود و به موازات آن یک داستان موازی از زبان یک شیر کوهی روایت می‌شود.
در حالی که بسیاری در انتظار خواندن جدیدترین نوشته منتشرنشده «مارگارت اتوود» هستند و حتی داوران جایزه بوکر نیز مجبور به امضای تعهدنامه افشا نکردن محتوای داستان شده‌اند اما رمان خاص و غیرمتعارف نوشته «لوسی المان» تنها نویسنده آمریکایی نامزد «بوکر» امسال، ظاهرا جایگاه ویژه‌ای در میان داوران و منتقدان ادبی کسب کرده است.
فهرست نامزدهای نهایی جایزه بوکر در سال ۲۰۱۹ شامل شش کتاب در روز سوم سپتامبر (۱۲ شهریور) و برنده نهایی نیز طی مراسمی در تاریخ ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) در لندن اعلام می‌شود.

 

مرگ یک زن با اتوبوس فیلم «شان پن»

به گزارش جمله به نقل از آسوشیتدپرس، اتوبوس قدیمی که موضوع چند کتاب و فیلم از سال ۱۹۹۶ بوده است، موجب کشته شدن یک زن شد. زنی از بلاروس که تلاش کرده بود تا به اتوبوسی برسد که با کتاب و فیلم «به سوی طبیعت وحشی» به شهرت رسیده بود، جانش را در آلاسکا در هنگام عبور از رودخانه از دست داد.
وارمیکا مایکاماوا ۲۴ ساله و همسرش پیوتر مارکیلو که او نیز ۲۴ ساله است و یک ماه پیش ازدواج کرده بودند، ‌می‌خواستند به تماشای اتوبوسی بروند که کریستوفر مک‌کندلس در سال ۱۹۹۲ شخصیت یک کتاب مشهور، در نهایت در آن مرده بود.
رسیدن به این اتوبوس از وقتی مشهور شده، موجب شده تا چندین عملیات اضطراری انجام شود تا جان افرادی که سعی رسیدن به آن داشتند نجات یابد. اولین بار کتابی که سال ۱۹۹۶ توسط جان کراکائر منتشر شد موجب شهرت این اتوبوس شد و بعد فیلمی که شان پن سال ۲۰۰۷ با عنوان «به سوی طبیعت وحشی» ساخت اتوبوس را کاملا به شهرت رساند.
هم زندگی و هم مرگ مک کندلس که به طبیعت وحشی آلاسکا زده بود و اندکی غذا و ملزومات با خودش داشت و تابستان را در اتوبوس سر کرده بود، موجب شهرت آن شد اما او در نهایت ۴ ماه بعد در این اتوبوس مرده پیدا شد.
مارکیلو ساعت‌های پایانی پنج‌شنبه شب تماس گرفت تا بگوید همسرش در این مسیر کشته شده است.
این اتوبوس در پارک ملی دنالی واقع شده و در بلندی‌های پارک قرار دارد.
جان کراکائر نویسنده و کوهنورد آمریکایی است که به خاطر آثارش در مورد طبیعت وحشی و بیرونی، به خصوص صعود از کوه، مشهور است. او پدیدآور آثار غیرداستانی پرفروشی همچون «به سوی طبیعت وحشی»، «به سوی هوای رقیق»، «زیر پرچم بهشت» و «جایی که مردان افتخار کسب می‌کنند» است.
فیلم شان پن در هشتادمین دوره جوایز اسکار نامزد بهترین نقش مکمل و بهترین تدوین شده بود.
این اتوبوس به‌عنوان «اتوبوس جادویی» مشهور شده و هر سال صدها تن تلاش می‌کنند تا به آن برسند. سال ۲۰۱۰ نیز یک زن از سوییس در این مسیر جان باخت.