با هدف ارتقا و تعالی فردی و سازمانی در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوايی ايران، تفاهمنامه همکاری پژوهشی و کارشناسی ميان مديران عامل شرکت و سازمان مديريت صنعتی به امضا رسيد. این تفاهمنامه همکاری، (یازدهم شهریور) به امضای سیاوش امیرمکری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت و ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی رسید. […]
با هدف ارتقا و تعالی فردی و سازمانی در شرکت فرودگاهها و ناوبری هوايی ايران، تفاهمنامه همکاری پژوهشی و کارشناسی ميان مديران عامل شرکت و سازمان مديريت صنعتی به امضا رسيد. این تفاهمنامه همکاری، (یازدهم شهریور) به امضای سیاوش امیرمکری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت و ابوالفضل کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی رسید.
این تفاهمنامه با هدف تعالی سازمانی و توسعه فردی در شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با بهره گیری از ظرفیت های سازمان مدیریت صنعتی محورهای متعددی از جمله آسیب شناسی وضع موجود در صنعت هوانوردی و فرودگاهی، ارایه خدمات مشاوره ای مدیریتی و برنامه ریزی از سوی سازمان مدیریت صنعتی به شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و تشکیل کانون های ارزیابی برای جانشین پروری را شامل می شود.
از دیگر محورهای این تفاهمنامه که مدت اجرای آن دو سال است می توان به تشکیل کانون توسعه برای توانمندسازی مدیران فعلی شرکت، اجرای پروژه های تحقیقاتی و کاربردی موردنیاز شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در حوزه های تخصصی و مدیریتی، ارایه مشاوره از سوی سازمان مدیریت صنعتی برای آینده پژوهی، آینده نگاری، ترسیم و تنظیم طرح های معماری سرمایه انسانی و توسعه، آموزش و ظرفیت سازی منابع انسانی شرکت و نیز همکاری های آموزشی برای تولید محتوا و تامین استادان برجسته ملی و بین المللی اشاره کرد.
کیانی بختیاری، مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در این جلسه ضمن برشمردن توانمندی های سازمان مدیریت صنعتی در زمینه هایی نظیر آموزش های تخصصی و کاربردی؛ مشاوره و تحقیق، کانون های ارزیابی مدیران حرفه ای، مشاوره و اجرای مدیریت چابکی و استراتژی برای سازمان ها و نیز دوره های پرورش مدیران در تراز جهانی و … اظهار داشت: سازمان مدیریت صنعتی آمادگی دارد دوره های پرورش مدیر در تراز جهانی ویژه مدیران فرودگاه ها و ناوبری هوایی را با همکاری کشور آلمان برگزار نماید.
در این جلسه سیاوش امیرمکری مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران نیز ابراز امیدواری نمود که با همکاری سازمان مدیریت صنعتی، سرفصل جدیدی در حوزه آموزش فرودگاه ها و ناوبری هوایی گشوده شود و این سازمان دوره پرورش مدیر در تراز جهانی را عهده دار گردد.
از موضوعات این تفاهم نامه، می توان به اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی در حوزه های مدیریتی و تخصصی؛ ارائه خدمات لازم برای آینده پژوهی، آینده نگاری و تنظیم طرح های معماری سرمایه انسانی و توسعه، آموزش و ظرفیت سازی منابع انسانی؛ اجرای سمینارها، کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت از سوی سازمان مدیریت صنعتی با توجه به نیازهای شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اشاره کرد.
کمک به سازمانهای دولتی و خصوصی بهمنظور بهبود سیستمها و روشهای مدیریت، افزایش کارایی از طریق اجرای برنامههای مناسب آموزشی، کمک به مدیران و سیاستگذاران در پیداکردن کمبودها و تنگناهای اجرایی طرحها از طریق مشاوره و تحقیق در مقولههای مدیریت از اهداف سازمان مدیریت صنعتی است که دیدار با مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوايی ايران نیز مطرح شده بود.
همچنین براساس معيارها و مقررات ملي و بين المللي حاكم بر استمرار خدمت رساني مطلوب، ايمن و مطمئن در صنعت هوانوردي و حمل و نقل هوايي راهبري، مديريت، نگهداري و توسعه فرودگاه ها،سامانه هاي هوانوردي كشور ومديريت ترافيك هوايي كشور به عنوان مهمترين اركان زيرساختي اين صنعت در جمهوري اسلامي ايران بر عهده شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران است كه يكي از شركتهاي اصلي وزارت راه و شهرسازي محسوب مي شود. این سازمان فعاليت هاي قابل توجهي را اخیرا براي بهبود تجهيزات و سيستم هاي مراقبت پرواز، ارتباطات و ناوبري هوايي، آتش نشاني و هدايت زميني هواپيما و مخابرات و فناوري اطلاعات هوانوردي انجام داده است. بزرگترین طرحی که در حوزه اداره کل ارتباطات و ناوبری هوایی آغاز شده و به زودی عملیاتی می شود، راه اندازی سامانه مدیریت یکپارچه کنترل و هدایت پرواز برای مرکز کنترل فضای کشور است که با بودجه ای بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال اجرا می شود.