آموزش‌های سیار فنی و مهارتی  در روستاهای اردبیل
آموزش‌های سیار فنی و مهارتی  در روستاهای اردبیل

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای اردبیل گفت: با هدف فراهم آوردن فرصت‌های برابر آموزشی، کارگاه‌های مهارت آموزی در روستاها و نقاط دور افتاده استان اردبیل به صورت آموزش‌های سیار برگزار می‌شود. محمد پورقلی در ستاد ساماندهی فعالیت‌های آموزشی و مهارتی مراکز فنی استان اردبیل عنوان کرد: با هدف برطرف سازی کمبودهای زیرساختی در مراکز ثابت […]

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای اردبیل گفت: با هدف فراهم آوردن فرصت‌های برابر آموزشی، کارگاه‌های مهارت آموزی در روستاها و نقاط دور افتاده استان اردبیل به صورت آموزش‌های سیار برگزار می‌شود.

محمد پورقلی در ستاد ساماندهی فعالیت‌های آموزشی و مهارتی مراکز فنی استان اردبیل عنوان کرد: با هدف برطرف سازی کمبودهای زیرساختی در مراکز ثابت فنی و حرفه‌ای به ویژه در نقاط دور افتاده و محروم، سازمان فنی و حرفه‌ای رویکرد آموزش‌های سیار و روستایی را در دستور کار قرار داده است.

به گفته وی از ابتدای سال جاری در نقاط محروم و روستاهای استان اردبیل بیش از ۱۸۷ هزار نفر ساعت آموزش‌های فنی و مهارتی ارائه شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل با بیان اینکه در مجموع در ۶ ماه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۷۰ نفر از خدمات آموزشی سیار فنی و حرفه‌ای در روستاها و عشایر استان بهره مند شدند، افزود: آموزش‌های مهارتی در سکونتگاه‌های غیر رسمی استان نیز با هدف توسعه مهارت و کارآفرینی جامعه هدف دنبال می‌شود.

پورقلی ادامه داد: تربیت نیروی کار ماهر و متخصص بر اساس نیازمندی‌های جامعه و رونق اشتغال از مأموریت‌های مهم مراکز فنی و حرفه‌ای بوده و در این راستا از تمامی علاقه مندان به آموزش مهارت‌های فنی دعوت می‌شود تا با حضور در این مراکز و اعلام آمادگی خود از خدمات این مراکز بهره مند شوند.

به گفته وی از ابتدای سال جاری بیش از ۱۴ هزار نفر از آموزش‌های مهارتی بهره مند شدند و این مهم با جدیت در نیمسال دوم نیز دنبال خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل یادآور شد: با توجه به اهمیت صنعت در پویایی اقتصادی و کارآفرینی و تأمین نیروی کار ماهر، کارگاه‌های آموزشی برای ۱۵ هزار نفر ساعت در بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی استان برگزار شده است.

 

 

 

 

آموزش مهار آتش در زواره اردستان

 

مسئول آتش نشانی و ایمنی شهرداری زواره گفت: این واحد توانسته با همکاری ادارات، شرکت ها، کارخانجات و مساجد نسبت به آموزش یک هزار و ۱۰۰ نفر از شهروندان برای مهار آتش اقدام کند.

یوسف عظیمیان همزمان با روز آتش نشانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: واحد آتش نشانی زواره در یک سال گذشته توانسته با همکاری و اطلاع رسانی به موقع مردم ۸۸ مورد حریق را در سطح شهر زواره خاموش کند.

وی افزود: واحد آتش نشانی و ایمنی شهرداری زواره در طول اطفاء حریق به ۵۵ مورد حادثه دیده رسیدگی کرد و ۶  نفر مصدوم و ۱۶ نفر هم سالم از آتش خارج و نجات پیدا کرده اند.

مسئول آتش نشانی و ایمنی شهرداری زواره گفت: این واحد توانسته با همکاری ادارات، شرکت ها، کارخانجات و مساجد نسبت به آموزش یک هزار و ۱۰۰ نفر از شهروندان در خصوص اطلاعات اولیه آتش نشانی اقدام کند.

عظیمیان بیان داشت: توسط این آتش نشانی ۹۵ مورد بازدید از اماکن سطح شهر و عمومی در ایام نوروز و محرم از تاسیسات با پتانسیل بالای خطر انجام شده است و در سطح شهر هم با اجرای مانور آمادگی و تهیه بروشورهای ایمنی توانسته گامی در تحقق سلامت جان مردم بردارد.

وی همچنین تصریح کرد: این آتش نشانی توانسته تعداد سه نفر نیروی جدید جذب کند و توسط شهرداری زواره با تصویب شورای شهر مبلغ یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال به این واحد تخصیص داده شده است.

مسئول آتش نشانی و ایمنی شهرداری زواره تاکید کرد: مردم باید به تذکرات و راهنمایی های واحدهای آتش نشانی توجه کنند و از تماس های بی مورد با این نهاد خودداری شود.

 

 

 

۱۸ مقاله در همایش بین المللی «شمس و مولانا»

 

فرماندار خوی گفت: امروز همزمان با آیین افتتاح همایش علمی و بین المللی شمس و مولانا ۱۸ مقاله علمی ارائه می شود.

محمدعابدی  در دیدار با سفیر ترکیه در ایران اظهارداشت: از مجموع مقالات ارائه شده ۱۱ مقاله برترو برگزیده پژوهشگران داخلی و هفت مقاله از پژوهشگرانی از کشورهای ترکیه و پاکستان در این همایش بصورت سخنرانی ارائه میشود

وی با بیان اینکه همایش علمی و بین المللی شمس و مولانا با حضور صاحبنظران و شمس و مولانا پژوهان و نیز سفیر ترکیه در ایران امروز در خوی برگزار می شود افزود: برای برگزاری این همایش ۲۵۱ مقاله از پژوهشگران داخلی و خارجی از کشورهای عراق، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، آذربایجان و فرانسه به دبیرخانه همایش رسیده بود که ۱۰۵ مقاله به مرحله داوری راه یافتند.

عابدی با بیان اینکه این همایش با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور برگزار می شود افزود: رویداد بین المللی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام موسوم به ( ای اس سی) ثبت شده است.

فرماندار خوی با بیان اینکه در این همایش حضور ۲۰۰ نفر از شمس و مولانا شناسان داخلی و خارجی به مدت دو روز در خوی آخرین دیدگاه و نظرات خود را در خصوص شمس تبریزی، مولانا  و آثار آنها را به بحث و تبادل نظر می گذارند گفت: در پایان ۶۶ مقاله برتر در کتاب مجموعه مقالات پنجمین همایش بین المللی شمس و مولانا چاپ می شوند.