معاون وزیر راه و شهرسازی طی حکمی معاون خود را موظف کرد؛ ضرب‌الاجل دو ماهه برای بهسازی ایستگا‌های راه‌آهن برای معلولان
معاون وزیر راه و شهرسازی طی حکمی معاون خود را موظف کرد؛ ضرب‌الاجل دو ماهه برای بهسازی ایستگا‌های راه‌آهن برای معلولان

مدیرعامل راه‌آهن برای تسهیل تردد معلولین در ایستگاه‌های راه‌آهن و سفر با قطار، در حکمی معاون مسافری راه‌آهن را موظف کرد، امکانات لازم متناسب با وضعیت جسمانی معلولین در ایستگاه‌های راه‌آهن در دو ماه مهیا شود. همزمان با ۱۲ آذرماه سال جاری و روز معلولین، «سعید رسولی» مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای تسهیل تردد […]

مدیرعامل راه‌آهن برای تسهیل تردد معلولین در ایستگاه‌های راه‌آهن و سفر با قطار، در حکمی معاون مسافری راه‌آهن را موظف کرد، امکانات لازم متناسب با وضعیت جسمانی معلولین در ایستگاه‌های راه‌آهن در دو ماه مهیا شود.
همزمان با ۱۲ آذرماه سال جاری و روز معلولین، «سعید رسولی» مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای تسهیل تردد این عزیزان در ایستگاه های راه آهن و سفر با قطار، در حکمی «میرحسن موسوی» معاون مسافری راه‌آهن را موظف کرد، امکانات لازم متناسب با وضعیت جسمانی معلولین در ایستگاه های راه آهن مهیا شود.
در متن ابلاغ مدیرعامل راه‌آهن آورده است؛ جناب آقای موسوی معاون محترم مسافری ضمن بزرگداشت روز معلولین عزیز و ادای احترام به حضور این بزرگ انسان‌های صبور و‌ گران‌قدر، پیرو تاکیدات گذشته در خصوص لزوم رسیدگی جدی به وضعیت حضور و تردد این عزیزان در محیط ایستگاه‌ها و سفر با قطار، بدینوسیله از شما می‌خواهم حداکثر طی مدت دو ماه همه امکانات لازم‌ برای تسهیل تردد این عزیزان در محیط راه‌آهن، در سراسر کشور اعم از تأمین پارکینگ اختصاصی در نزدیک‌ترین فاصله به ورودی ایستگاه‌ها برای ایشان، قراردادن ویلچر مخصوص و متناسب با عرض راهرو قطارها برای ترددشان در قطار، مناسب‌سازی ورودی‌ها و خروجی‌های ایستگاه‌ها و همچنین ایجاد رمپ یا تامین بالابر برای سوار و پیاده شدن از قطار با ویلچر و تامین مامور همراه برای کمک به تردد این عزیزان از بدو ورود به ایستگاه تا سوار شدن و استقبال و همراهی تا خروج از ایستگاه حسب مورد، نصب تابلوهای راهنما و اتخاذ شیوه‌های مناسب برای اطلاع‌رسانی خدمات مهیا شده برای ارائه به ایشان در زمان خرید بلیط، و اتخاذ تدابیر لازم از جمله تعیین سالن، کوپه و صندلی ایشان در بهترین نقطه ممکن با استفاده از اطلاعات دریافت و ثبت شده توسط مسئولین فروش بلیط و سایر موارد دیگر اقدام و نتیجه اقدامات را به طور مستقیم و هفتگی به اینجانب اعلام کنید.
سفر ارزان با قطارهای حومه‌ای
معاون وزیر راه و شهرسازی از ورود ۴۳۲ دستگاه انواع ناوگان ریلی به چرخه حمل‌ونقل ریلی کشور با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بهره‌مندی از تسهیلات قانونی خبر داد و گفت: این تعداد نسبت به مدت مشابه ۹۷ درصد رشد داشته است. سعید رسولی در نشست هم اندیشی با شرکت‌های تولیدکننده و سرمایه‌گذار به دستاورد‌های استفاده از ظرفیت‌های تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۴۳۲ دستگاه انواع واگن باری، مسافری، خودکشش و لکوموتیو به ناوگان حمل‌ونقل ریلی کشور اضافه شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۷ درصد رشد داشته است. وی افزود: در جلساتی که گزارش اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی راه‌آهن به استحضار ریاست‌ جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی رسید، روسای دو قوه ضمن اظهار رضایت از اقدامات مؤثر راه‌آهن به ویژه در رونق تولید و حمایت از بخش غیردولتی به استمرار حمایت از توسعه حمل و نقل ریلی و تولید ملی در این حوزه تأکید کردند. معاون وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: در مدت چند ماه یک توافقنامه پنج جانبه برای ایجاد کریدور جدید ریلی در راستای انتقال بارهای چین به اروپا با نرخ تعرفه واحد به امضا رسید. رسولی بیان داشت: مدنظر قرار دارد، اسامی پیمانکاران و مشاوران پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی در ایستگاه‌های واقع در همان پروژه بر روی لوحی به منظور تقدیر از آن‌ها درج شود و از طرفی در معرض دید مسافران قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به مزایای قطارهای حمل‌ونقل حومه‌ای خاطرنشان کرد: قطارهای حومه‌ای در روزهایی که شاهد صحبت‌های مردم از گرانی هستیم، با نرخ مناسب و کیفیت مطلوب در حال ارائه خدمات به مردم است. به طوری که قیمت بلیت قطار حومه‌ای در مسیر اهواز-خرمشهر ۳۰۰۰ تومان و نرخ سواری کرایه ۵۰۰۰۰ تومان است. همچنین قیمت بلیت قطارهای حومه‌ای در مسیر‌های تهران-پیشوا و تهران-قم نیز به ترتیب ۱۵۰۰ و ۴۰۰۰ تومان است.
وی یادآور شد: تاکنون در جلساتی که با تعدادی از استانداران برگزار شد، ایشان خواستار افزودن ظرفیت‌ ناوگان مسافری شدند که در همان جلسات مطرح شد، می‌توانند از تسهیلات قانونی در نظر گرفته شده در راستای حمایت از بخش غیردولتی از جمله ظرفیت تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری و منابع استانی برای تأمین ناوگان ریلی قطارهای حومه‌ای استفاده کنند که مورد استقبال قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: بازنگری مصوبات با هدف رونق بخشی به حمل‌ونقل ریلی در دستور کار هیئت مدیره شرکت راه‌آهن قرار دارد و هرجا بتوانیم با مقررات زدایی، شرایط متفاوتی برای تشکل‌های حمل‌ونقل ریلی ایجاد کنیم با جدیت در دستور کار قرار خواهد گرفت.