روح اله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی در سفر به استان یزد، با کارکنان مدیریت و شعبه مرکزی این بانک در استان یزد دیدار و گفت و گو کرد. خدارحمی در دیدار با کارکنان بانک کشاورزی در این استان ، از زحمات کارکنان این بانک در حمایت از رونق تولید در بخش کشاورزی قدردانی کرد. وی […]
روح اله خدارحمی مدیرعامل بانک کشاورزی در سفر به استان یزد، با کارکنان مدیریت و شعبه مرکزی این بانک در استان یزد دیدار و گفت و گو کرد.
خدارحمی در دیدار با کارکنان بانک کشاورزی در این استان ، از زحمات کارکنان این بانک در حمایت از رونق تولید در بخش کشاورزی قدردانی کرد.
وی با اشاره به نقش بانک کشاورزی از بخش های مختلف کشاورزی به ویژه اجرای طرح توسعه اشتغال در مناطق روستایی و عشایری،حمایت از تولیدات کشاورزی و توسعه اشتغال پایدار و کمک به جامعه روستایی را جزو افتخارات این بانک دانست.
خدارحمی با اشاره به وضعیت کنونی و تحریم های دشمنان بد عهد افزود: درسال رونق تولید با مشکلات کمتری مواجه هستیم و با وجود تحریم های ظالمانه دشمنان، با حمایت از رونق تولید، تولید در بخش کشاورزی را افزایش داده ایم.
وی با اشاره به حمایت پرقدرت از بخش کشاورزی به ویژه پرداخت تسهیلات در زمینه توسعه کشت گلخانه ای تصریح کرد: روند تلاش،رشد و حرکت بیشتر برای بهره مندی کشور از خدمات بانک کشاورزی ادامه خواهد یافت. خدارحمی درادامه،عملکرد مالی واعتباری بانک کشاورزی را مثبت ارزیابی کرد و بر رعایت منابع و مصارف، وصول مطالبات، اصلاح ترکیب سپرده ها،کاهش هزینه ها و استفاده درست از منابع،فروش اموال مازاد،کاهش شعب زیان ده و رعایت بهداشت اعتباری تأکید کرد.
پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران از پرداخت بیش از ۲ هزار میليارد تومان تسهيلات قرض الحسنه در حوزه اشتغال تا پايان سال خبر داد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، از پرداخت بيش از ۲ هزار ميليارد تومان تسهيلات قرض الحسنه در حوزه اشتغال تا پايان سال خبر داد.
دکتر مرتضی اکبری افزود: این تسهیلات در مناطق محروم و کم برخوردار کشور و به متقاضيان ايجاد شغل پرداخت خواهد شد.
وی به تسهیلات ارائه شده به طرحهای بنیاد برکت اشاره کرد و گفت: سال گذشته براي ۱۸ هزار طرح بنياد برکت، تامين مالي صورت گرفت و تا کنون همه اين طرحها تامين مالي شده است. دکتر اکبری با بیان اینکه ۴۵۰ تا ۵۰۰ میليارد تومان از طريق بانک قرض الحسنه مهر ايران و مشاركت بنياد بركت به اين طرحها اختصاص داده شده است، افزود: پيش بيني كرديم تا پايان سال براي ۴۰ هزار طرح جديد بنياد بركت، تامين مالي كنيم.
وی با اشاره به اینکه رویکرد بانک قرض الحسنه مهر ایران از معيشت محور به اشتغال محور تغييرکرده است گفت: اكنون با جديت بيشتري در بحث اشتغال ورود كرده ايم و با نهادهايي مثل بنياد بركت، كميته امداد، بسيج سازندگي و وزارت كار همكاري داريم.
مهمترين اقدام اجراي سياستهاي جديد بانك است
در راستاي استقرار حاكميت شركتي و بانكداري ديجيتال در مراسمي با حضور جمعي از اعضاي هيأت مديره و مديران ارشد بانك صنعت و معدن منصور يوسفي نيا به سمت معاون فناوري و برنامه ريزي مديرعامل اين بانك معرفي شد .
حسين مهري بيان داشت: مهمترين اقدام بعد از اصلاح ساختار و فرآيندها، اجراي سياستهاي جديد بانك است و ضرورت دارد پس از شفاف سازي در خصوص اهداف و سياستهاي اصلي به سرعت وارد فاز اجرايي شويم.
دكتر مهري همچنين اجراي بانكداري ديجيتال و شركتي و رفع مشكلات سيستم Core Banking را از اهم برنامه هاي بانك برشمرد و گفت: لازم است برنامه ريزي هوشمند براي حفظ برند بانك صنعت و معدن داشته باشيم .
وي در تشريح ساختار جديد بانك گفت: با توجه به ساز و كارهاي جديد اين بانك و تغييرات انجام شده در بخش هاي مختلف ضرورت داشت سيستم نظارتي از بخش اجرايي جدا شود و به همين منظور معرفي معاونين مديرعامل به عنوان هيأت اجرايي در دستور كار قرار گرفت و با توجه به اهميت استقرار بانكداري ديجيتال منصور يوسفي نيا به عنوان معاون فناوري و برنامه ريزي مديرعامل معرفي گرديد.
مهندس حسين عسكري عضو هيات مديره اين بانك در نشست ياد شده عنوان داشت: اجراي بانكداري ديجيتال يك پروژه مهم است كه همه بخش هاي بانك را تحت الشعاع قرار مي دهد و براي ايجاد زيرساخت ها و فرآيندهاي آن بايد از همفكري همه رده هاي مديريتي و كارشناسي در بانك بهره برد.