معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی مدارس خراسان جنوبی گفت: اکنون مساکن مهر استان با کمبود ۳۵۷ کلاس درس مواجه است که احداث این مدارس نیازمند ۱۷۴ میلیارد تومان اعتبار است. محمد ابراهیمآبادی افزود: در سایتهای مسکن مهر بیرجند ۳۹۶ کلاس درس موردنیاز بوده که تاکنون ۸۷ کلاس تحویل، ۸۳ کلاس نیمهتمام و […]
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی مدارس خراسان جنوبی گفت: اکنون مساکن مهر استان با کمبود ۳۵۷ کلاس درس مواجه است که احداث این مدارس نیازمند ۱۷۴ میلیارد تومان اعتبار است.
محمد ابراهیمآبادی افزود: در سایتهای مسکن مهر بیرجند ۳۹۶ کلاس درس موردنیاز بوده که تاکنون ۸۷ کلاس تحویل، ۸۳ کلاس نیمهتمام و ۲۳۸ کلاس دیگر باقی مانده و برای احداث آن ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی گفت: همچنین ۳۴۶ کلاس درس در مساکن مهر ۱۰ شهرستان دیگر استان نیاز بوده که از این تعداد ۱۸۸ کلاس تحویل و ۴۵ کلاس نیمه تمام است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی مدارس خراسان جنوبی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۱۹ کلاس دیگر در مساکن مهر شهرستانها باقی مانده که اعتبار مورد نیاز آن ۵۴ میلیارد تومان برآورد شده است. وی اظهار داشت: در شهرکهای اقماری مانند حاجی آباد، امیرآباد، چهکند، شراب، رقویه، منظریه و علیآباد بیرجند نیز ۶۳ کلاس مورد نیاز است. ابراهیمآبادی گفت: این استان دارای ۱۲ منطقه آموزشی و بیش از ۱۷۰ هزار دانشآموز است اما سطح پراکندگی استان بسیار بالاست. وی ادامه داد: همچنین در استان خراسان جنوبی ۲ هزار و ۴۲ فضا، ۹ هزار و ۳۹۸ کلاس درس، ۶ هزار و ۱۱ ساختمان دارای کد فضا وجود دارد.
ابراهیمآبادی گفت: در مجموع یک هزار و ۹۰۰ مدرسه در استان وجود دارد که از این تعداد بیش از یک هزار و ۷۵۰ مدرسه دولتی و ۱۴۶ مدرسه غیردولتی هستند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۹۱ درصد دانشآموزان در مدارس دولتی و ۹ درصد در مدارس غیردولتی تحصیل میکنند. معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی مدارس خراسان جنوبی گفت: از سال ۹۲ استانداردسازی فضای آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت که ۴۰ درصد مدارس استاندارد بود اما اکنون ۷۵ درصد مدارس و فضاهای آموزشی استان مجهز به سیستم گرمایشی استاندارد هستند. وی افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۳۰۰ کلاس درس باقی مانده که بیشتر در روستاها هستند و امید است تا سال ۱۴۰۰ همه مدارس در خراسان جنوبی مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی استاندارد شوند. معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی هم گفت: طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) با هدف توانمندسازی دانشآموزان و مقابله با آسیبهای اجتماعی از طریق مداخله به موقع و موثر با استفاده از رویکرد پیشگیری رشد مدارس از سال ۹۶ در مدارس استان آغاز شد.
فرشید جعفری افزود: سال ۹۶ طرح نماد در ۱۲ مدرسه خراسان جنوبی اجرا شد و سال تحصیلی جاری نیز این طرح در تمامی مدارس شهرستان درمیان و ۶ مدرسه بیرجند اجرا شده است. وی بیان کرد: سال تحصیلی جدید طرح نظام مراقبت اجتماعی از دانشآموزان در مدارس سه شهرستان اجرا میشود که در این طرح ۲۰ مهارت در زمینههای اجتماعی، تربیت فرزند سالم و خودکنترلی به مربیان آموزش داده میشود. معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: امسال ۲ هزار و ۶۸۴ دانش آموز در معرض خطر در مدارس اجرای طرح استان شناسایی شدند که از این تعداد ۹۰۹ نفر دارای اختلالات مرتبط با رفتارهای پرخطر بودند.
وی افزود: از ابتدای اجرای طرح نماد در مدارس استان ۷۲ دانشآموز معتاد درمان شدند که البته ۸.۵ درصد آنان بازگشت داده شدند.
جعفری گفت: اجرای طرح ملی تمشک (توانمندسازی، مشاوره و مددکاری، شادابسازی و کارایی) به عنوان زیرمجموعهای از طرح نماد در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در استان ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.