مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با اشاره به تلاش دولت برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای گفت: سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر محور چهار خطه در کشور احداث و به بهره‌برداری می‌رسد. خیرالله خادمی در سفر اخیر خود به شهرکرد و بازدید از طرح چهارخطه شهرکرد – بروجن – لردگان اظهار داشت: در دولت دوازدهم احداث ۷ […]

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور با اشاره به تلاش دولت برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای گفت: سالانه ۱۲۰۰ کیلومتر محور چهار خطه در کشور احداث و به بهره‌برداری می‌رسد.

خیرالله خادمی در سفر اخیر خود به شهرکرد و بازدید از طرح چهارخطه شهرکرد – بروجن – لردگان اظهار داشت: در دولت دوازدهم احداث ۷ هزار و ۸۰۰کیلومتر چهارخطه در کشور آغاز شده و هم‌اکنون در دست اجراست. وی با اشاره به اینکه ۳۰ طرح ریلی در کشور در دست اجراست، افزود: در دولت دوازدهم نيز ۳هزار و ۴۱۰ کیلومتر احداث خط ریلی در کشور آغاز شده و ۹۳ کیلومتر از این میزان مختص خط ریلی اصفهان – شهرکرد است.  مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: سالانه به طور متوسط ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر خط ریلی در کشور نیز تکمیل و به بهره برداري مي رسد.

خادمی بيان داشت: تا پایان دولت دوازدهم طرح احداث خط ریلی‏های در دست اجرا تکمیل خواهد شد.

 

اختصاص۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار براي خط ریلی اصفهان – شهرکرد

به گفته وی، برای اجرای فاز دوم خط ریلی اصفهان – شهرکرد ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است. معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه از تحویل نخستین محموله‌های ریل تولید داخل کشور توسط ذوب آهن اصفهان خبر داد و گفت: از ۸۰ سال گذشته ریل های مورد نیاز برای اجرای طرح های ریلی در کشور تولید نمی شد که با راه اندازی خط تولید این طرح در ذوب آهن اصفهان به خودکفایی در تولید ریل رسیدیم. معاون وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان چهارمحال وبختیاری از اجرای طرح های چهار خطه شهرکرد – بروجن – لردگان  و راه آهن اصفهان – شهرکرد بازديد کرد.

 

راه آهن میانه- بستان آباد به‌زودی آماده بهره‌برداری می‌شود

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل همچنین پیش از سفر به شهرکرد در بازدید از راه‌آهن میانه- بستان‌آباد گفت: عملیات اجرایی این مسیر ریلی به اتمام رسیده است و به زودی آماده بهره‌برداری می‌شود. خیراله خادمی برای بررسی آخرین وضعیت و مراحل اجرایی راه‌آهن میانه- بستان‌آباد این مسیر ریلی را با درزین بازدید کرد و گفت: روسازی مسیر، عملیات رلواژ نهایی و جوشکاری به اتمام رسید و هم‌اکنون مشغول اجرای جوش طویل مسیر و نصب و تکمیل خطوط ایستگاهی هستیم. وی در این بازدید خبر داد: مراحل نهایی کار در حال انجام است و راه آهن میانه- بستان آباد به زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه اظهارکرد: این خط آهن با هدف دسترسی آسان و سریع بخش‌های شمال غربی کشور به تهران و کاهش حدود ۱۱۴ کیلومتری مسیر راه آهن موجود احداث شده است که زمان سفر را ۵٫۵ ساعت کاهش می دهد. خادمی با اشاره به قرار گرفتن این پروژه در منطقه کوهستانی افزود: این مسیر ریلی دارای حدود ٣.٥کیلومتر پل خاص و ٤.٥ کیلومتر تونل و گالری است که در این مسیر احداث می شود و دارای ٣ ایستگاه سبقت و تلاقی و ١ ایستگاه مسافری است.

معاون وزیر راه و شهرسازی از ایستگاه بستان‌آباد نیز بازدید کرد و گفت: این ایستگاهی در زمینی به مساحت ١٢.٥ هکتار واقع شده است که مساحت زیر بنای آن ۵۹۰۰ متر مربع است و  با ساختمان مسافری ۱۸۲۰ مترمربع محاسبه شده است. این ایستگاه تا پایان هرماه آماده بهره‌برداری خواهد بود.