معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه سرمایه‌گذاران و توسعه‌گران باید مردم را ترغیب کنند تا در کنار هم، با منافع مشترک و حمایت و نظارت دولت نوسازی واحدهای مسکونی شتاب گیرد، گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران از هر طرح اقتصادی که منجر به ارتقای زندگی ساکنان بافت‌های […]

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه سرمایه‌گذاران و توسعه‌گران باید مردم را ترغیب کنند تا در کنار هم، با منافع مشترک و حمایت و نظارت دولت نوسازی واحدهای مسکونی شتاب گیرد، گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران از هر طرح اقتصادی که منجر به ارتقای زندگی ساکنان بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شود حمایت می‌کند. سیدمحمد پژمان که روز چهارشنبه، سیزدهم شهریورماه به‌منظور بازدید از پروژه‌های بازآفرینی شهری و دیدار با مسئولان استانی به گیلان سفر کرده است در جمع مدیران و مسئولان اداره کل راه و شهرسازی این استان گفت: سرمایه‌گذاران و توسعه‌گران باید مردم را ترغیب کنند تا در کنار هم، با منافع مشترک و حمایت و نظارت دولت نوسازی واحدهای مسکونی شتاب گیرد. وی، تغییر و تحولات اقتصادی و نوسان قیمت‌ها و عدم التزام به زمانبندی اجرای پروژه‌ها را از مهم‌ترین آسیب‌های بازآفرینی و بزرگترین آفت اجرای این برنامه خواند و گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران از هر طرح اقتصادی که منجر به ارتقای زندگی ساکنان بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شود حمایت می کند. پژمان با تاکید بر انتخاب مجریان امین برای اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری عنوان کرد: قاطعانه تضمین می‌کنیم که مجریان به اصل پول و سود خود برسند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از این سفر با استاندار گیلان دیدار و بافت‌های فرسوده و ناکارآمد را از دغدغه‌های بزرگ مقامات کشوری عنوان کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم با تعامل و همکاری از توانایی مردم در نوسازی محلات هدف بازآفرینی بهره‌مند شویم. وی خاطرنشان کرد: در بازآفرینی شهری راه‌حل‌های محلی بیشتر کار ساز است و باید با اعتمادسازی، مردم را برای تغییر وضعیتشان حساس کرد تا در این زمینه تلاش کنند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ابراز امیدواری کرد، با تفویض اختیارات بازآفرینی شهری به مراکز استان‌ها، مشارکت مردم در نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد افزایش یابد. پژمان سپس در جمع فرماندار و شهرداران شهرستان رشت حاضر شد و شهرداران را زمامداران شهرها خواند و افزود: تمامی شهرداران باید در فکر رونق اقتصادی شهر خود باشند و بر فعالیت‌هایی که منجر به اشتغال و درآمدزایی است، اصرار بورزند.
وی بیان کرد: رونق شهرها و میزان درآمد مردم مکمل یکدیگرند؛ یعنی هر چه رونق اقتصادی و اشتغال در شهرها بیشتر باشد مردم نیز در حمایت از طرح‌های ملی و باز آفرینی شهری مشارکت بیشتری خواهند داشت. بنابراین شهرداران و مسئولان باید با توسعه امکانات و رفاه شهری، مسافران را مجبور به توقف در شهر کنند و بدین‌ترتیب گردش مالی در شهر را رونق بخشند.

مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد مسکن خبر داد؛
پیشنهاد تامین مالی مسکن کم‌درآمد ها
و خدمات روبنایی مسکن مهر در بودجه ۹۹
عباس فرهادیه ضمن اعلام این مطلب که در جلسات بررسی پیشنهادات ردیف‌های قانون بودجه در بخش مسکن، تامین منابع مالی موردنیاز برای تکمیل خدمات روبنایی و محوطه‌سازی مسکن مهر، برای طرح اقدام ملی نیز تامین مسکن گروه‌های کم‌درآمد و در تبصره ها حل مشکلات و موانع بیمه، مالیات و تسهیلات، پیشنهاد شده است، گفت: اصلاحات قانون پیش فروش در مرکز پژوهش‌های مجلس و همچنین کمیسیون قضایی مجلس در دست بررسی قرار دارد. مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در خصوص جزئیات بررسی تبصره‌ها و ردیف‌های بودجه ۹۹ بخش مسکن که جلسات آن در وزارتخانه برگزار شده است، ‌ ضمن اعلام این مطلب که دو ردیف اصلی بودجه و دو تبصره در بخش مسکن موردبررسی قرار گرفت، گفت: در دو ردیف اصلی بودجه ای که پیشنهاد شده و مورد بحث و بررسی قرار گرفته یکی تامین منابع تکمیل خدمات روبنایی و محوطه سازی مسکن مهر و دیگری تامین منابع مالی موردنیاز برای کمک به تامین مسکن گروه های کم درآمد است.
مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد مسکن ادامه داد: در تبصره ها نیز که قرار شده در قالب بودجه اضافه شود، رفع موانع و مشکلات حوزه بیمه، مالیات و تسهیلات مدنظر قرار گرفته است که در مورد آنها بحث و بررسی‌های لازم انجام گرفت.
فرهادیه همچنین در خصوص آخرین وضعیت بررسی قانون پیش‌فروش ساختمان و اصلاحاتی که قرار بود تا در مجلس راجع به آن بررسیهای لازم صورت بگیرد، اعلام کرد: اصلاحات قانون پیش‌فروش در مرکز پژوهش‌های مجلس و همچنین کمیسیون قضایی مجلس در دست بررسی قرار دارد.
ثبت نام بیش از ۴۰۰۰ نفر در مرحله اول طرح اقدام ملی تولید مسکن
اباذر جابری گفت: استان کرمان به عنوان شهر پایلوت ثبت‌نام از متقاضیان طرح اقدام ملی تولید مسکن را آغاز کرده بود که تا امروز بیش از ۴ هزار و ۳۰۵ نفر در این سامانه ثبت نام کرده‌اند.
مدیر کل برنامه ریزی و تحقیقات مسکن شهری بنیاد مسکن، با بیان اینکه ثبت‌نام متقاضیان طرح اقدام ملی تولید مسکن در استان کرمان از ۶ شهریور امسال ساعت ۸ صبح در سامانه «آباد» آغاز شد، گفت: متقاضیان در روز اول می‌توانستند در این سامانه برای ساخت و تولید مسکن ثبت‌نام کنند، ولی به دلیل استقبال زیاد متقاضیان، درخواست تمدید آن ارائه که خوشبختانه امروز با آن موافقت شد. وی ادامه داد: ثبت‌نام متقاضیان طرح ملی تولید مسکن در ۷۰ شهر زیر ۱۰۰ هزار نفر استان کرمان، به جز شهر کرمان صورت گرفته و ثبت‌نام متقاضیان به اوج خود رسیده است، به‌صورتی که تا ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه دهم شهریور حدود ۴ هزار و ۳۰۵ نفر ثبت نام کرده‌اند. جابری افزود: سهمیه استان کرمان از ۱۰۰ هزار سهمیه، ۲ هزار واحد است که بعد از پایش تمامی ثبت‌نام کنندگان، ۲ هزار نفر می‌توانند در این طرح حضور داشته باشند.