فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در این یگان در سطح کشوری گفت: از مجموع ۱۰ هزار پیام مردمی و گزارش‌های واصله از تصرف و تعرض اراضی دولتی، در ۹ هزار و ۵۰۰ مورد آن شاهد وقوع تعرض و تصرف در اراضی از سوی زمین خواران بوده‌ایم. […]

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در این یگان در سطح کشوری گفت: از مجموع ۱۰ هزار پیام مردمی و گزارش‌های واصله از تصرف و تعرض اراضی دولتی، در ۹ هزار و ۵۰۰ مورد آن شاهد وقوع تعرض و تصرف در اراضی از سوی زمین خواران بوده‌ایم.
سرهنگ جواد خردمند افزود: از مجموع ۸۷۰۰ مورد رفع تصرف و تعرض که در اراضی ملی انجام شده در حدود۴۵۰۰ هکتار زمین به چرخه اراضی ملی بازگردانده شده و بقیه به دستگاه قضایی ارجاع شده است.
وی از ابلاغ اوراق قانونی و قضایی ۶ هزار و ۵۰۰ برگ به متصرفین خبر و ادامه داد: در این راستا بیش از ۲۷۶ زمین‌خوار شناسایی و حکم جلب آن‌ها صادر شده است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن از تشکیل پرونده و ارسال آن به دادگاه به تعداد ۲۸۰۰ مورد خبر داد و اظهار کرد: ۲۰۵۰ مورد اجرای حکم را در سطح کشور شاهد بودیم تا با صدور حکم قطعی ۲۳۰۰ هکتار اراضی به اموال دولت بازگردانده شود. خردمند درباره نیروهای به‌کارگرفته شده توسط یگان حفاظت نیز توضیح داد: ۳۶ هزار نفر نیروی یگان ویژه و ۲۳۵۰۰ نفر نیروی کمکی از پلیس امداد و پیشگیری ناجا در این فعالیت‌ها همراه ما بودند تا بتوانیم به دغدغه‌های مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهوری و مردم در برخورد جدی و قاطع با زمین‌خواران جامه عمل بپوشانیم. فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن همچنین به تجهیزات به‌کارگرفته در این یگان نیز اشاره کرد و گفت: ما علاوه بر خودرو، موتور و برپائی گشت‌های پیاده سعی کردیم از سیستم GPS در این گشت‌ها استفاده کنیم و با راه‌اندازی سیستم مانیتورینگ فعالیت تمام گشت‌ها را نیز در تمام نقاط کشور به دقت رصد می‌کنیم. وی در پایان افزود : با تدابیر مسئولان کشوری و همراهی وزیر راه و شهرسازی قرار است سامانه تلفنی یگان حفاظت از اراضی ملی راه‌اندازی شود.

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد؛
انعقاد قرارداد بانک مسکن با ۵۳۰۰۰ واحد احداثی و تعمیری شهری و روستایی سیل‌زده

بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گزارشی آمار کشوری مربوط به سیل ۹۸ و همچنین اقدامات انجام گرفته بنیاد را با همراهی بانک‌ها، تشریح کرد که بر اساس این گزارش تاکنون ۶۸ هزار و ۸۸۶ واحد احداثی، تعمیری و معیشتی با بانک برای دریافت تسهیلات با سود و تسهیلات بلاعوض، قرارداد منعقد کرده‌اند.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در تازه‌ترین آماری که ارایه کرده است، اقدامات انجام شده در آن بنیاد را در خصوص سیل۹۸، تشریح کرد.
بر اساس اعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، از ۷۰ هزار واحد آسیب‌دیده از سیل که ۴۰ هزار واحد ‌آن تعمیری و ۳۰ هزار واحد آن احداثی، شناسایی شده است تاکنون ۳۵ هزار و ۶۶۶ واحد شهری و روستایی به اتمام رسیده است و ۴۸ هزار و ۷۷۴ واحد آغاز عملیات اجرایی داشته‌اند.
بر اساس این گزارش، مبلغ پرداختی بلاعوض مجموع شهری و روستایی بدین شرح اعلام شده است که برای بلاعوض احداثی ۲۷۵ میلیارد و ۱۵۵ میلیون ریال، بلاعوض تعمیری و تجاری ۸۰۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، بلاعوض معیشتی ۵۶۹ میلیارد و ۷۴۷ میلیون ریال و بلاعوض اسکان موقت ۱۳۲ میلیارد و ۵۶۰ میلیون ریال بوده و پرداخت شده است.
بر اساس اعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تاکنون مجموعه واحدهای مسکونی شهری و روستایی معرفی به بانک ۹۷ هزار و ۸۷۵ واحد بوده است که ۲۵هزار و ۹۸۰ واحد آن احداثی، ۴۷ هزار و ۳۹۱ واحد آن تعمیری و ۲۴ هزار و ۵۰۴ واحد معیشتی بوده است.
همچنین بر اساس این گزارش، تاکنون ۶۸ هزار و ۸۸۶ واحد مسکونی شهری و روستایی با بانک قرارداد منعقد کرده اند که ۱۷ هزار و ۹۶۲ واحد آن احداثی، ۳۵ هزار و ۴۶۴ واحد آن تعمیری و ۱۵ هزار و ۴۶۰ واحد آن معیشتی است.
در این گزارش پیشرفت فیزیکی احداثی نیز در واحدهای مسکونی شهری و روستایی اعلام شده است. بر این اساس، تاکنون آواربرداری ۱۴ هزار و ۵۱۱ واحد مسکونی شهری و روستایی، پی‌کنی ۱۶ هزار و ۲۳۵ واحد شهری و روستایی، آرماتوربندی ۸ هزار و ۲۹۰ واحد شهری و روستایی، اتمام فوندانسیون ۷ هزار و ۳۱۴ واحد شهری و روستایی، اجرای سیستم سازه ای ۳ هزار و ۷۲۵ واحد شهری و روستایی، دیوارچینی یکهزار و ۵۹۴ واحد شهری و روستایی و در نهایت اجرای سقف ۸۶۲ واحد مسکونی به اتمام رسیده است.
گفتنی است، بر اساس اعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، واحدهای تعمیری و احداثی سیل‌زده‌ای که نیاز به جابه جایی ندارند تا پایان امسال به پایان می‌رسند و تحویل سیل‌زدگان می‌شوند.

جلسه هم‌اندیشی مناسب‌سازی فضاهای شهری و اماکن عمومی ویژه معلولان برگزار شد

جلسه هم اندیشی مناسب سازی فضاهای شهری و اماکن عمومی در راستای اهداف اجرایی مقررات معماری و شهرسازی ویژه معلولان جسمی- حرکتی با حضور کارشناسان و روسای اداره کل راه و شهرسازی و شهرداران و کارشناسان ذیربط در استان و همچنین کارشناسان و روسای ادارات بهزیستی استان فارس تشکیل شد.
در این جلسه هم اندیشی که هدف آن اتکا به نیروهای محلی و استانی و استفاده از ظرفیت های علمی و تخصصی و نیروهای کار آمد و توسعه گر به عنوان برنامه ریزان و مجریان بود.
گفتنی است پس از بررسی چالش‌های پیش رو و کسب نقطه نظرات حاضر در جلسه به ارائه و بررسی خلاقیت های برنامه ریزی و اجرایی صورت پذیرفته با همکاری ادارات راه و شهرسازی، شهرداریها و بهزیستیها تحت نظارت فرمانداری شهرستانها پرداخته شد.