جلسه کارگروه سرباره فولاد شرکت ملی فولاد ایران به ریاست رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در محل این مرکز برگزار شد. محمد شکرچیزاده در جلسه کارگروه سربراه فولاد که با شرکت ملی فولاد ایران در مرکز تحقیقات برگزار شد، گفت: با توجه به سابقه تحقیقات انجام شده در خصوص استفاده از سرباره فولاد […]
جلسه کارگروه سرباره فولاد شرکت ملی فولاد ایران به ریاست رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در محل این مرکز برگزار شد.
محمد شکرچیزاده در جلسه کارگروه سربراه فولاد که با شرکت ملی فولاد ایران در مرکز تحقیقات برگزار شد، گفت: با توجه به سابقه تحقیقات انجام شده در خصوص استفاده از سرباره فولاد به عنوان مصالح ترکیبی جایگزنی سیمان، ضرورت داد تا ضوابط و مقررات ملی زمینههای کاربرید سربارههای آهن و فولاد تدوین شود.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در ابتدای این جلسه ضمن معرفی توانمندیها، اهداف و وظایف مرکز تحقیقات و اشاره به سابقه تحقیقات صورت گرفته در خصوص استفاده از سرباره فولاد به عنوان مصالح ترکیبی جایگزین سیمان در ایران و جهان، بر ضرورت تدوین ضوابط و مقررات ملی پیرامون دیگر زمینههای کاربرد سربارههای آهن و فولاد تاکید کرد.
عطارچیان رئیس بخش ژئوتکنیک و زیرساخت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نیز در بخش دیگری از این نشست با تشریح سوابق مطالعات انجام شده پیرامون سرباره در مرکز تحقیقات، نقشه راه پیشنهادی مرکز برای دستیابی به اهداف مورد نظر در خصوص فراهم شدن کاربرد سرباره فولاد در پروژههای عمرانی را ارائه کرد.
در این جلسه همچنین نمایندگان تعدادی از شرکتهای تولیدکننده فولاد مشتمل بر شرکت فولاد خوزستان، ذوب آهن اصفهان، فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و فولاد خراسان، شرکت ملی فولاد ایران و شرکت تحقیقاتی راشا، با مرور سوابق پروژههای انجام شده در خصوص سرباره فولاد، دغدغهها و نیازمندیهای خود را در زمینه فراهم شدن امکان استفاده پایدار و ضابطهمند سرباره در پروژههای عمرانی کشور را مطرح کردند.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان سرپلذهاب خبر داد؛
پرداخت تسهیلات تکمیلی ساخت واحدهای احداثی شهری سرپل ذهاب آغاز شد
مدیر بنیاد مسکن شهرستان سرپلذهاب از آغاز پرداخت تسهیلات تکمیلی ساخت واحدهای احداثی شهری خبرداد وگفت : تا کنون ۱۵۰۰ واحد به بانک معرفی شده است و ۲۰ پرونده نیز منعقد سده ودرمرحله معرفی به بانک است .
محمدی فر مدیرکل بنیاد مسکن سرپل ذهاب، گفت: پرداخت وامهای تکمیلی ساخت که توسط دولت برای واحدهای مسکونی احداثی مصوب شده بود درحال پرداخت است. وی افزود : تعداد ۹ هزار متقاضی دریافت وام تکمیلی در شهر سرپلذهاب وجود دارد که دارای پرونده وام احداثی هستند. مدیر بنیاد مسکن شهرستان ادامه داد: در مرحله اول این طرح اعتبار تعداد ۵ هزار وام در اختیار بنیادمسکن قرار گرفته و تاکنون تعداد یک هزار و ۵۰۰ پرونده به بانک معرفی شده است. محمدی فر تصریح کرد : مبلغ این وام تکمیلی ۱۲۰ میلیون ریال است که در اختیار واحدهای مسکونی احداثی قرار خواهد گرفت.
ساخت ۱۸ هزار واحد مسکن محرومان روستایی
در کشور آغاز شد
عزیزالله مهدیان از آغاز ساخت ۱۸هزار واحد مسکن محرومان روستایی در استانهای سیستان و بلوچستان، خراسانجنوبی، کرمان و لرستان خبر داد.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، با تاکید بر اینکه مصوبه دولت بر پرداخت خسارت به واحدهای مسکونی است اظهار کرد: بنیاد مسکن به خانواده ها در ازای آسیب به هر واحد مسکونی خسارت پرداخت می کند و معیار پرداخت تسهیلات خانوار هم نیست. وی با بیان اینکه کار تعمیرات مسکن سیل زدگان در مناطق سیل زده کشور به اتمام رسیده عنوان کرد:کار تعمیرات واحدهای خسارت دیده از سیلاب در استانهای لرستان. خوزستان و گلستان به اتمام رسیده است و از لحاظ احداثی لرستان نسبت به استانهای دیگر وضعیت بهتری دارد.
مهدیان گفت:امیدواریم با جدیت کاری که ستادهای بازسازی معین اصفهان و اردیبل در پلدختر دارند تا پایان امسال شاهد اتمام پروژههای احداثی مسکن در نقاط سیلزده این شهرستان باشیم.
معاون بنیاد مسکن افزود:روند احداثی مسکن سیلزدگان در استان خوزستان به دلیل گرما کمی با تاخیر آغاز شده که این باعث شده کمی سرعت کار کاسته و ما از این جهت کمی عقب هستیم. مهدیان با اشاره به ساخت ۲هزار واحد مسکونی ویژه محرومین در روستاهای لرستان عنوان کرد:در قالب این طرح حدود ۱۸هزار در استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسانجنوبی آغاز شده است.
وی تصریح کرد:امروز هم به همت مسئولین و مردم کلنگ احداث ۲هزار واحد مسکونی ویژه محرومین روستایی در روستای مورانی سیلزده پلدختر به زمین زده شد که به صورت تسهیلات و بلاعوضها انشاالله این واحدها ساخته میشود.
مرکز آمار ایران اعلام کرد:
قیمت زمین در بهار امسال ۱۷۴ درصد افزایش یافت
مرکز آمار گزارش تحولات قیمت زمین، آپارتمان و اجارهبها را در بهار ۹۸ منتشر کرد که گزارش فوق حاکی از افزایش بیش از ۱۷۴ درصدی قیمت فروش یک مترمربع زمین، افزایش بیش از ۱۰۹ درصدی قمیت فروش یک متر زیربنای مسکونی و افزایش ۳۵ درصدی اجارهبها نسبت به مدت مشابه سال قبل، است.
مرکز آمار ایران در گزارشی از افزایش ۱۷۴.۶ درصدی قیمت فروش یک متر مربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی، افزایش ۱۰۹.۶ درصدی قیمت فروش یک مترمربع زیربنای مسکونی و افزایش ۳۵ درصدی مبلغ اجاره به علاوه سه درصد ودیعه پرداختی برای اجاره یک مترمربع زیربنای مسکونی در بهار سالجاری نسبت به بهار سال ۹۷ خبر داد. در گزارشی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده است همچنین تاکید شده که بنگاههای معاملات ملکی کشور موظفاند مشخصات کلیه معاملات خرید، فروش و اجاره را در سامانه اطلاعات مدیریت معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت کنند.
متوسط قیمت فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی ملکی معامله شده از طریق بنگاههای معاملات ملکی در شهر تهران ۱۶۹۵۶۷ هزار ریال با میانگین مساحت ۲۴۶ مترمربع بوده است که نسبت به فصل قبل ۱۶.۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۷۴.۶ درصد افزایش یافته است.