سهم محیط‌بانان و قانون هوای پاک از بودجه ۹۹
سهم محیط‌بانان و قانون هوای پاک از بودجه ۹۹

      رئیس مرکز برنامه، بودجه ارزیابی عملکرد و فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به رشد ۱۹ درصدی اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست در لایحه بودجه سال ۹۹، سهم محیط‌بانان و قانون هوای پاک در این لایحه را تشریح کرد. امیر زند پازندی اظهار کرد: در لایحه بودجه سال ۹۹ […]

 

 

 

رئیس مرکز برنامه، بودجه ارزیابی عملکرد و فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به رشد ۱۹ درصدی اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست در لایحه بودجه سال ۹۹، سهم محیط‌بانان و قانون هوای پاک در این لایحه را تشریح کرد.
امیر زند پازندی اظهار کرد: در لایحه بودجه سال ۹۹ اعتبارات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست (طرح‌های عمرانی سازمان محیط زیست) ۲۷۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است که نسبت به سال ۹۸ حدود ۱۱ درصد رشد دارد. رئیس مرکز برنامه، بودجه ارزیابی عملکرد و فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: این اعتبارات در بخش‌ برنامه‌های کاهش آلودگی هوا ۳۸ میلیارد تومان، حفاظت از گونه‌های زیستی ۱۸۳ میلیارد تومان و تحقیق و توسعه در امور محیط زیست به میزان ۴۹ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
پازندی افزود: اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست و ادارات کل استانی شامل حقوق و مزایای کارکنان، تجهیزات و بیمه محیط‌بانان در مجموع ۶۰۴ میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نسبت به سال ۹۸ به‌طور متوسط حدود ۱۹ درصد رشد داشته است. وی درباره برنامه‌های حمایت از محیط بانان در لایحه بودجه ۹۹ تصریح کرد: بودجه برنامه حمایت از محیط‌بانان شامل بیمه حوادث، بیمه‌های تکمیلی و تامین تجهیزات انفرادی همانند سال ۹۸ در بودجه هزینه‌ای سازمان پیش‌بینی شده است.
رئیس مرکز برنامه، بودجه ارزیابی عملکرد و فناوری اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست درباره بودجه قانون هوای پاک در لایحه بودجه ۹۹ توضیح داد: قانون هوای پاک در برنامه بودجه ۹۹ ردیف اعتباری مجزایی ندارد چراکه محل درآمد این قانون از مواردی مانند جرائم زیست محیطی است. از این رو در این لایحه ۴۷ میلیارد تومان درآمد قابل تحقق از محل اخذ خسارات و جرایم زیست محیطی برای خدمات آزمایشگاهی و اجرای قانون هوای پاک و موارد مشابه پیش‌بینی شده است البته این درآمد به‌طور کامل به سازمان حفاظت محیط زیست بازنمی‌گردد چراکه دستگاه‌های مختلفی در اجرای قانون هوای پاک نقش دارند. از سوی دیگر اخذ این بودجه بستگی به میزان تحقق آن دارد.

 

 

خدمات بهزیستی برای کودکانی که فرزندخوانده نمی‌شوند

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور خدمات ارائه شده به کودکان تحت سرپرستی سازمان بهزیستی را از زمان حضور در مراکز تا بعد از خروج آنها از مراکز شبه خانواده را تشریح کرد. سعید بابایی با اشاره به اینکه در برخی موارد به دلیل شرایط زندگی فرزند ممکن است این انتقال صورت نگیرد و در این صورت برنامه ریزی جهت توانمندشدن وی برای انتقال به زندگی مستقل انجام می‌شود، تصریح کرد: در این برنامه که معمولا از سنین ۱۳ تا ۱۵ سالگی آغاز می‌شود مهارت‌هایی مانند برقراری ارتباط، تصمیم‌گیری، جرات‌مندی و … به همراه مدیریت زندگی شخصی، مدیریت مالی و سایر موارد مشابه به فرزند آموزش داده می‌شود. وی با بیان اینکه در حال حاضر فرزندانی هستند که تا مقطع دکترا مورد حمایت قرار گرفته‌اند، توضیح داد: امسال ۸ رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری از بین همین فرزندان بودند که در دانشگاه نیز در بحث شهریه از آنها حمایت خواهد شد.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه هزینه‌ای نیز تحت عنوان ترخیص در نهایت برای حمایت از فرزندان پرداخت می شود، توضیح داد: البته از آنجایی که معتقدیم ترخیص در مورد این فرزندان صورت نمی‌گیرد، استفاده از این کلمه هم درست نیست. همچنین فکر می‌کنم باید به جای پرداخت نقدی به این افراد، این هزینه صرف ایجاد اشتغال پایدار آنان شود. برای مثال تشکیل کسب و کارهای خرد با همراهی چند تن از فرزندان یکی از این پیشنهادات است.

 

پویش هلالی‌ها برای اهدای خون در کشور

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از اجرای پویش سراسری اهدای خون خبر داد و گفت که طی یک هفته گذشته قریب به ۳۰۰۰ جوان در این پویش شرکت کرده‌اند.
رضا بامداد اصل دراین‌باره گفت: با توجه به اینکه همه‌ساله در فصل زمستان شاهد کاهش ذخایر خونی در کشور هستیم، امسال تصمیم بر آن شد تا پویش سراسری اهدای خون در سازمان جوانان جمعیت هلال احمر اجرا شود و بر این اساس از جوانان هلال احمری خواسته شد که برای اهدای خون اقدام کنند. وی با بیان اینکه این طرح با استقبال خوب جوانان هلال احمری مواجه شد، گفت:‌ از ۱۶ آذر تاکنون قریب به ۳۰۰۰ جوان هلال احمری اقدام به اهدای خون کرده‌اند. همچنین در اجرای این طرح جوانانی که خون اهدا کرده‌اند، به عنوان سفیران اهدای خون شناخته شده و اقدام به ترویج فرهنگ اهدای خون در میان اطرافیان خود خواهند کرد.
بامداداصل با بیان اینکه پیش‌بینی می‌کنیم که تا پایان این طرح بیش از ۱۰ هزار جوان هلال احمری اقدام به اهدای خون خود کنند، گفت: امیدواریم که با انجام چنین اقداماتی فرهنگ اهدای خون در جامعه افزایش پیدا کند و دیگر در هیچ یک از ایام سال شاهد افت ذخایر خونی در کشور نباشیم.