معاون اعتبارات بانک صادرات ایران: پرداخت وام به کشاورزان مناطق سیل‌زده سرعت می‌گیرد
معاون اعتبارات بانک صادرات ایران: پرداخت وام به کشاورزان مناطق سیل‌زده سرعت می‌گیرد

معاون اعتبارات بانک صادرات ایران گفت: پرداخت وام به کشاورزان خسارت‌دیده از حادثه سیل فروردین ماه سال جاری، با استفاده از منابع داخلی بانک سرعت بیشتری خواهد گرفت. احمد بهشتی لنگرودی با اشاره به اینکه مدیرعامل بانک صادرات ایران از جمله نخستین مسئولین نظام بانکی کشور بوده که در مناطق آسیب‌دیده حاضر و از نزدیک […]

معاون اعتبارات بانک صادرات ایران گفت: پرداخت وام به کشاورزان خسارت‌دیده از حادثه سیل فروردین ماه سال جاری، با استفاده از منابع داخلی بانک سرعت بیشتری خواهد گرفت.

احمد بهشتی لنگرودی با اشاره به اینکه مدیرعامل بانک صادرات ایران از جمله نخستین مسئولین نظام بانکی کشور بوده که در مناطق آسیب‌دیده حاضر و از نزدیک مسائل و مشکلات هموطنان آسیب دیده از سیل  را مورد بررسی قرار داده، گفت: پرداخت بیش از ١٣ هزار و ٣١٤ فقره وام اعطایی بانک صادرات ایران به صاحبان منازل آسیب‌دیده‌ در مناطق سیل‌زده استان‌های مختلف کشور بالغ بر دو هزار و ٨٠٣ میلیارد ریال که بیش از ٩٧ درصد پرونده‌های پذیرش شده توسط بانک را شامل می‌شود، نشان از اهتمام این بانک به حل معضلات و مشکلات هموطنان دارد.

وی افزود: ارزیابی‌ها و پیش بینی‌های کارشناسان بانک صادرات ایران در پی وقوع سیل و در نظرگرفتن زمان اندک برای بازسازی منازل آسیب دیده از سیل تا قبل از آغاز فصل سرما، دلیل اولویت دادن به تسهیلات بخش مسکن در این مناطق بوده و با رفع نسبی این دغدغه، تمرکز ویژه هم‌اکنون بر اعطای وام  به بخش کشاورزی قرار خواهد گرفته و در این راستا شاهد افزایش چشمگیر پرونده‌های پذیرش‌شده، آماده برای انعقاد قرارداد و پرداخت وام هستیم.

بهشتی لنگرودی با یادآوری اینکه اعطای تسهیلات در بخش مسکن مناطق سیل‌زده با پیش بینی نزدیکی فصل بارندگی، در برخی استان‌ها به میزان ١٠٠ درصد و در برخی استان‌ها بین ٩٠ تا ١٠٠ درصد تحقق یافته، اظهار کرد: تعداد این وام‌ها از نظر مبلغ و تعداد دو برابر سهمیه تخصیص‌داده‌شده به بخش کشاورزی بوده که نشان‌دهنده توجه بانک صادرات ایران به رفع مشکلات ناشی از حوادث غیر مترقبه دارد و این روند ضمن تکمیل پرونده متقاضیان همچنان تا پایان سهیمه تخصیص‌یافته در این خصوص، در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: حال بانک صادرات ایران با وجود حضور در بازار سرمایه و لزوم پاسخگویی به سهامداران و نهادهای نظارتی در خصوص سوداوری و افزایش EPS، همچنان در عمل به مسئولیت اجتماعی خود نیز کارنامه درخشانی دارد به نحوی‌که از ابتدای سال ٩٧ تا پایان مهرماه سال جاری ٣١٧ هزار فقره وام قرض‌الحسنه از منابع داخلی بانک به ارزش بالغ بر ٣٩٢ هزار میلیارد ریال در بخش‌های مختلف تخصیص داده که نشان از اهتمام ویژه این بانک به مشکلات اقشار آسیب‌پذیر داشته است.

عضو هیات مدیره بانک تجارت خبرداد:
پرداخت بیش از ۶۹۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانک تجارت

عضو هیات مدیره بانک تجارت از افزایش ۳۴ درصدی میزان تسهیلات بانک تجارت در مقطع شش ماهه نخست ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
عباس اشرف نژاد عضو هیات مدیره بانک تجارت در گفت‌وگویی با اشاره به آمار تسهیلات این بانک به بخش‌های مختلف اقتصادی کشور گفت: بانک تجارت در سال رونق تولید، حمایت تولید کالای ایرانی را جزو مهمترین برنامه‌های خود قرارداده است.
عضو هیات مدیره بانک تجارت با بیان اینکه مانده تسهیلات این بانک تا پایان شهریورماه سالجاری به عدد ۶۹۸ هزار میلیارد ریال بالغ شده است گفت: تسهیلات بانک تجارت در مدت مشابه سال قبل به رقم ۵۲۱ هزار میلیارد ریال رسیده بود و مقایسه مدت شش ماهه نخست سال جاری و سال ۱۳۹۷ نشان از افزایش ۳۴ درصدی تسهیلات این بانک دارد.
اشرف نژاد تلاش بانک تجارت در جهت بهبود کیفیت پورتفوی تسهیلات این بانک را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: تلاش مجموعه شعب و ستاد بانک تجارت بر این بوده که با تلاش برای افزایش درآمدهای کارمزدی، کاهش هزینه پول و هدفمندسازی عملکرد بخش اعتباری، شرایط بهتری را برای اعطای تسهیلات به بخش های اقتصادی و تولیدی کشور فراهم سازد.
عضو هیات مدیره بانک تجارت از اعطای تسهیلات این بانک به بخش بازرگانی و خدمات کشور خبر داد و اضافه کرد: مانده تسهیلات بانک تجارت در پایان شهریور ماه سال ۱۳۹۸ نیز به بیش از ۲۷۸ هزار میلیارد ریال بالغ شده است. وی همچنین به پرداخت تسهیلات این بانک به بخش صنعت و معدن اشاره کرد و گفت: تسهیلات بانک تجارت به مجموعه های صنایع و معادن کشور از مبلغ ۱۴۱ هزار میلیارد ریال در پایان شهریورماه سال ۹۷ با ۲۰ درصد افزایش به نزدیک ۱۷۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.
عضو هیات مدیره بانک تجارت در ادامه این گفت و گو با بیان اینکه این بانک در کنار ارائه تسهیلات در زمینه‌های گوناگون دیگری نیز با مجموعه‌های اقتصادی کشور همکاری دارد افزود: شرکت‌های تشکیل دهنده سوپر مارکت مالی بانک تجارت با فعالیت درحوزه‌هایی همچون، صرافی، کارگزاری، بیمه، تامین مالی و باشگاه مشتریان همکاری‌های گسترده‌ای را با مشتریان خود به عمل می‌آورند.
اشرف‌نژاد با اشاره به تسهیلات بانک در سایر بخش‌‌های اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: مانده تسهیلات این بانک به بخش‌های ساختمان و مسکن به ۱۵۲ هزار میلیارد ریال، کشاورزی ۸۰ هزار میلیارد ریال و صادرات هشت هزار میلیارد ریال بالغ شده است.