مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان از نجات ۵۰ نفر از شهروندان کاشانی در عملیات های انجام شده توسط آتش نشان ها در مهرماه سال جاری خبر داد. مسعود چایچی با بیان اینکه در مهرماه سال جاری ۶۶۴ مورد حادثه و آتش سوزی در کاشان رخ داده است، اظهار داشت: از این […]
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان از نجات ۵۰ نفر از شهروندان کاشانی در عملیات های انجام شده توسط آتش نشان ها در مهرماه سال جاری خبر داد.
مسعود چایچی با بیان اینکه در مهرماه سال جاری ۶۶۴ مورد حادثه و آتش سوزی در کاشان رخ داده است، اظهار داشت: از این بین ۶۴ مورد آتش نشانی و ۱۶۰ مورد حادثه برای همشهریان کاشانی رخ داده است که تیم های عملیاتی این سازمان با حضور به موقع توانستند جان ۵۰ نفر از شهروندان را نجات دهند.
وی ابراز داشت: ۱۶۰ حادثه رخ داده برای شهروندان کاشانی حوادثی نظیر سقوط از ارتفاع، تصادف و سوانح رانندگی، نشست زمین، نشت گاز و غیره بوده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی کاشان با اشاره به خطر انتشار گاز مونواکسیدکربن در زمستان به عنوان یکی از شایع ترین خطرات نصب وسایل گرمایشی در پائیز و زمستان هر سال تصریح کرد: با انجام برخی اقدامات ساده به راحتی می توان خطر انتشار گاز مونواکسید کربن را در منزل و محل کار کاهش داد. وی افزود: پرهیز از نصب آبگرمکن در محیط های بسته، اطمینان از بازبودن مسیر دودکش ها، انتخاب لوله های دودکش استاندارد گالوانیزه و مقاوم، عدم استفاده از بخاری های بدون دودکش و همچنین پرهیز از روشن کردن پیک نیک در محیط های بسته از جمله مواردی است که همشهریان می توانند با رعایت آن ها خطر انتشار گاز مونواکسیدکربن را به حداقل برسانند.
چایچی با بیان اینکه متوسط زمان رسیدن تیم های عملیاتی سازمان آتش نشانی کاشان به محل در عملیات های انجام شده چهار دقیقه و ۲۹ ثانیه است، بیان داشت: این مدت زمان در آتش سوزی ها چهار دقیقه و ۲۰ثانیه بوده است.
وی فرهنگ سازی در بین اقشار جامعه به خصوص کودکان و نوجوانان را یکی از مهمترین برنامه های این سازمان دانست و ابراز داشت: به این منظور بسته های آموزش شهروندی در قالب برنامه هفتگی، پوسترهای نکات ایمنی عمومی، تلفن های امدادی و طرح هر شهروند یک آتش نشان در بین دانش آموزان کلاس سوم مدارس ابتدایی کاشان توزیع شده است.
ساخت ۵ ایستگاه خط دوم متروی اصفهان
مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان در ارتباط با ساخت ۵ ایستگاه خط دوم متروی اصفهان توضیحاتی ارائه کرد.
محمدرضا بنکدار هاشمی با اشاره به شتاب ساخت خط دو قطار شهری اصفهان در شرایط تحریم های ظالمانه اظهار داشت: تونل های مکانیزه و سازه های جنبی خط دوم قطار شهری حدفاصل ایستگاه دارک تا ایستگاه امام علی (ع) در خردادماه سال ۹۶ آغاز شد و هزینه کل پروژه بالغ بر دو هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است که ساخت آن تاکنون نزدیک به ۱۹ درصد پیشرفت داشته است. این خط شامل دو تونل با قطر داخلی ۶ متر و به صورت مکانیزه با دستگاه های TBM احداث خواهد شد. وی با اشاره به ایستگاه مترو حرم حضرت زینب (س) گفت: عملیات اجرایی سازه نگهبانان، خاکبرداری و سازه این پروژه از سه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۵۲۷ میلیارد ریال پیش بینی شده و با پیشرفت ۷۰ درصدی همراه بوده است؛ ایستگاه حرم زینبیه در خیابان شهید غفاری بدون اعمال محدودیت های ترافیکی و به صورت زیرزمینی در حال انجام است. مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان به ساخت ایستگاه عاشق اصفهانی هم اشاره کرد و ادامه داد: این ایستگاه در محدوده چهارراه عاشق اصفهانی و پایین تر از زیرگذر عاشق اصفهانی اجرا می شود؛ به دلیل کاهش زمان اعمال محدودیت های ترافیکی و در جهت رفاه حال همشهریان به صورت پوش و کند در حال اجرا است و برآورد هزینه پیش بینی شده ایستگاه مذکور بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال است و با پیشرفت ۶۴ درصدی همراه است. بنکدار هاشمی با اشاره به ایستگاه لاله گفت: این پروژه در دی ماه سال گذشته شروع به فعالیت کرد و عمق ایستگاه از زمین ۲۴ متر است و برای ساخت آن هزینه ای بالغ بر ۱۲۸ میلیارد ریال پیش بینی شده است. ایستگاه لاله با پیشرفت ۳۷ درصدی همراه بوده است. وی با اشاره به سرعت انجام فعالیت ها در خط دو قطار شهری ابراز داشت: در یک ماه گذشته بیشترین شتاب حفاری را شاهد بودیم و رکورد حفاری را در این خط بر جا گذاشتیم. با برنامه ریزی های انجام شده تا قبل از عید نوروز هر دو دستگاه حفار تونل های غربی و شرقی به ایستگاه عاشق اصفهانی می رسند. مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان گفت: تاکنون در دو تونل خط دوم قطار شهری اصفهان، نزدیک به یک هزار و ۶۰۰ متر رینگ گذاری و نزدیک به دو هزار و ۲۰۰ متر حفاری شده و حجم حفاری مکانیزه این بخش بیش از ۸۶ هزار متر مکعب است؛ ثبت رکورد ۲۱ رینگ حفاری و سگمنت گذاری در شبانه روز معادل حدودا ۳۰ متر در کشور بی سابقه بوده است.