مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن مطرح کرد؛ ارزیابی عملکرد استان‏ها  در میزان تحقق برنامه‏های حوزه زمین و مسکن
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن مطرح کرد؛ ارزیابی عملکرد استان‏ها  در میزان تحقق برنامه‏های حوزه زمین و مسکن

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در جلسه پایش برنامه اجرایی و پیگیری عملکرد استان ها در تحقق اهداف برنامه های سال ۹۸ با اشاره به ضرورت سرعت بخشیدن به اجرای پروژه ها در استان ها گفت: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده در جریان تدوین برنامه اجرایی استان ها در بهمن ماه ۹۷ […]

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در جلسه پایش برنامه اجرایی و پیگیری عملکرد استان ها در تحقق اهداف برنامه های سال ۹۸ با اشاره به ضرورت سرعت بخشیدن به اجرای پروژه ها در استان ها گفت: طبق برنامه ریزی های به عمل آمده در جریان تدوین برنامه اجرایی استان ها در بهمن ماه ۹۷ مقرر شد ارزیابی عملکرد هر استان به صورت ماهیانه توسط هریک از اعضای هیات مدیره سازمان ملی زمین و مسکن به عنوان معین آن استان صورت پذیرد تا بتوانیم مشکلات موجود در ادارات کل راه و شهرسازی را به سرعت شناسایی و رفع نماییم.
علی نبیان که در جمع اعضای هیات مدیره و مدیران این سازمان و از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران ادارات کل راه و شهرسازی استان های خراسان رضوی، همدان، زنجان، سمنان و کرمانشاه سخن می گفت با تاکید بر اینکه باید هر چه سریع تر تمهیدات لازم برای برگزاری فراخوان های فازهای بعدی پروژه های مشارکتی در استان ها را آماده کنیم افزود: بحث پروژه های مشارکتی و مسکن مهر مهمترین اولویت های وزارت راه و شهرسازی در ادارات کل استان ها است که با اجرای درست این دو طرح می توانیم تولید مسکن را در کشور رونق بخشیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین خواستار همکاری بیشتر ادارات کل راه و شهرسازی با بنیاد مسکن و سایر دستگاه های ذیربط در بحث ساخت مسکن در استان ها شد و اظهار داشت: تفاهمات دو و چندجانبه با دستگاه های دولتی در زمینه ساخت مسکن می تواند بخشی از مشکلات مردم در حوزه مسکن را رفع نماید.
لازم به ذکر است در جلسه عملکرد استان ها در زمینه فروش و واگذاری زمین و واحد های مسکونی، وصول مطالبات معوق و جاری، وصول اقساط مال الاجاره، ساماندهی اراضی مسکن مهر، پالایش اطلاعات موجود اراضی، اخذ سند تکبرگی و واگذاری اراضی در قالب طرح اقدام ملی بررسی و گزارش استان ها جهت رفع مسائل و مشکلات در این حوزه ها ارائه شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، همچنین پیش از این با اشاره به عزم دولت در تولید مسکن در قالب طرح اقدام ملی تا دو سال آینده گفت: وزارت راه و شهرسازی در راستای تحقق شعار امسال در بحث رونق تولید، سبدی از سیاست‌ها و اقدامات را پیش‌بینی کرده که نتیجه همه آنها کمک به اقشار مختلف مردم در خانه‌دار شدن است.
وی، مرحله اول اجرای طرح اقدام ملی تولید و عرضه مسکن در کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تسریع در اختصاص زمین برای ساخت خانه در قالب طرح اقدام ملی و پروژه‌های مشارکتی باید با حداکثر سرعت در همه کشور ادامه یاید.
معاون وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه اقدام ملی در شهر سیرجان قدردانی و اضافه کرد: آماده‌ایم تا با حداکثر توان و سرعت موانع احتمالی برسر راه استان‌ها را برطرف نماییم تا همگی با سرعت مناسب این طرح را به سرانجام برسانند.
وی در حاشیه نشست پیگیری اتمام پروژه‌های باقیمانده مسکن مهر افزود: يكي از دغدغه‌های اساسي ما در وزارت راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن به عنوان متولی طرح مسکن مهر، موضوع، فوريت اتمام پروژه‌های مسکن مهر فاقد مشکل حقوقی تا پایان سال ۹۸ است که در این رابطه از مجموع یک میلیون و ۱۹۰ هزار واحد مسكن مهر در كشور، از سال ۱۳۹۲ تاکنون یک میلیون و ۱۰۴ هزار واحد در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر به اتمام رسیده و یک میلیون و ۵۳ هزار واحد از این تعداد نیز به متقاضیان تحویل شده است.
نبیان در پاسخ به این سوال که چند واحد مسکن مهر در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت باقیمانده افزود: از مجموع ۱۳۱ هزار واحد باقیمانده ۲۷ هزار واحد فاقد متقاضی و بیش از ۲۱ هزار واحد دارای مشکل حقوقی و سایر مشکلات مرتبط با تعاونی‌ها و نزدیک به چهار هزار واحد دارای پیشرفت فیزیکی زیر ۳۰ درصد است و بنابراین تعهد ما برای اتمام پروژه‌های بدون مشکل درحدود ۴۱ هزار واحد خواهد بود که موظفیم تا پایان سال ۹۸ این تعداد را نیز به اتمام برسانیم . وی، خاطرنشان کرد: پیگیری تعیین تکلیف پروژه‌های دارای مشکل حقوقی مسکن مهر از دیگر اولویت‌های این سازمان است و بلافاصله بعد از تعیین تکلیف هر پروژه در دستگاه قضایی زمان‌بندی اتمام آن آغاز می‌شود.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی با حضور مدیران ادارات کل راه و شهرسازی در این سازمان افزود: در این جلسات به بررسی مشکلات تک‌تک پروژه‌های باقی‌مانده می‌پردازیم و سعی می‌کنیم با هم‌فکری و همکاری یکدیگر به حل مشکلات و سرعت بخشیدن در تحویل این پروژه‌ها به متقاضیان بپردازیم.
نبیان، همچنین تاکید کرد: دقت در آماردهی و تحلیل درست اطلاعات سامانه مسکن مهر و رصد و پایش منظم این سامانه در سطح کارشناسی و مدیریتی از دیگر تدابیری است که می‌تواند باعث سرعت بخشیدن و شفافیت بیشتر در اتمام این پروژه‌ها باشد.