فراخوان برگزاری نخستین جشنواره‌ ملی عکس حیات‌وحش ایران در تهران
فراخوان برگزاری نخستین جشنواره‌ ملی عکس حیات‌وحش ایران در تهران

  نخستین سالانه ملی عکس حیات وحش ایران با هدف شناخت توانمندی‌ها، کمک به نوآوری عکاسی حیات‌وحش به عنوان ابزاری فنی در ثبت رخدادهای تنوع زیستی و شناسایی وضعیت گونه های در معرض تهدید اسفندماه جاری در تهران برگزار می شود. این جشنواره برای اولین بار  با همکاری و نظارت دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت […]

 

نخستین سالانه ملی عکس حیات وحش ایران با هدف شناخت توانمندی‌ها، کمک به نوآوری عکاسی حیات‌وحش به عنوان ابزاری فنی در ثبت رخدادهای تنوع زیستی و شناسایی وضعیت گونه های در معرض تهدید اسفندماه جاری در تهران برگزار می شود.

این جشنواره برای اولین بار  با همکاری و نظارت دفتر امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان حفاظت محیط زیست کشور، توسط بنیاد تنوع زیستی هامون در سطح ملی اجرا خواهد شد.

کمک به ارتقاء سطح عکاسی حیات‌وحش به عنوان ابزار فنی در ثبت اطلاعات محیط زیست، زمینه‌سازی برای توجه بیشتر رسانه‌های همگانی و عموم جامعه به حفاظت از حیات‌وحش، تبادل اطلاعات و کمک به تولید یا افزایش کمی و کیفی اطلاعات و آثار تصویری از وضعیت گونه‌های جانوری به عنوان اهداف این سالانه هنری طبیعت‌محور اعلام شده است.

در همین راستا دبیرخانه اجرایی سالانه ملی عکس حیات وحش ایران از تمامی علاقمندان، عکاسان، کارشناسان و فعالان حوزه‌ی حیات‌وحش دعوت می‌کند تا آثار تصویری خود با موضوعات زندگی و زیستگاه طبیعی جانوران، رفتارشناسی گونه‌ها، زادآوری، آشیانه سازی و دیگر سوژه‌های مرتبط با حیات وحش را طبق فراخوان برنامه جهت داوری و انتخاب و حضور در نمایشگاه پایانی این جشنواره، به ستاد برگزاری ارسال نمایند.

سایت Iranwp.photos پایگاه اطلاع رسانی جشنواره‌ی عکس حیات وحش ایران جهت ارتباط با ستاد برگزاری، آماده هماهنگی و همکاری با علاقمندان به مشارکت در این رویداد می باشد.

ثبت نام و ارسال عکس به این مسابقه ملی برای تمامی علاقمندان آزاد و رایگان بوده و از هفته پایانی آبان‌ماه تا بهمن ماه ادامه دارد.

 

 

آغاز گشت‌های شبانه محیط زیست در تهران

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران از رصد شبانه واحدهای آلاینده‌ در پایتخت خبر داد.

محمد رستگاری با اشاره به تشریح گشت و پایش اظهار کرد: با توجه به اینکه وارد فصل سرما شده ایم و احتمال وقوع پدیده وارونگی دما و افزایش آلاینده ها را پیش رو داریم، در نیمه دوم سال بحث پایش های ویژه را طراحی کرده ایم و به همکاران در سطح شهرستانها و استانها ابلاغ کرده ایم که از این به بعد در شب ها هم گشت داشته باشند و با آلودگی های احتمالی برخورد کنند.وی افزود: منظور از آلودگی های احتمالی، فعالیت واحدهای صنعتی آلاینده، معادن شن و ماسه، فعالیت های معدنی آلاینده، ضایعات سوزی ها، ذغال سوزی ها … و از این دسته آلاینده ها شامل می شود.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران به مهر افزود: در سطح استان این کار شروع شده است و با توجه به گزارشی که برای من ارسال کرده اند خوشبختانه واحدهای صنعتی همکاری خوبی داشته اند و آلودگی های جدی را  در این حوزه نداشته ایم.

رستگاری ادامه داد: واحدهای بزرگ دارای پتانسیل آلایندگی را رصد کردیم. از جمله واحدهای تولید سیمان، گچ و… همچنین معادن شن و ماسه شهرستان قدس و پاکدشت رصد شد و سایر شهرک های صنعتی در حوزه شهرستانهای تهران رصد شد.رستگاری خاطرنشان کرد: این ۵ واحدی که اخطاریه گرفته اند مشکلشان این بود که در واحدشان فعالیت های آلاینده داشته اند.

 

اتلاف وقت و پول مردم با دو سال آزمودن طرح جدید کافی است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: دو سال آزمودن طرح جدید، عدم تحقق دستاوردهای ادعاشده،اتلاف وقت و پول مردم در افزایش ترافیک، عدم تعامل با دیگر نهادها و فرافکنی به دیگران کافی نیست؟ ‌

الهام فخاری، در رشته توییتی نوشت: گرچه وضعیت وارونگی و آلودگی هوا پیامد خطاهای مشترک در درازمدت است،ولی با توجه به پیش‌بینی‌های فصلی، باید تدبیر پیشگیرانه و همکاری با دیگر دستگاه‌ها جدی گرفته می‌شد.

فخاری ادامه داد: جان و سلامتی مردم مهم‌تر از پافشاری بر یک طرح است. وقتی تعامل با دیگر دستگاه‌ها درمورد مساله‌ای مرتبط با سلامتی و کیفیت زندگی مردم مخدوش است، باید نسبت به آنتجدیدنظر کرد.

وی پرسید: دو سال آزمودن طرح جدید، عدم تحقق دستاوردهای ادعاشده،اتلاف وقت و پول مردم در افزایش ترافیک، عدم تعامل با دیگر نهادها و فرافکنی به دیگران کافی نیست؟ ‌

فخاری در پایان تصریح کرد: وارونگی هوا در برخی ابرشهرهای جهان یک واقعیت است. مدیریت این شرایط نیازمند همکاری ملی و بین‌نهادی است،نه فرافکنی و افزودن تنش..