هیئت‌ مدیره شرکت بیمه حافظ دستخوش تغییر شد
هیئت‌ مدیره شرکت بیمه حافظ دستخوش تغییر شد

  هیئت‌ مدیره شرکت بیمه حافظ دستخوش تغییر شد گزارش‌های دریافتی حاکی از آن بوده که وحید کلانکی به نمایندگی از یکتا سرآمد گیتی از ترکیب هیئت مدیره شرکت بیمه حافظ خارج و این شرکت در حال حاضر فاقد نماینده است. همچنین ، محمد حسین داجمر رئیس هیئت مدیره این شرکت جایگاه خود را به […]

 

هیئت‌ مدیره شرکت بیمه حافظ دستخوش تغییر شد گزارش‌های دریافتی حاکی از آن بوده که وحید کلانکی به نمایندگی از یکتا سرآمد گیتی از ترکیب هیئت مدیره شرکت بیمه حافظ خارج و این شرکت در حال حاضر فاقد نماینده است.
همچنین ، محمد حسین داجمر رئیس هیئت مدیره این شرکت جایگاه خود را به محمود دودانگه داده است.
براساس این گزارش،تغییردیگری درترکیب هیات مدیره این شرکت رخ نداده و محسن علی حسینی، علیرضا فاطمی، محمد حسین داجمر و محمود دودانگه درترکیب هیات مدیره شرکت بیمه حافظ ماندگار شدند.

 

 

شرایط اقتصادی کنونی تاثیری برروی فروش بیمه‌نامه ندارد

شرایط اقتصادی کنونی تاثیری برروی فروش بیمه‌نامه نداردمدیرعامل شرکت بیمه آسیا گفت: بیمه یک هزینه نیست که با افزایش تورم فروش آن کاهش یابد بیمه یک نیاز ضروری است که این نیاز همیشه در جامعه وجود دارد و وظیفه شرکت‌های بیمه‌ای این است که با ایجاد اطمینان در جامعه آرامش را برای مردم به ارمغان بیاورند.
به گزارش «جمله» به نقل از چابک‌آنلاین، مسعود بادین در گفت وگو با چابک‌آنلاین گفت: «درصورتی که بیمه نامه به عنوان هزینه در نظر گرفته شود احتمال کاهش فروش آن با توجه به شرایط کنونی اقتصادی جامعه وجود دارد اما بیمه را نباید به عنوان هزینه در نظر گرفت زیرا بیمه نامه در سبدخانوارها جزء نیازهای ضروری است».
وی افزود: «وظیفه ی شرکت‌های بیمه‌ای این است که با اطمینانی که در جامعه ایجاد می کنند آرامش را برای مردم به ارمغان بیاورند بنابراین اگر بیمه نامه جزء هزینه ها حساب نشود شرایط اقتصادی تاثیر خاصی بروی فروش آن نخواهد داشت».
بادین تصریح کرد: «یکی از وظایف شرکت های بیمه ای این است که با توجه به وضعیت معیشتی جامعه بیمه نامه هایی با کیفیت خوب را با حداقل قیمت به مردم ارائه دهند به طورقطع زمانی که مالیات برارزش افزوده برروی بیمه نامه اضافه شود قیمت آن افزایش می یابد».
وی ادامه داد: «بیمه یک کالای حمایتی است که می تواند مشکلات داخلی افراد را حل کند و با اضافه کردن مالیات برارزش افزوده برروی قیمت بیمه نامه هزینه ای اضافه به سبد خانوارها تحمیل می شود زیرا این مبلغ برروی صنعت بیمه تاثیری نخواهد داشت و شرکت های بیمه ای حق بیمه ی خودرا دریافت کرده و مبلغی اضافه به عنوان مالیات از بیمه گزار دریافت و به سازمان امور مالیاتی پرداخت می کنند».
مدیرعامل شرکت بیمه آسیا بیان کرد: «اگر به این موضوع به عنوان بالابردن فرهنگ بیمه ای کشور نگاه شود با توجه به اینکه در حال حاضر بحث بالابردن ضریب نفوذبیمه هم مطرح است با معافیت مالیاتی هم ضریب نفوذ بیمه بالا رفته و هم ابتیاع بیمه نامه راحت تر می شود و کمکی هم به مردم خواهد شد».