مشارکت بانک سینا در طرح‌های اشتغالزایی و تولید
مشارکت بانک سینا در طرح‌های اشتغالزایی و تولید

      مدیرعامل بانک سینا طی سفر به استان اصفهان ضمن دیدار با کارکنان بانک، بر ارتقاء توانمندی های شعب جهت ارائه خدمات مطلوب به هموطنان تاکید کرد. دکتر ایمانی در این دیدارها با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات بالای شهر اصفهان به عنوان قطب اقتصادی کشور گفت: جاذبه‌های توریستی، صنایع دستی، کارخانه‌های بزرگ […]

 

 

 

مدیرعامل بانک سینا طی سفر به استان اصفهان ضمن دیدار با کارکنان بانک، بر ارتقاء توانمندی های شعب جهت ارائه خدمات مطلوب به هموطنان تاکید کرد.
دکتر ایمانی در این دیدارها با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات بالای شهر اصفهان به عنوان قطب اقتصادی کشور گفت: جاذبه‌های توریستی، صنایع دستی، کارخانه‌های بزرگ فولاد و همچنین نوآوری و توانمندیهای شهروندان در توسعه پایدار شهری، جایگاهی ممتاز از این شهر به نمایش گذاشته که استفاده بهینه و مطلوب از این ظرفیت‌ها در جهت ارتقاء توانمندی‌های شعب می‌تواند نقشی مهم در ارائه خدمات و جلب رضایتمندی مشتریان گرامی ایفا کند.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ از سوی مقام معظم رهبری به نام رونق تولید افزود: بانک سینا در راستای تحقق شعار سال و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی با هدف کمک به اشتغال و رونق تولید به ویژه در مناطق روستایی و کمتر برخوردار کشور، تاکنون اعتباری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال را به ۴۴۰۰ طرح اشتغالزای روستایی اختصاص داده که با بهره‌برداری تعداد قابل توجهی از این طرح‌ها، زمینه اشتغالزایی بیش از ۱۶۰۰۰ نفر از هم میهنان به ویژه جوانان فراهم شده است. مدیرعامل بانک سینا با تاکید بر اینکه بانک‌ها با اعطای تسهیلات بجا می‌توانند موجبات اشتغال و نشاط جامعه را فراهم آورند، خاطرنشان کرد: سیاست بانک سینا در حمایت از کسب و کارهای زودبازده و اشتغالزا کماکان تداوم خواهد داشت و امیدواریم با این اقدام و بااستفاده ازخردجمعی، مشارکت همگانی و ارائه ایده‌های نو از سوی کارکنان بانک، بتوانیم نقشی مهم در اعتلا و شکوفایی میهن عزیزمان ایران اسلامی برداریم.
دکتر ایمانی، هدف از سفرهای استانی را دیداراز نزدیک با کارکنان بانک سینا جهت آشنایی با توانمندی‌ها وظرفیت‌های شعب عنوان کرد و افزود: تلاش برای هدایت این توانمندی‌ها در جهت جلب رضایت مشتریان و ارائه خدمات جدید مطابق با نیازهای روز جامعه از دیگر اهداف این سفر است.
وی همچنین با اشاره به امتیاز بانک سینا در برخورداری از سرمایه انسانی متعهد و متخصص اظهار داشت: بانک سینا به یمن کارکنان ارزش آفرین و توانمند، به موفقیت های خوبی دست یافته که این موفقیت‌ها در سایه توکل به خداوند متعال، همدلی، انسجام، برنامه‌ریزی، تلاش و کوشش تقویت و تداوم خواهد یافت.

 

 

 

بانک‌ها نقشی محوری در رونق تولید کشور دارند

نشست هم اندیشی مدیران و مسئولان اداره امور شعب گلستان با حضور برات کریمی، ناصر شاهباز و عباس شفیعی؛ اعضای هیات مدیره، حمیدرضا فتحی بیرانوند مدیر امور شعب منطقه یک کشور، مختار محمدی رئیس اداره کل حسابداری وبودجه و روسای ادارات امور شعب استان‌های گلستان و مازندران برگزارشد.
در این نشست، کریمی با اشاره به فضای حاکم بر اقتصاد کشور و مشکلات ناشی از فشار تحریم‌ها و نوسانات بازار، بر نقش تعیین کننده و محوری شبکه بانکی در عبور از تکانه‌های اقتصادی‌، کمک به رونق تولید‌، تثبیت اشتغال و حمایت از اقتصاد خانوار از طریق اعطای تسهیلات معیشتی به مردم و ارائه خدمات بهینه به مشتریان و فعالان اقتصادی تاکید کرد.
وی در ادامه، حفظ همدلی، کار تیمی و رعایت اخلاق حرفه‌ای برگرفته از رفتار سازمانی را لازمه تعالی و رشد هر مجموعه دانست و لزوم همراه شدن با تغییرات در حوزه بانکداری دیجیتال با توجه با فضای رقابتی موجود را ضروری خواند.
شاهباز نیز در سخنان خود با اشاره به نقش موثر و کلان بانک ملی ایران در اقتصاد کشور، در کنار ایفای رسالت و مسئولیت‌های اجتماعی و ارائه خدمات به اقشار مختلف جامعه، از اهتمام و آمادگی این بانک در حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط و تبدیل آنان به شرکت‌های بزرگ و اشتغالزا و ایجاد زنجیره‌های تولیدی در گروه‌های صنعتی بزرگ‌، در راستای عبور از بحران ایجاد شده و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله) و شعار سال خبر داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم استفاده از ابزار تشویقی و انگیزشی در حوزه پرسنلی بویژه در جذب منابع ارزان قیمت و راه‌اندازی کانون ارزیابی با هدف ایجاد تحرک بیشتر و ارتقای کیفی کارکنان در راستای برقراری عدالت پرسنلی تاکید کرد. شفیعی نیز طی سخنانی از اقدامات کمیته پدافند غیر عامل اداره امور شعب استان گلستان و مشارکت همکاران در یاری رسانی به آسیب دیدگان سیل ابتدای سال گلستان قدردانی کرد. وی بهترین راه کسب درآمد و تحقق اهداف را داشتن رویکرد ارائه خدمات مبتنی بر اخذ کارمزد بویژه در حوزه بانکداری نوین دانست. حرکت در جهت پرداخت تسهیلات معیشتی و فردی در قالب کارت‌های اعتباری، انجام صحیح امور، آینده نگری و در نظر گرفتن صرفه و صلاح بانک در کارها، لزوم انجام تحقیقات بازار و رصد نمودن فعالیت رقبا در شرایط فعلی از دیگر نکات مورد تاکید وی بود.