زائران اربعین بیش از یک میلیون پیام رایگان ارسال کردند
زائران اربعین بیش از یک میلیون پیام رایگان ارسال کردند

زائران اربعین در سامانه اعلام وضعیت اپلیکیشن بله تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۶ هزار پیام طی ۱۲ روز به صورت رایگان و بدون نیاز به اینترنت ارسال کردند. زائران ایرانی می‌توانند از طریق نسخه جدید اپلیکیشن بله بدون نیاز به خرید سیم‌کارت عراقی و از طریق سیم‌کارت‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل در […]

زائران اربعین در سامانه اعلام وضعیت اپلیکیشن بله تاکنون بیش از یک میلیون و ۶۶ هزار پیام طی ۱۲ روز به صورت رایگان و بدون نیاز به اینترنت ارسال کردند.
زائران ایرانی می‌توانند از طریق نسخه جدید اپلیکیشن بله بدون نیاز به خرید سیم‌کارت عراقی و از طریق سیم‌کارت‌های همراه اول، ایرانسل و رایتل در ایران و عراق وضعیت خود را ثبت و یا وضعیت عزیزان خود را مشاهده کنند.
از زمان راه‌اندازی این سرویس تاکنون بیش از ۲۰۰هزار نفر در این سامانه وضعیت خود را ثبت و خانواده یا دوستان آنها نیز وضعیت آنها را مشاهده کرده‌اند.
گفتنی است، سامانه اعلام وضعیت زائران از دهم مهر ماه امسال با هدف تسهیل ارتباطات زائران اربعین حسینی در صفحه ویترین اپلیکیشن بله راه‌اندازی شده و زائران برای استفاده از آن باید آخرین نسخه این اپلیکیشن را از بازارهای معتبر (کافه بازار، گوگل پلی، سیبچه و آی‌اپس) نصب یا به‌روزرسانی کنند.

 

 

پست بانک ایران درمناطق روستائی عملکرد مطلوبی دارد

حسین نیاز آذری نماینده شهرستان بابل در نشست مشترک با شعبانعلی رجبی سرپرست شعب پست بانک استان مازندران ضمن استقبال از خدمات این بانک در مناطق روستائی و کم برخوردار گفت: یکی از گام‌های اساسی در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق، عملکرد مطلوب پست بانک بوده است.
وی ضمن اعلام آمادگی برای حمایت از توسعه خدمات این بانک درمناطق روستائی ازجمله انتقال حساب ارزش‌افزوده دهیاری‌ها و منابع دستگاه‌های مرتبط با روستاها به باجه‌های بانکی روستائی شد.
همچنین شعبانعلی رجبی مدیرشعب پست بانک استان مازندران در این نشست به ارائه عملکرد این بانک و توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و طرح مروارید کارت جهت حمایت از تولیدکنندگان کالای ایرانی، میزان پرداخت تسهیلات اشتغالزا درسطح مناطق روستائی و محروم پرداخت.
وی درپایان خواستار حمایت نمایمدگان مجلس جهت تسریع در روند صدور مجوز افتتاح حساب ارزش افزوده از سوی سازمان امور مالیاتی در باجه‌های بانکی روستائی این بانک شد.

 

رتبه دوم جهانی ایران در کارتخوان

آمار و ارقام نشان می‌دهد ۷.۳‌میلیون کارتخوان فعال درکشور وجود دارد که از این لحاظ، ایران پس از چین رتبه دوم جهانی را به خود اختصاص داده است.
براساس آمار بانک مرکزی در ایران تقریبا به ازای هر ۱۰۰۰نفر، ۹۰ دستگاه پوز وجود دارد؛ این درحالی است که سایر کشورهای جهان به صورت میانگین دارای کمتر از ۵۰ دستگاه به ازای هر ۱۰۰۰نفر هستند و به این ترتیب تعداد دستگاه‌های پوز در ایران به‌طور میانگین حدود دوبرابر جهان است.
بهاءالدین ‌هاشمی، کارشناس بانکی با اشاره به وفور دستگاه‌های پوز در ایران می‌گوید: مشاغلی که تراکنش مالی دارند، همه می‌توانند از دستگاه‌های پوز استفاده کنند اما استفاده از دستگاه‌های پوز متعدد در دست اصناف و مشاغل معضل است و اگر تنها سوپرمارکتی‌ها را درنظر بگیریم، از هر ۳ مغازه ۲ تای آن از دستگاه پوز استفاده می‌کنند و بعضی ها هم بیشتر. به همین جهت نباید این تعداد بالای دستگاه فعال کارتخوان دور از ذهن باشد.»
جالب است بدانید تعداد زیادی از این دستگاه‌های پوز هم تراکنش مالی قابل توجهی ندارند و به نوعی مازاد به حساب می‌آیند. بر اساس گزارش شاپرک در‌ سال ۹۷ سهم کارتخوان‌های کم‌تراکنش و فاقد تراکنش مالی به‌طور متوسط ۲/۲۶ درصد از کل کارتخوان‌های فروشگاهی فعال سیستمی شبکه شاپرک بوده است.
مدیرکل بازرسی، مبارزه با پولشویی و فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفته است که بیشتر از ۵۰۰‌میلیون حساب بانکی داریم و ۷‌میلیون دستگاه پوز بدون هویت در ایران وجود دارد که برای سازمان امور مالیاتی نقطه کور است و باید رصد و شناسایی شوند.