گزارش «جمله» از آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان؛ بعد از ۱۷ سال!
گزارش «جمله» از آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان؛ بعد از ۱۷ سال!

سرانجام و پس از ۱۷ سال انتظار، عملیات اجرایی ایجاد شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و نماینده کاشان، آران و بیدگل آغاز شد، فرصتی که درصورت تحقق کامل، بیش از ۳۰۰۰ شغل ایجاد خواهد کرد.   مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان از اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال […]

سرانجام و پس از ۱۷ سال انتظار، عملیات اجرایی ایجاد شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و نماینده کاشان، آران و بیدگل آغاز شد، فرصتی که درصورت تحقق کامل، بیش از ۳۰۰۰ شغل ایجاد خواهد کرد.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان از اختصاص ۱۵۰ میلیارد ریال به شهرک ماهیان زینتی کاشان خبر داد و گفت: در صورت تکمیل و رونق این شهرک صنعتی مجموعا ۳۰۰۰ هزار فرصت شغلی جدید به استان افزوده خواهد شد.
محمدجواد بگی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان می‌تواند سه هزار شغل در منطقه ایجاد کند، اظهار داشت: این شهرک صنعتی بعد از پیگیری ۱۷ ساله مردم و مسئولان به مرحله اجرا درآمده است.
وی با بیان اینکه این شهرک صنعتی نقش بسزایی در صنعت توریسم منطقه کاشان دارد، افزود: در وهله اول ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان اختصاص داده شده است و از آنجا که کاشان ۷۰ درصد ماهیان زینتی کشور را تامین و اهمیت دادن به این موضوع را بیش از پیش تقویت می‌کند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان ضمن اشاره به ساخت شهرک صنعتی شماره سه کاشان در مجاور شهرک صنعتی ماهیان زینتی ابراز داشت: در این شهرک واحدهای تولید دانش بنیان، سبز و دوستدار محیط زیست مشغول به کار می‌شوند.
وی با بیان اینکه تمامی این اقدامات در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب صورت می‌گیرد، گفت: تمامی مسئولان تلاش خود را به کار گرفتند تا شعار سال مبنی بر «رونق تولید» را جامه عمل پوشانده و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند.
سیدجواد ساداتی‌نژاد، نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس نیز ضمن انتقاد از وجود بروکراسی شدید اداری در مسیر اخذ احداث شهرک صنعتی ماهیان زینتی اظهار داشت: آغاز عملیات اجرایی این شهرک صنعتی بعد از ۱۷ سال با پیگیری‌های زیاد محقق شده است.
ساداتی‌نژاد، با بیان اینکه وجود این بروکراسی باعث شده است که برخی از تولیدکنندگان ماهیان زینتی از منطقه راوند به سایر شهرها بروند، افزود: کارگروه آمایش استان اصفهان موجب شد که اخذ مجوز شهرک صنعتی ماهیان زینتی کاشان به درازا بکشد و برخی از فرصت‌های شغلی نیز از این طریق از بین رفت.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس ابراز داشت: فعالیت سنتی تولیدکنندگان ماهیان زینتی در منطقه راوند کاشان از لحاظ زیست محیطی مشکلاتی را به دنبال دارد که با بهره‌برداری از این شهرک این مشکل برطرف می‌شود.
وی از فعالیت ۶۰۰ کارگاه تولید ماهیان زینتی در منطقه راوند کاشان خبر داد و گفت: در این کارگاه‌ها بیش از یک هزار و ۲۰۰ خانواده در این کارگاه‌ها مشغول به فعالیت هستند و ایجاد شهرک صنعتی ماهیان زینتی می‌تواند نقش مهمی در رونق تولید و کسب و کار داشته باشد.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه یک هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط از عرصه تولید خارج شده بودند، گفت: از این میان ۶۰۰ واحد صنعتی به عرصه تولید بازگشتند.
محسن صالح نیا در حاشیه کلنگ زنی شهرک ماهیان زینتی کاشان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این شهرک از مطالبات مردمی چندین ساله در منطقه کاشان است، اظهار داشت: با توجه به ظرفیت موجود در منطقه کاشان حوزه ماهیان زینتی، همت و پشتکار کارآفرینان و سایر تولیدکنندگان می‌تواند آثار بسیار مطلوبی در حوزه کار و اشتغال داشته باشد و بهره‌برداری به تدریج هشت شهرک در کاشان گواه این مطلب است.
وی با بیان اینکه شاخص‌های تولیدی استان اصفهان در میان دیگر استان‌های کشور از وضعیت مطلوب‌تری برخوردار است، افزود: شهرستان کاشان نیز به عنوان یکی از شهرستان‌های استان اصفهان در حوزه تولید عملکرد مطلوبی داشته است به نحوی که در این چند روز اخیر شاهد آغاز عملیات اجرایی ساخت سه الی چهار واحد تولیدی در منطقه کاشان هستیم.
معاون وزیر صمت ضمن اشاره به پتانسیل بالای گردشگری در منطقه کاشان ابراز داشت: با وجود این پتانسیل باید از واحدهای تولیدی که به نحوی به حوزه گردشگری مربوط می‌شود بیش از پیش حمایت شود چراکه این مهم علاوه بر تاثیری‌گذاری مستقیم در منطقه در سطح استانی و حتی ملی نیز نقش بسزایی دارد.
وی با بیان اینکه بر اساس قول وزارت صمت تا پایان سال یقینا واحدهای صنعتی عملیات اجرایی خود را آغاز می کنند، گفت: در شهرک صنعتی شماره سه کاشان سعی شده است تا واحدهای دانش بنیان و سبز مشغول به فعالیت شوند و یقینا از حمایت‌های وزارت صمت نیز برخوردار بوده و می‌شوند.
صالحی نیا با بیان اینکه ۹۵ درصد از واحدهای صنعتی کشور مربوط به واحدهای صنعتی کوچک و متوسط است، تاکید کرد: با تلاش‌های صورت گرفته ۶۰۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط از یک هزار و ۴۰۰ واحدی که از چرخه تولید خارج شده بودند، به عرصه رقابت بازگشتند که پیش بینی می‌شود اشتغال ۲۰ هزار نفر فراهم شده است.