رییس اداره سرمایه‌انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از پایان معافیت از سربازی در ازای ۲۸ و ۲۹ ماه ایثارگری والدین فرد مشمول سربازی تا پایان تابستان خبر داد. سردار موسی کمالی، دراین باره گفت: چند سال اخیر به دنبال اجرای طرح کسرخدمت های ایثارگری، آن دسته از مشمولان که والدینشان ۲۸ و ۲۹ ماه […]

رییس اداره سرمایه‌انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از پایان معافیت از سربازی در ازای ۲۸ و ۲۹ ماه ایثارگری والدین فرد مشمول سربازی تا پایان تابستان خبر داد.
سردار موسی کمالی، دراین باره گفت: چند سال اخیر به دنبال اجرای طرح کسرخدمت های ایثارگری، آن دسته از مشمولان که والدینشان ۲۸ و ۲۹ ماه سابقه ایثارگری داشت، امکان معافیت از سربازی را پیدا کردند که اجرای این طرح با پایان تابستان امسال به اتمام خواهد رسید.
وی با بیان اینکه برای بهره مندی از این معافیت غیبت مانع نخواهد بود، گفت: همچنین متقاضیان حین تحصیل نیز می توانند از این معافیت بهره مند شوند، اما باید توجه داشته باشند که مهلت استفاده از آن تا پایان شهریور است و متقاضیان واجد شرایط باید زودتر برای بهره مندی از آن اقدام کنند.
رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح گفت: از ابتدای مهرماه معافیت ایثارگری سربازی به روال قبلی خود اجرا خواهد شد و مشمولان براساس ماده ۴۵ قانون خدمت وظیفه عمومی از معافیت بر مبنای ۳۰ ماه سابقه رزمندگی، ۲۵ درصد جانبازی و ۲۴ ماه آزادگی بهره مند خواهند شد.

استانداردسازی آمار بیمه‌شدگان روستایی

سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از استانداردسازی آمار جمعیت زیرپوشش بیمه کشاورزان برای نخستین‌ بار خبر داد و گفت: بر اساس آمار استاندارد شده ورودی‌ های صندوق حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است اما اعضای فعال صندوق را یک میلیون و ۱۲۰ هزار نفر تشکیل می‌دهند.
علی شیرکانی افزود: برای نخستین‌ بار آمار جمعیت صندوق استاندارد سازی شده و اولین آمارنامه این صندوق منتشر شد. البته سخت‌ترین قسمت تهیه آمارنامه ارائه تعاریف و مفاهیم آماری مربوط به حوزه این صندوق بود که لازم بود هم با ادبیات جهانی و نیز ادبیات رایج در امور بیمه‌ای هماهنگ و استانداردسازی شود و از سویی قابل درک و فهم باشد که این اقدامات انجام شد.
سرپرست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به وضعیت جمعیت زیر پوشش بیمه صندوق کشاورزان، گفت: ورودی‌هایی که در آمارنامه به عنوان عضو تعیین شده‌اند، حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است؛ اما اعضای فعال صندوق که در حال بیمه‌پردازی هستند و با صندوق تراکنش داشته‌اند تا پایان سال ۹۷ تعداد یک میلیون و ۳۰ هزار نفر بودند که این میزان درحال حاضر به یک میلیون و ۱۲۰ هزار نفر رسیده است.
شیرکانی با اشاره به اهمیت حضور صندوق کشاورزان در نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر اظهار داشت: با توجه به تجانس بین مخاطبان این صندوق و ارتباط تنگاتنگ فعالیت صندوق با روستاییان و عشایر ضروری بود در این نمایشگاه کنار این عزیزان باشیم و بتوانیم وحدت و همدلی خویش را تحکیم بخشیم.

برگزاری جشن پایان مدارس خشت و گلی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای هوشمندسازی مدارس شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، روستاهای محروم و حاشیه شهرها هوشمندسازی می‌شوند، از تشکیل شورای راهبردی هماهنگی مناطق محروم، مرزی و عشایری خبر داد.
سیدجواد حسینی با بیان اینکه در شورای اداری میثاق نامه‌ای را به امضا رساندیم که یک ضلع آن استانداری، یک ضلع آموزش و پرورش، نوسازی مدارس و سه استان معین تهران، خراسان رضوی و فارس و ضلع دیگری خیرین هستند گفت: سند جامع توسعه آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان تدوین شده که حذف مدارس خشت و گلی در قالب این میثاق نامه با خیرین در راستای تحقق اهداف کمی و کیفی این سند است. وی افزود: وعده داده بودیم که برای اول مهر در سراسر کشور جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی به جز در سیستان و بلوچستان گرفته می‌شود اما ناراحت بودیم که چرا سیستان و بلوچستان نمیتواند به جشن بپیوندد. علت این بود که در استان سیستان و بلوچستان تقریبا ۱۷۰ مدرسه خشت و گلی داریم که نمی توانستیم آنها را تا اول مهر حایگزین کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در نتیجه با پیگری های صورت گرفته بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار با تخصیص ۱۰۰ درصدی و همچنین ۶۷ میلیارد تومان برای بحث های استاندارد سازی سیستم حرارتی و کمک آموزشی تامین شد و با کمک خیرین تا آخر آبان، جشن پایان مدارس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان را هم برگزار می کنیم و حذف بخاری‌ نفتی را در اول مهر را در مدارسی که علمک گاز به آنها رسیده است، خواهیم داشت. در جریان این سفر در منطقه گشت سراوان، کلنگ ساخت یک مدرسه جدید به جای مدرسه خشت و گلی و به عبارتی کلنگ پایان مدارس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان بر زمین زده شد.