عضو هیات مدیره بیمه ایران با بیان اینکه در تلاش هستیم تا پایان سال ۹۸ سطح توانگری مالی این شرکت را از سطح ۴ به دو برسانیم، اظهارداشت: سرمایه بیمه ایران نیز به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. محمد رضایی درباره شرایط این شرکت در سال جاری و برگزاری مجمع آن گفت: انتظار […]
عضو هیات مدیره بیمه ایران با بیان اینکه در تلاش هستیم تا پایان سال ۹۸ سطح توانگری مالی این شرکت را از سطح ۴ به دو برسانیم، اظهارداشت: سرمایه بیمه ایران نیز به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. محمد رضایی درباره شرایط این شرکت در سال جاری و برگزاری مجمع آن گفت: انتظار داریم توانگری شرکت از سطح ۴ به سطح دو رسیده و سرمایه بیمه ایران نیز از طریق افزایش داراییها از ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان کنونی به ۱۰ هزار میلیارد تومان برسد.
وی افزایش سرمایه این شرکت به ۱۰ هزار میلیارد تومان را عاملی برای رسیدن به بالاترین سهم نگهداری ریسک در بین کشورهای خاورمیانه عنوان کرد و گفت: باید توجه داشته باشیم که ظرفیت نگهداری ریسک بیمه ایران از دو برابر کل پرتفوی صنعت بیمه در کشور عمان بالاتر است و ما قطب بزرگی در این صنعت در منطقه هستیم.
عضو هیات مدیره بیمه ایران سیاست این شرکت را پرهیز از رقابت داخلی و رفتن به سمت سیاستهای اتکایی عنوان کرد و اظهار داشت: در صورتی که بحث اتکایی را دنبال کنیم، از دامپینگ نیز جلوگیری می شود و شرط ما برای پذیرش ریسک اتکایی بیمهنامهها نرخهای فنی درست و اکچوئری مناسب است.رضایی خاطرنشان کرد: دولت قول داده که موضوع افزایش سرمایه بیمه ایران را چه از طریق فروش سهم خود در بیمه البرز و چه از راههای دیگر به عنوان یک سرمایه ملی جلو ببرد. ما بدنبال آزادسازی و به روز رسانی داراییهای خود هستیم. وی در خصوص مجمع بیمه ایران و تصویب صورتهای مالی این شرکت برای دوره منتهی به ۲۹ اسفند ۹۷ نیز گفت: آمار و ارقام ارائه شده در مجمع بسیار خوب بود. ما در سال گذشته به طور متوسط روزانه ۳۷ میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده و ۵۷ میلیارد تومان حق بیمه تولید کردهایم.عضو هیات مدیره بیمه ایران یکی از افتخارات این شرکت را به روز بودن در پرداخت دیات با توجه به نقدینگی مناسب عنوان و تصریح کرد: در بخش فنی و مدیریت خسارت رشتههای ثالث و درمان وضعیت بهتری داشتیم و در بخش فرابورس و بورس نیز از طریق شرکتهای خود به ۷۱ درصد رشد دست یافتیم. رضایی اعلام کرد: در سال ۹۷ و در مجمع سود ۳۰۹ میلیارد تومانی را ارائه کردیم. امیدوار هستیم تا با ادامه روند کنونی، مدیریت ریسک و همچنین سود حاصل از املاک و بورس و فرابورس، زیان انباشته شرکت را جبران کنیم.وی در خصوص عملکرد ۵ ماهه این شرکت نیز اظهار داشت: در ۵ ماهه نخست امسال در حق بیمه تولیدی ۵۲ درصد و در خسارت ۱۸ درصد رشد داشتیم. میانگین پرداخت خسارت روزانه بیمه ایران با احتساب روزهای تعطیل ۲۳ میلیارد تومان و حق بیمه تولیدی ۴۸ میلیارد تومان بوده است. عضو هیات مدیره بیمه ایران ادامه داد: این در حالی است که در ۵ ماهه نخست سال گذشته روزانه ۱۹.۳ ملیارد تومان خسارت و ۳۱ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرده بودیم.
افزایش ظرفیت نگهداری ریسک با تشکیل کنسرسیوم بیمههای آتش سوزی
معاونین فنی ۱۵ شرکت بیمه به میزبانی شرکت بیمه رازی گردهم آمدند تا برای دستیابی به کنسرسیومی مشترک به توافق برسند. غلامرضا جهانگیری معاون اتکایی بیمه مرکزی در جلسه معاونین فنی ۱۵ شرکت که برای دستیابی به کنسرسیوم بیمههای آتشسوزی گردهم آمده بودند، از تشکیل این کنسرسیوم حمایت کرد و شرکتهای بیمه را به همدلی و وحدت توصیه کرد و گفت: این کنسرسیوم میتواند تجمیع ظرفیت نگهداری شرکتها را به حداقل ۲۰ هزار میلیارد ریال برساند که عدد بسیار بزرگی است و میتواند نیازهای اتکایی شرکتهای حاضر در کنسرسیوم را تامین کند. پس از کنسرسیوم موفق انرژی، اینک کنسرسیوم بیمههای آتش سوزی گام بعدی شرکتهایی است که قصد دارند در شرایط تحریم ظرفیت و توان اتکایی خود را افزایش دهند. در ابتدای این نشست قرهخانی دبیرکارگروه اتکایی سندیکای بیمه گران ایران، در سخنانی تجمیع ظرفیت شرکتهای بیمه در نگهداری ریسک را ضروری ترین هدف تشکیل کنسرسیوم در شرایط فعلی دانست. وی همچنین جلوگیری از نرخ شکنیهای بازار بیمه را دلیل دیگر تشکیل کنسرسیوم برشمرد و اظهار داشت: حادثه سیل اخیر و زیان حاصل از آن ثابت کرد چطور نرخهای غیر فنی که حاصل نرخ شکنیهای غیر اصولی برخی شرکتها است میتواند به خود ایشان و در نهایت به صنعت بیمه لطمه وارد کند. در پایان جلسه نمایندگانی از شرکتهای بیمه به عنوان کمیته اجرایی مسئول تهیه پیش نویس نظام نامه کنسرسیوم شدند.
حذف ارز دولتی برای واردات تجهیزات تولید کالاهای اساسی
هیات دولت به پیشنهاد وزارت صمت و بانک مرکزی، ضمن اصلاح مصوبه قبلی خود «ماشینآلات و تجهیزات تولیدکننده کالاهای اساسی» را از فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز با نرخ اعلامی بانک مرکزی، حذف کرد.هیات وزیران با اصلاح مصوبه پیشین خود «ماشینآلات و تجهیزات تولیدکننده کالاهای اساسی» را از فهرست کالاهایی که مشمول دریافت ارز با نرخ اعلامی بانک مرکزی میباشند، حذف نمود.برهمین اساس، این اصلاحیه به جزء در مواردی که تا ابلاغ این مصوبه برای آنها ارز تامین شده از ابتدای سال ۱۳۹۸ لازم الاجرا است.گفتنی است، غیر قابل نظارت بودن ماشینآلات و تجهیزات تولیدکننده کالاهای اساسی از نظر قیمت، تبعیض بین شاخههای مختلف صنعت و کمک به تولید داخل و ایجاد انگیزه برای خرید ماشینآلات تولید داخل به جای واردات از مهمترین دلایل اصلاح این مصوبه است.