امیررضا واعظ آشتیانی فعال سیاسی اصولگرا ضمن تاکید بر اینکه «بحث نارضایتی مردم حرف جدیدی نیست» گفت: به هر حال دولت با عملکرد خود موجب نارضایتی در جامعه شده و مردم به لحاظ معیشت و مسائل اقتصادی تحت فشار هستند. حال اگر آقای حداد یا هر کسی بگوید رضایتمندی در جامعه وجود ندارد، حرف جدیدی […]

امیررضا واعظ آشتیانی فعال سیاسی اصولگرا ضمن تاکید بر اینکه «بحث نارضایتی مردم حرف جدیدی نیست» گفت: به هر حال دولت با عملکرد خود موجب نارضایتی در جامعه شده و مردم به لحاظ معیشت و مسائل اقتصادی تحت فشار هستند. حال اگر آقای حداد یا هر کسی بگوید رضایتمندی در جامعه وجود ندارد، حرف جدیدی نیست.
وی در پاسخ به اینکه آیا نارضایتی موجود لزوما در انتخابات آتی به نفع جریان اصولگرا و منتقد دولت تمام خواهد شد؟ گفت: «خیر این طور نیست. در مورد وجود نارضایتی تردیدی نیست اما رفع این مشکلات و نارضایتی‌ها موفقیت نظام است. دولت تافته جدابافته نیست و متعلق به نظام است. ما نباید از بابت ناتوانی دولت ذوق‌زده شویم». این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: «اینکه بگوییم دولت ناتوان است و چون ناتوان است اسلام‌گرایان یا اصولگرایان پیروز می‌شوند، درست نیست. ما هنوز مردم ایران را نشناخته‌ایم. سیاسیون ما هنوز فکر می‌کنند که رای مردم پیشاپیش در جیبشان است. مردم ایران همیشه نشان داده‌اند که غیرقابل پیش‌بینی هستند». وی در واکنش به بخش دوم اظهارات حداد عادل و استفاده از واژه «اسلام گرایی» نیز گفت: « اصولگرایان خود را معتقد به اصل نظام، انقلاب و ولایت می‌دانند و با واژه اصوگرایی به این اعتقاد راسخ خود تاکید می‌کنند. حالا این عبارت به اسلام‌گرایی تغییر کند هم اتفاقی نمی‌افتد باید دید که مردم چه تصمیمی می‌گیرند و به آن‌ها رای می‌دهند یا خیر». واعظ آشتیانی با تاکید بر اینکه «اکنون ایجاد وحدت میان اصولگرایان بسیار سخت است» گفت: من فکر می‌کنم که طرح چنین موضوعاتی در ایجاد انشقاق اثرگذار است. قالیباف می‌گوید نواصولگرایی و حداد عادل می‌گوید اسلام‌گرایی. این ها در ایجاد وحدت مشکل ایجاد می‌کند. این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به اینکه آیا استفاده از واژه اسلام‌گرا به جای اصولگرا در روند ایجاد انسجام ملی که به اعتقاد همه سیاسیون مورد نیاز است، مشکل ساز نخواهد بود؟ گفت: «اول اینکه باید نگاه آقای حداد یا هر کسی دیگری برای ما محترم باشد. اگر به نگاه یکدیگر احترام بگذاریم قطعا ضریب درگیری‌ها کمتر می‌شود. آقای حداد هم نظر خود را گفته است اما من فکر می‌کنم ای کاش در زمانی که به وحدت و انسجام نیاز داریم از طرح برخی موضوعات پرهیز کنیم زیرا برای جامعه و خود گروه‌های سیاسی شائبه ساز می‌شود. برخی ممکن است گمان کنند یک خط‌کشی در حال انجام است و این چالش می‌شود. رفع این چالش زمان‌ می‌برد و این یعنی از دست دادن فرصت‌ها. به تعبیری خودمان با دست خودمان سرمان را به سقف می‌کوبیم».