یک گروه محلی متشکل از باستان‌شناس و تاریخ‌دانان بریتانیایی اعلام کردند، پروژه بازسازی معبد دو هزار ساله رومی- سلتیک را به زودی آغاز خواهند کرد. بقایای این معبد دو هزار ساله زیر یک منطقه مسکونی مدفون شده بود، اما باستان‌شناسان بریتانیایی، بقایای این معبد باستانی را از خطر نابودی ابدی نجات دادند و تصمیم گرفتند […]

یک گروه محلی متشکل از باستان‌شناس و تاریخ‌دانان بریتانیایی اعلام کردند، پروژه بازسازی معبد دو هزار ساله رومی- سلتیک را به زودی آغاز خواهند کرد. بقایای این معبد دو هزار ساله زیر یک منطقه مسکونی مدفون شده بود، اما باستان‌شناسان بریتانیایی، بقایای این معبد باستانی را از خطر نابودی ابدی نجات دادند و تصمیم گرفتند آن را بازسازی کنند. دکتر «پائول ویلکینسون» سرپرست این گروه باستان‌شناسی درمصاحبه‌ای اعلام کرد، در جریان این پروژه تحقیقاتی یک جاده ۷ متری عریض باستانی از لندن به «کنت» ‌نیز کشف شده است. با این حال جالب‌ترین نتیجه این کاوش، بقایای یک معبد ۲۰۰۰ ساله است که زمانی به عنوان مکانی برای عبادت ساکنان محلی دوران رومی- سلتیک مورد استفاده قرار می‌گرفت. به گفته باستان‌شناسان این معبد در زمان گذشته «Watling» نام داشته است.
تنها ۱۵۰ مکان باستانی مرتبط با معبدهای این دوره در انگلستان وجود دارد که این موضوع به اهمیت کشف بقایای این معبد می‌افزاید.
گردشگران جام جهانی سری هم به بوشهر می‌زنند؟
معاون عمرانی استاندار بوشهر گفت: پروژه بوشهر توریسم ۲۰۲۲ با هدف جذب گردشگران جام جهانی قطر آغاز شده و تاکنون پیشرفت بسیار خوبی داشته است.
مهرداد ستوده بیان کرد: پروژه گسترده گردشگری را با هدف جذب حداکثری گردشگر آغاز کرده‌ایم.
وی با بیان اینکه استان بوشهر دارای بزرگترین صنایع گاز و نفت کشور و بنادر بسیار است، افزود: در کنار این ظرفیت ها به دنبال رونق صنعت گردشگری در منطقه هستیم که سند توسعه آن را با کارشناسان این صنعت تدوین کرده‌ایم.
وی افزود: در سال ۲۰۲۲ رویداد مهم جام جهانی در قطر برگزار می‌شود، به همین دلیل به دنبال افزایش زیرساخت های گردشگری در حوزه های شهری، روستایی، عشایری و دریایی در استان بوشهر هستیم تا بخشی از گردشگران کشور قطر را در بوشهر اقامت دهیم.
معاون استاندار بوشهر ادامه داد: تبلیغات میدانی را از سال آینده با هماهنگی سفارت ایران در دوحه قطر آغاز خواهیم کرد.
وزیر میراث فرهنگی نیمه اول شهریور معرفی می شود
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: پیشنهاد ما این است که رئیس‌جمهور نیمه اول شهریورماه وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی را به همراه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کند.
اسدالله عباسی گفت: قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری که در مجلس به تصویب رسیده و مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفته بود که روز ۲۶ مردادماه از سوی دکتر علی لاریجانی به رئیس جمهوری ابلاغ شد.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی افزود: پیشنهاد ما این است که رئیس جمهور نیمه اول شهریورماه وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی را به همراه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کند تا همزمان صلاحیت دو وزیر مورد بررسی قرار گیرد.