طولانی‌ترین پرواز تجاری جهان 
طولانی‌ترین پرواز تجاری جهان 

  شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا روز یکشنبه یک پرواز آزمایشیِ بدون توقف از نیویورک تا سیدنی را که نزدیک ۲۰ ساعت طول کشید، با موفقیت به پایان رساند. پرواز مسافربری شماره ۷۸۷۹ شرکت هواپیمایی کانتاس پس از طی مسافت ۱۶۲۰۰ کیلومتر بامداد یکشنبه با ۵۰ سرنشین در فرودگاه سیدنی بر زمین نشست؛ سفر این هواپیمای […]

 

شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا روز یکشنبه یک پرواز آزمایشیِ بدون توقف از نیویورک تا سیدنی را که نزدیک ۲۰ ساعت طول کشید، با موفقیت به پایان رساند.

پرواز مسافربری شماره ۷۸۷۹ شرکت هواپیمایی کانتاس پس از طی مسافت ۱۶۲۰۰ کیلومتر بامداد یکشنبه با ۵۰ سرنشین در فرودگاه سیدنی بر زمین نشست؛ سفر این هواپیمای بوئینگ ۱۹ ساعت و ۱۶ دقیقه طول کشید.

تا کنون هیچ هواپیمای تجاری نتوانسته بود چنین پرواز طولانی مدتی را بدون توقف، با این تعداد سرنشین و بار انجام دهد.

هدف از انجام این آزمایش که تحت نظر تیمی از پژوهشگران انجام شد، جمع‌آوری داده‌هایی درباره تاثیر سفرهای طولانی مدت بر سلامت و امنیت سرنشینان همچنین بررسی واکنش‌های بدن انسان به این سفرها از طریق ارزیابی پارامترهایی مانند تغییرات در خواب، مصرف مواد غذایی و میزان تحرک سرنشینان و چگونگی به حداقل رساندن پرواززدگی (جت لگ) در مسافران بود. آنها به کمک تجهیزات پزشکی نیز الگوهای مغزی خلبانان را در طول این سفر تحت نظر داشتند.

با توجه به افزایش تقاضای جهانی برای انجام سفرهای هوایی و به موازات آن پیشرفت‌های قابل توجه در صنعت هواپیماسازی و کیفیت هواپیماها، شرکت‌های حمل و نقل هوایی بیش از گذشته به پروازهای طولانی مدت گرایش پیدا کرده‌اند. بر این اساس انجمن بین‌المللی حمل و نقل هوایی (IATA) پیش‌بینی می‌کند که تعداد مسافران جهانی این صنعت از ۴.۶ میلیارد نفر در سال جاری میلادی به ۸.۲ میلیارد نفر در سال ۲۰۳۷ افزایش یابد.

شرکت هواپیمایی کانتاس استرالیا قصد دارد پرواز بدون توقف دیگری را نیز این بار از لندن به سیدنی آزمایش کند و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری میلادی درباره آغاز پروازهای تجاری در این مسیرها تصمیم بگیرد. در صورت تصمیم شرکت به انجام چنین پروازهایی، بهره‌برداری از هواپیماهای کانتاس در این ماموریت‌ها از سال ۲۰۲۲ یا ۲۰۲۳ میلادی رسما آغاز خواهد شد.

 

 

 

احتمال تغییر قانون وراثت سلطنت توسط فرزند پسر 

در ژاپن 

شاهزاده هیساهیتوی آکی‌شینو، فرزند سوم و تنها پسر شاهزاده آکی‌شینو، برادر امپراطور جدید ژاپن ناروهیتو است. پس از تولد او در سال ۲۰۰۶ بحث بر سر قانون وراثت سلطنت به فرزند پسر به فراموشی سپرده شد. این نوجوان ۱۳ ساله دو خواهر بزرگتر دارد و پیش از تولد او، پیشنهاد‌هایی برای تغییر قانون انحصار به تخت نشستن فرزندان ذکور ارائه شده بود.

به گزارش یورونیوز، هیساهیتوی آکی‌شینو پس از پدر ۵۳ ساله‌اش در مقام دوم برای تکیه زدن بر تخت امپراطوری ژاپن قرار دارد. او و پدرش تنها اولاد ذکور این خانواده سلطنتی هستند. عموی وی، ناروهیتو پس از کناره‌گیری پدرش، امپراطور آکی‌هیتو در ابتدای ماه مه بر تخت نشست و امروز رسماً تاج‌گذاری خواهد کرد. طبق قانون اساسی ژاپن که بعد از جنگ‌ جهانی دوم تدوین شد، امپراطور هیچ نقش سیاسی ندارد و تنها «سمبل حاکمیت و اتحاد ملت» است.امپراطور آکی‌هیتو در دوره خود توانسته بود خود را به عنوان نمادی از صلح، دموکراسی و آشتی معرفی کند، اما هیساهیتوی جوان هنوز برنامه مشخصی ندارد.

هنگامی که در سال ۲۰۱۱ پارلمان ژاپن قانونی برای کناره‌گیری امپراطور تدوین کرد، دولت را نیز در آن قانون موظف به تضمین آینده تاج و تخت این کشور کرد. بر این اساس، پیشنهادهایی مبنی بر نگهداشتن فرزندان دختر در خانواده سلطنتی و به تخت نشاندن فرزندان پسر آنها مطرح شد. اما با تولد هیساهیتو در سال ۲۰۰۶ این پیشنهادها کنار گذاشته شدند. دولت شینزو آبه و سنت‌گرایان ژاپن پیش‌تر با تغییر قانون وراثت تاج و تخت مخالفت کرده بودند.