سورنا ستاری در راس هیاتی به سیستان و بلوچستان و چابهار سفر کرد و از نزدیک در جریان پتانسیل ها و ظرفیت های بزرگترین بندر اقیانوسی کشور قرار گرفت. معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از اسکله طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار و تجهیزات استراتژیک این بندر نیز بازدید کرد. ستاری در این بازدید […]
سورنا ستاری در راس هیاتی به سیستان و بلوچستان و چابهار سفر کرد و از نزدیک در جریان پتانسیل ها و ظرفیت های بزرگترین بندر اقیانوسی کشور قرار گرفت.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از اسکله طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار و تجهیزات استراتژیک این بندر نیز بازدید کرد. ستاری در این بازدید ظرفیت ها و توانمندی های بندر چابهار را در عملیات تخلیه، بارگیری، ترانزیت کالا و مواد معدنی مورد بررسی قرار داد.
سید حسن ابراهیمی معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید با اشاره به ظرفیت هشت و نیم میلیون تنی تخلیه و بارگیری این بندر در سال اظهار کرد: بندر شهید بهشتی چابهار در طرح توسعه خود از ظرفیت های خوبی برای ترانزیت کالا برخوردار شده است.
وی در خصوص برخی از ویژگی های فنی اسکله طرح توسعه در فاز اول عنوان کرد: در این طرح، عمق پای اسکله به ۱۶ متر رسیده است که بالاترین عمق نسبت به سایر بنادر کشور است و قابلیت پذیرش کشتی های سایز بزرگ را دارد.
ابراهیمی بیان کرد: از نکات مهمی که در توسعه بندر چابهار از اهمیت بالایی برخوردار است موضوع تسری قوانین مناطق آزاد تجاری صنعتی یا تبدیل بندر و اراضی پسکرانه به منطقه ویژه اقتصادی است که امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.
حمایت از سرمایهگذاران گردشگری بندر آستارا
این در حالی است که رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا سفر کرده است تا موقعیت تجاری و گردشگری این بندر را بررسی کند.
علیاصغر مونسان با اشاره به ویژگیهای منحصربهفرد بندر آستارا گفت: از سرمایهگذاران داخلی و خارجی در حوزه گردشگری در بندر آستارا حمایت میکنیم.
مونسان در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا اظهار داشت: شهرستان مرزی بندر آستارا از موقعیت بسیار ممتازی در حوزه تجاری و گردشگری در منطقه برخوردار است.
وی افزود: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بنا به وظیفه ذاتی خود در راستای توسعه این مناطق حمایت میکند.
مونسان با بیان اینکه بندر آستارا به لحاظ قرار گرفتن در مرز جمهوری آذربایجان میتواند مقصد گردشگران خارجی بیشماری باشد، تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برنامههای بسیار گستردهای در حوزه جذب گردشگران خارجی دارد که امیدواریم سهم بندر آستارا در این زمینه پررنگتر باشد.
وی با اشاره به ویژگیهای منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا در حوزه گردشگری دریایی، خاطرنشان کرد: بندر آستارا با توجه به زیرساختهای موجود که توسط بخش خصوصی فعال ایجادشده است گزینه بسیار مناسبی برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی است و قطعاً از آنان حمایت میشود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به ایجاد کشتی مسافری در بنادر شمالی کشور خاطرنشان کرد: در این زمینه با استانداران گیلان و مازندران صحبتهایی انجامگرفته است. مونسان، ایجاد خط مارینا و گردشگری دریایی در بنادر شمال کشور را باعث رونق و توسعه این مناطق دانست و گفت: ایجاد خط دریایی مسافری در نوار ساحلی استانهای شمالی میتواند باعث رونق گردشگری دریایی در منطقه شمال کشور باشد.
معاون رئیسجمهور با تأکید بر اینکه هماکنون برنامه این سازمان، برنامهریزی در راستای حمایت از ایجاد خط مارینا در نوار ساحلی شمال کشور است،اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از فعالان حوزه گردشگری دریایی جهت سرمایهگذاری در ایجاد خط مسافری دریایی در شمال کشور حمایت میکند.