نمایش آثار چاپ دستی به مدت ۱۰ روز در گالری آرتیبیشن به نمایش گذاشته میشود. در توضیح این نمایشگاه آمده است: چاپ دستی با کارکردها و ارزشهای تصویری خویش به عنوان بیانی خلاقانه در کنار دیگر آثار هنری مورد توجه هنرمندان قرار گرفته است. اگرچه سبقه ورود چاپ در ایران را باید در قرون پیش […]
نمایش آثار چاپ دستی به مدت ۱۰ روز در گالری آرتیبیشن به نمایش گذاشته میشود.
در توضیح این نمایشگاه آمده است:
چاپ دستی با کارکردها و ارزشهای تصویری خویش به عنوان بیانی خلاقانه در کنار دیگر آثار هنری مورد توجه هنرمندان قرار گرفته است. اگرچه سبقه ورود چاپ در ایران را باید در قرون پیش از میلاد و در دوران هخامنشی جست، اما ورود اولین اولین چاپخانهها و چاپهای تصویری را باید در قرن ۱۲ دید. در پی بازخوانی این پیشینه و توجه به قابلیتها و ارزشهای چاپ دستی زمینه برگزاری نمایشگاه تکثیر در آرتیبیشن فراهم شد.
این مجموعه از آثار چاپ دستی به همت هنرمندانی چون فریا آریانژاد، باران احمدی، مسعود جزنی، ساوالان جماعتی، مهرداد ختایی، مهیا رجبی، الهام رادفر، شهریار زارع، شیوا سرلک، شادی سعیدی، همایون سلیمی، پیام مفیدی، بهزاد شیشه گران، کیوان عسگری، نازیلا مقدم، حسام فطرتی، کوشا موسوی، آنالی وکیلی، حمیدرضا قیاسی، مهدیه عزیزی راد و پروین هانی طلایی و همچنین آثاری از هنرمندان مستری چون جعفر روحبخش، پروانه اعتمادی، ناصر اویسی، حسین زنده رودی و محسن وزیری مقدم گشایش خواهد یافت.
نمایش و فروش آثار نمایشگاه تکثیر روز جمعه (۱۲ مهر ۹۸) افتتاح شد و تا ۲۱ مهر ماه ادامه دارد.
در ۹ روز پس از افتتاحیه، نمایشگاه از ساعت ۱۱ صبح تا ۸ شب و در روزهای تعطیل از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برای بازدید عموم گشوده خواهد بود.
مخاطبان میتوانند به مدت ۱۰ روز برای بازدید از این نمایشگاه به گالری آرتیبیشن واقع در خیابان شریعتی، پایینتر از حسینیه ارشاد، نرسیده به همت، گل نبی(غرب)، میدان احمدیروشن(کتابی)، خیابان ساسانیپور، خیابان قندی(دریا)، پلاک ۶ مراجعه کنند.
همچنین آثار این نمایشگاه برای علاقهمندانی که در تهران سکونت ندارند به صورت آنلاین در سایت آرتیبیشن (www.Artibition.net) به نمایش گذاشته خواهند شد.
معرفی نامزدهای نهایی جایزه «گلد اسمیت»
فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبی «گلد اسمیت» درحالی اعلام شد که نام «لوسی المان» نویسنده رمان هزارصفحهای «اردکها، نیوبریپورت» نیز در آن به چشم میخورد.
به گزارش جمله به نقل از بوکسلر، پس از آن که «المان» برای نگارش رمان هزارصفحهای که تنها شامل یک جمله میشود به عنوان یکی از نامزدهای جایزه بوکر امسال معرفی شد، حالا نام این نویسنده در بین نامزدهایی که برای جایزه ۱۰ هزار پوندی «گلد اسمیت» با یکدیگر به رقابت میپردازند نیز به چشم میخورد.
«اردکها، نیوبریپورت» در مجوع شامل ۴۲۶هزار و ۱۰۰ واژه در قالب یک جمله و بدون نقطه و پاراگرافبندی است و به خوانندگان در چند بخش فرصت تنفس کوتاهی از مونولوگ درونی شخصیت اول داستان داده میشود و به موازات آن یک داستان موازی از زبان یک شیر کوهی روایت میشود.
«امی آرنولدز» برای نگارش رمان «سُر خوردن یک ماهی»، «مارک هادون» برای «پورپویز»، «دبورا لوین» برای «مردی که همه چیز را دید»، «ونسا مین» برای «روز خوبی است؟» و «ایزابل ویدنر» برای «ما از جواهرات خلق نشدهایم» از دیگر نویسندگانی هستند که به فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبی «گلد اسمیت» که به عنوان جایزهای برای داستانهای تجربی شناخته میشود، راه یافتهاند.
برنده جایزه امسال در مراسمی در سیزدهم نوامبر معرفی خواهد شد. سال گذشته «رابین رابرتسون» جایزه ادبی «گلد اسمیت» را برای رمان «راه طولانی»به خانه برد.
دیوید کاپرفیلد پرچم جشنواره لندن را بالا برد
به گزارش جمله به نقل از هالیوود ریپورتر، «تاریخ شخصی دیوید کاپرفیلد» فیلمی که با اقتباس از رمان زندگینامهای چارلز دیکنز توسط خالق سریال «ویپ» ساخته شده، آغازگر شصت و سومین دوره جشنواره فیلم لندن شد. سومین فیلم بلند آرماندو یانوچی در مقام کارگردان، با حضور وی و بازیگران فیلم شامل دِو پاتل و بازیگران کهنهکار بریتانیایی هیو لوری، پیتر کاپالدی و گواندلوین کریستی پس از روی فرش قرمز رفتن عوامل سازنده آن، به نمایش درآمد. یانوچی کمی پیش از نمایش فیلم درباره آن صحبت کرد و به شوخی گفت: به شخصه آدم خوشبینی هستم و تلاش ندارم کسی را بکشم. وی افزود: فقط میخواستم چیزی مثبت بسازم، فیلمی که مناسب همه نسلها باشد.
امسال ۲۲۹ فیلم بلند از ۷۹ کشور در این جشنواره نمایش داده میشود که «چاقوها بیرون»، «فورد در برابر فراری»، «شاه» و «جوجو خرگوش» هم از جمله آنها هستند. سینمای جوان کشورهایی چون بنگلادش، مغولستان، چاد و بورکینافاسو نیز در این رویداد مورد توجه قرار گرفته است.
فیلم «سرخپوست» به کارگردانی نیما جاویدی در اولین حضور بینالمللی خود در بخش «Thrill» جشنواره بینالمللی فیلم لندن روی پرده میرود. در بخش فیلمهای کوتاه جشنواره لندن نیز «گسل» به کارگردانی سهیل امیرشریفی از ایران روی پرده میرود. «شهربازی» ساخته کاوه مظاهری و محصول ایران و کانادا و «بابا بزرگ رومانتیک بود» ساخته مریم مهاجر و محصول انگلستان نیز در این جشنواره دیده خواهند شد.
جشنواره فیلم لندن که از چهارشنبه (۱۰ مهر) کارش را شروع کرده تا ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر) ادامه خواهد داشت و فیلم پایانی آن «ایرلندی» مارتین اسکورسیزی خواهد بود.