دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: ۸۰۰ هزار تن برنج تا ۵ مرداد وارد کشور شده که این میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است. مسیح کشاورز اظهار کرد: بنابر آمار گمرک تا ۵ مرداد، میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته که بیش از […]
دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: ۸۰۰ هزار تن برنج تا ۵ مرداد وارد کشور شده که این میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است. مسیح کشاورز اظهار کرد: بنابر آمار گمرک تا ۵ مرداد، میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته که بیش از ۱۰ درصد افزایش واردات مربوط به دولت و ۹ درصد بخش خصوصی است. وی با تاکید بر این مسئله که در شرایط جنگ اقتصادی به سبب محدود شدن ارتباطات سیاسی باید نگاه مثبت به واردات داشت، افزود:هم اکنون ۱۸۰ هزارتن برنج در بنادر رسوب کرده است، به همین خاطر از مسئولان ذی ربط تقاضا داریم که هر چه سریعتر ارز مورد نیاز را به واردات تخصیص دهند. کشاورز نیاز سالانه کشور به واردات برنج را یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
صنعت ۳۰ چالش اصلی با نظام مالیاتی دارد
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: نزدیک به ۳۰ چالش اصلی بخش صنعت با نظام مالیاتی جمعآوری و در جلسهای با حضور رییس سازمان مالیاتی مطرح شد. سعید زرندی با بیان اینکه امیدواریم قوانین مرتبط با مالیات هرچه سریعتر در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد، افزود: اینکه بیش از ۶۰ درصد مالیات کشور بر دوش بخش صنعت است را باید با کمک مجلس و سازمان مالیاتی حل کنیم. وی همچنین درباره برنامههای این وزارتخانه در خصوص تولید گفت: محور اصلی برنامهها بر مبنای نهضت ساخت داخل دنبال میشود. وی ادامه داد: متوسط زمان صدور جواز در داخل این وزارتخانه بطور متوسط ۴.۳ روز است. البته برخی مجوزها منوط به اخذ موافقت دستگاههایی همچون محیط زیست است که کمی صدور مجور را زمانبر میکند.
اپلیکیشن اطلاعرسانی قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی فعال شد
رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از فعال شدن اپلیکیشن اطلاعرسانی قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی خبر داد. عباس تابش اظهار کرد: این سامانه در دسترس عموم بوده و مردم با نصب اپلیکیشن مرتبط با آن میتوانند علاوه بر نسخه وب، قیمت کالاها را به لحظه بررسی و شکایات خود را ثبت کنند. وی افزود: قرار است که اطلاعرسانی مرتبط با قیمت کالاهای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم؛ در قالب این سامانه صورت گرفته و مردم بر مبنای این مقایسه قیمتی، علاوه بر اینکه کالا را با قیمت رقابتی خرید کنند، شکایات مورد نظر خود از عرضهکنندگان کالا را به صورت لحظهای ثبت کرده و به واحد بازرسی و نظارت اصناف و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اطلاع دهند. تابش اعلام کرد: هماکنون این سامانه در دسترس عموم است.
ایران خودرو و سایپا، ۴ ماه نخست سال را کاهشی به پایان بردند
بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از کاهش تولید دو خودروساز بزرگ کشور در چهار ماه نخست امسال در همسنجی با پارسال است، به طوری که ایران خودرو ۳۵.۴ درصد افت و سایپا ۲۹.۵ درصد کاهش را ثبت کردند. در این مدت، گروه صنعتی ایران خودرو موفق به تولید ۱۱۹ هزار و ۷۵۸ دستگاه خودرو شد که ۱۱۸ هزار و ۴۳۷ دستگاه آن را خودروهای سواری تشکیل میدهند. تولید سواری در این گروه صنعتی در چهار ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال با افت ۳۵ درصدی همراه شد. تا پایان تیر ۸۰۵ دستگاه وانت و ۴۴۴ دستگاه کامیونت، کامیون و کشنده از سوی آبی پوشان جاده مخصوص تولید شد که در همسنجی با پارسال به ترتیب افت ۶۵.۵ درصدی و ۱۱.۲ درصدی داشته است.
تجهیز مشترکان خانگی برق به کنتورهای هوشمند
مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر گفت: در ادامه اجرای طرح فهام، تمامی مشترکان خانگی برق نیز به کنتورهای هوشمند مجهز میشوند. هادی مدقق با اشاره به آغاز اجرای مرحله دوم طرح ملی فهام، گفت: در مرحله نخست اجرای این طرح، حدود ۴۰۰ هزار مشترک صنعتی، کشاورزی و تجاری بزرگ به این سامانه مجهز شدهاند. وی افزود: اجرای این برنامه تاکنون نتایج بسیار مناسبی را به همراه داشته است؛ به طوری که تنها در تابستان امسال بیش از سه هزار مگاوات مدیریت مصرف از طریق پایش بار و مدیریت بر مصرف مشترکین بزرگ اعمال شده است. مدیرکل مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر عنوان کرد: در این مرحله از طرح، اولویت نخست با مشترکین سه فاز صنعتی، تجاری، خانگی، کشاورزی و سپس مشترکین تکفاز خانگی و تجاری است.