کارت ملی مفقوده را در ادارات ثبت احوال بجویید
کارت ملی مفقوده را در ادارات ثبت احوال بجویید

  سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: افرادی که کارت هوشمند ملی آنها مفقود شده برای صدور کارت خود به جای دفاتر پیشخوان و پست‌خانه‌ها به ادارات ثبت احوال مراجعه کنند. سیف الله ابو ترابی افزود: مراحل صدور کارت هوشمند ملی مفقود شده مانند مراحل صدور کارت هوشمند اولیه است و افرادی که کارت آنها […]

 

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: افرادی که کارت هوشمند ملی آنها مفقود شده برای صدور کارت خود به جای دفاتر پیشخوان و پست‌خانه‌ها به ادارات ثبت احوال مراجعه کنند.
سیف الله ابو ترابی افزود: مراحل صدور کارت هوشمند ملی مفقود شده مانند مراحل صدور کارت هوشمند اولیه است و افرادی که کارت آنها مفقود شده باید این مراحل را طی کنند.
وی ادامه داد: هزینه صدور کارت هوشمند ملی مفقود شده نیز براساس نرخ مصوب اعلام شده در پایگاه اطلاع رسانی سازمان ثبت احوال است. سخنگوی سازمان ثبت احوال با بیان اینکه صدور کارت هوشمند ملی به عنوان کلید ورود به دولت الکترونیک که موجب توزیع عادلانه فرصت‌ها، کاهش بسیاری از هزینه‌های دولت و مردم خواهد شد، افزود: از سال ۱۳۹۱پروژه کارت هوشمند ملی آغاز شد و بر اساس هدف گذاری ها، قرار بود این کارت تا پایان سال ۱۳۹۷ برای تمام واجدان شرایط صادر شود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین کارت هوشمند ملی مهمترین کارت هویتی افراد است و افراد باید برای دریافت این کارت، خود باید به مراکز اعلام شده مراجعه کنند زیرا اثر انگشت آنها به منظور احراز هویت اخذ می‌شود و همچنین در این کارت‌ها امضای الکترونیکی نیز درنظر گرفته شده که باید توسط خود افراد ثبت شود.
ابوترابی در زمینه کاربردی شدن کارت هوشمند ملی نیز گفت:‌ اکنون هشت دستگاه مقدمات کاربردی شدن کارت هوشمند ملی را انجام دادند، دستگاه‌های متولی که هشت دستگاه هستند مقدمات بهره‌برداری و کاربردی شدن کارت هوشمند ملی را اجرایی کرده‌اند.
وی اعلام کرد: اکنون جمعیت ۸۸.۸۸ درصدی واجد شرایط(افراد بالی ۱۵سال تمام) دریافت کارت هوشمند ملی تکمیل ثبت‌نام انجام داده‌اند و این میزان از جمعیت ۶۲ میلیون نفری است که واجد شرایط هستند. سخنگوی سازمان ثبت احوال گفت : ۵۵ میلیون و ۸۷ هزار و ۸۹۰ نفر مراحل تکمیل ثبت‌نام کارت هوشمند ملی را انجام داده‌اند که برای ۴۶ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۵۷۲ نفر کارت ملی صادر شده و ۴۵ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۴۳۳ نفر کارت خود را دریافت کرده‌اند.

 


عفونت‌های بیمارستانی مهمترین علت مرگ و میر بیماران است

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عفونت بیمارستانی مهمترین علت مرگ و میر بیماران است و برای پیشگیری از این اتفاق باید ارائه خدمات درمانی در منزل افزایش یابد.
قاسم جان بابایی افزود: بیمارانی که در بخش های مختلف بیمارستان‌ها از جمله آی سی یو بستری می شوند، دچار عفونت شده و بالاترین میزان مرگ و میر را در این بخش‌ها داریم.
وی اظهار داشت: برای کنترل عفونت و جلوگیری از مرگ و میر لازم است خدمات مراقبت از بیمار در منزل افزایش باید و در این زمینه نیازمند همکاری بیمه ها برای پوشش خدمات هستیم که هزینه زیادی را بیماران متحمل نشوند. معاون وزیر بهداشت گفت: تغییر جغرافیایی بیماری‌ها به سمت بیماری‌های مزمن و غیرواگیر پیش می رود، بیماری‌های مزمن، دیابت و همچنین بیماری های خاص باعث افزایش عفونتها می شوند و وقتی بیماران در بیمارستان‌ها به مدت طولانی بستری هستند، احتمال ابتلای آن‌ها به عفونت زیاد است و مصرف آنتی بیوتیک نیز افزایش می یابد.
جان بابایی تصریح کرد: امید به زندگی ایرانیان در ابتلا به عفونت‌های بیمارستان‌ها و افزایش مصرف آنتی بیوتیک‌ها بسیار نقش دارد و در تلاش هستیم خدمات درمانی و مراقبت از بیمار را در منازل افزایش دهیم. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، سالانه ۱۶ میلیون نفر در سطح جهان بر اثر عفونت‌های همراه بیمار مرتبط با مراقبت‌های بیمارستانی جان خود را از دست می دهند.

نوع B ویروس آنفلوانزا هنوز همه‌گیر نشده

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تشریح مشخصه‌های نوع B ویروس آنفلوآنزا، با تاکید بر آنکه این ویروس هنوز به حالت همه‌گیر درنیامده، گفت: اما این احتمال را می‌دهیم که طی هفته‌های آینده موارد بیماری افزایش یابد.
دکتر محمدمهدی گویا در واکنش به اخباری درباره موج دوم آنفلوآنزای فصلی با نوع B ویروس، توضیح داد: زمانی که صحبت از موج آنفلوآنزا می‌کنیم، منظورمان نوع ویروس است. همانطور که قبلا هم متذکر شده بودیم، در موج اول این بیماری طی دو ماه پیش، ویروس غالب آنفلوآنزا نوع H۱N۱ بود. اما اکنون موارد مشاهده شده ویروس آنفلوآنزا از نوع B است. وی تاکید کرد: البته نوع B این ویروس هنوز به حالت همه‌گیر درنیامده است اما این احتمال را می‌دهیم که طی هفته‌های آینده موارد بیماری افزایش یابد و تاکید می‌شود که فعلا این اتفاق رخ نداده است. گویا درباره مشخصه‌های نوع B ویروس آنفلوآنزا گفت: نوع B این ویروس قدری خفیف‌تر بوده و مرگ و میر آن نیز کمتر است. در هفته گذشته نیز حدود ۵۰۰ مورد مشکوک به آنفلوآنزا را در سراسر کشور بررسی کردیم که از این تعداد ۲۴ مورد مربوط به ویروس نوع B بوده و در بیمارستان بستری و درمان شده‌اند. رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در عین حال تاکید کرد: برای ارایه خدمات در مورد این نوع از ویروس آنفلوآنزا نیز آمادگی کامل در سراسر کشور وجود دارد و دارو هم به میزان کافی تامین شده است.