مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری با اعلام اینکه کمبود فضای آموزشی مهمترین چالش این ناحیه است، گفت: سرانه فضا برای هر دانش‌آموز در کشور ۸ متر مربع و در استان مازندران ۵ متر است اما این رقم در آموزش و پرورش ناحیه یک ساری به ۲ متر تنزّل یافته است. حامد دیانی در […]

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری با اعلام اینکه کمبود فضای آموزشی مهمترین چالش این ناحیه است، گفت: سرانه فضا برای هر دانش‌آموز در کشور ۸ متر مربع و در استان مازندران ۵ متر است اما این رقم در آموزش و پرورش ناحیه یک ساری به ۲ متر تنزّل یافته است.
حامد دیانی در جمع خبرنگاران مرکز استان مازندران درباره اقدامات انجام شده برای پروژه مهر ۹۸ در ناحیه یک ساری، اظهار کرد: برای سال جاری ۳۲۹ مدرسه پیش‌بینی شده است.
وی با اعلام اینکه ۱۴۵ مدرسه ابتدایی در سال جاری برای دوره ابتدایی پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: ۷۵ مدرسه متوسطه اول،۵۴ مدرسه برای متوسطه دوم و کارشناسی در نظر گرفتیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری به فعالیت ۶۵ مدرسه غیر دولتی پیش دبستانی در سطح شهرستان ساری نیز اشاره کرد و افزود: در مجموع ۱۶۹ مدرسه غیر دولتی پذیرایی دانش‌آموزان هستند.
وی تعداد دانش‌آموزان ناحیه یک شهر ساری را ۴۳ هزار و ۷۴ نفر اعلام کرد و گفت: مشخصات این دانش‌آموزان در سامانه سناد ثبت شده است.
دیانی درباره جمعیت دانش‌آموزان ناحیه یک شهر ساری، گفت: ۲هزار و ۲۲۷ نفر در پیش دبستانی، ۲۲ هزار در دوره ابتدایی، ۱۰ هزار و ۳۹۱ نفر متوسطه اول و هفت هزار ۳۵۰ نفر در مقطع متوسطه دوم تحصیل می‌کنند.
این مسئول اضافه کرد: ۲هزار و ۵۴۴ نفر معلم به صورت تمام وقت و حق‌التدریس در سال تحصیلی با این ناحیه آموزشی همکاری می‌کنند، گفت:در متوسطه اول ۸۵۰ ساعت، متوسطه دوم بیش از ۱۰۰ ساعت و فنی و حرفه‌ای و کاردانش ۴۶۰ ساعت کمبود نیرو داریم. وی درباره برگزاری جشن آغاز سال تحصیلی در ناحیه یک ساری، افزود: مراسم جشن غنچه‌ها در مدرسه دانش در آخرین روز تابستان، مراسم جشن شکوفه‌ها همان روز در دبستان مرحوم نوبر، مراسم آغاز سال تحصیلی برای سایر گروه‌های در دبیرستان نمونه دولتی امام صادق(ع) برگزار می‌شود. دیانی با اعلام اینکه کمبود فضای آموزشی بزرگترین مشکل این ناحیه آموزشی است، افزود: سرانه فضا برای هر دانش آموز در کشور هشت متر مربع در مازندران پنج متر و در ناحیه یک دو متر است. وی در ارتباط با اقدامات انجات شده برای ساماندهی سرویس مدراس بیان کرد: ۲هزار ۵۰۰ وسیله نقلیه برای انتقال دانش آموزان از طریق هفت شرکت قرار داد منعقد شده و برای نخستین بار تابلو ویژه سرویس مدارس روی وسائط نقلیه نصب می‌شود.