برف، دومین عامل بهبود کیفیت هوا
برف، دومین عامل بهبود کیفیت هوا

  مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه برف دومین عامل پاک کننده هوا است، گفت: بارش برف به نسبت باران به ذخایر زمینی ما کمک بیشتری می‌کند. صادق ضیاییان درباره تاثیر بارش برف بر کیفیت هوا توضیح داد: در درجه اول بهترین عامل جوی که می‌تواند کیفیت هوا را در وضعیت […]

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه برف دومین عامل پاک کننده هوا است، گفت: بارش برف به نسبت باران به ذخایر زمینی ما کمک بیشتری می‌کند.
صادق ضیاییان درباره تاثیر بارش برف بر کیفیت هوا توضیح داد: در درجه اول بهترین عامل جوی که می‌تواند کیفیت هوا را در وضعیت مطلوبی قرار دهد، وزش باد است. پس از آن بارش برف بهترین عامل برای از بین بردن آلاینده‌های هوا است و بارش باران نیز پس از این دو تاثیر مطلوبی بر کیفیت هوا دارد.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه روز گذشته بارش برف در پایتخت کیفیت هوا را در شرایط قابل قبولی قرار داد، گفت: به‌طور کلی پایداری جو سبب افزایش آلاینده‌های جوی می‌شود اما خوشبختانه تا پایان هفته بارش‌ها در کشور کماکان ادامه دارد و با پدیده پایداری جو روبه‌رو نخواهیم شد.
ضیایان در پایان با اشاره به اینکه بارش برف برای کشور کم آبی مانند ایران به مراتب بهتر از بارش باران است، تصریح کرد: بارش برف سبب می‌شود که ذخایر برفی ما در کوه‌ها افزایش پیدا کند و در واقع مانند یک سد در نگهداری آب عمل خواهد کرد همچنین نفوذ آن در خاک بیشتر از باران است و از این جهت به آب‌های زیرزمینی کمک بیشتری می‌کند.

اعزام ۲۲ تیم حمایت‌های روانی-اجتماعی به مناطق سیل زده ۳ استان
معاون توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی جزئیات اعزام گروه‌های تخصصی حمایت‌های روانی-اجتماعی در قالب طرح «محب» به مناطق سیل‌زده را تشریح کرد.
مجید رضازاده با بیان اینکه در حال حاضر حمایت‌های روانی-اجتماعی از سیل زدگان ۳ استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان در سطح اول و دوم در حال انجام است، گفت: در مجموع ۲۲ تیم در قالب طرح «محب» در این مناطق حضور یافته‌اند که از این تعداد ۸ تیم حمایت‌های روانی-اجتماعی با ۴ مشاور، ۱۳ روانشناس و ۹ مددکار به استان سیستان و بلوچستان اعزام شده‌اند.
وی با بیان اینکه ۸ تیم دیگر نیز با ۷ مشاور، ۱۱ روانشناس و ۶ مددکار به استان کرمان اعزام شده‌اند، تصریح کرد: ۶ تیم نیز با ۹ روانشناس و ۸ مددکار به استان هرمزگان اعزام شده اند. معاون توسعه پیشگیری و درمان سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در مجموع بیش از ۲۱ هزار مورد آموزش فردی-گروهی و مشاوره روانشناختی فردی و گروهی به افراد سیل زده ارائه شده است، اظهارکرد: در مرحله اول اقداماتی نظیر فیزیولوژیکی، تامین نیازهای اولیه اجتماعی با هدف ارتقاء ایمنی و امنیت افراد و ارتقای سطح آرامش، ارتقای سطح امیدواری و توسعه یاری رسانی به آنها انجام می‌شود. به گفته رضازاده، بازسازی و فعال سازی شبکه‌های اجتماعی-مردمی و آموزش عمومی شامل مهارت‌های حل مساله، مدیریت واکنش‌های روانشناختی، تفکر مثبت و مفید از دیگر اقداماتی بوده است که از سوی تیم اعزامی طرح «محب» برای این افراد انجام شده است..

 


افتتاح ۳ ایستگاه مترو در صورت تزریق پول اوراق مشارکت

مدیر عامل متروی تهران اعلام کرد که در صورت تزریق پول اوراق مشارکت مترو تا پایان سال سه ایستگاه مترو افتتاح خواهد شد.
علی امام در واکنش به تاکید رئیس شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر افتتاح هر ماهه یک ایستگاه مترو که توسط مسوولان شهرداری وعده داده شده بود گفت: براساس برنامه ریزی‌های انجام شده قرار بود به طور متوسط هر ماه یک ایستگاه مترو افتتاح شود اما متاسفانه به دلیل مشکلات مالی این برنامه ریزی دچار چالش شده است.
وی با بیان این که شهرداری تهران به دلیل مشکلات مالی توان کمک به مترو را به مانند سابق ندارد و به همین دلیل شورای شهر به پیشنهاد شهرداری ۱۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر کرد، اظهار کرد: متاسفانه ۹۱۰ میلیارد تومان از این اوراق مشارکت از تیر ماه سال جاری در بانک عامل که بانک آینده است مانده و متاسفانه تا این لحظه پیگیری‌ها برای دریافت این پول بی نتیجه مانده است. امام با بیان این که بانک آینده به عنوان بانک عامل ۹۱۰ میلیارد تومان را به شهرداری نمی دهد گفت: بانک آینده بر روی وثیقه‌هایی که شهرداری تهران در نظر گرفته ایراد می‌گیرد و ماه گذشته نیز شاهد تغییر مدیرعامل و هیات مدیره این بانک بودیم و دوباره باید رایزنی‌ها را با تیم جدید آغاز کنیم. وی با بیان این که براساس قانون بانک عامل باید بلافاصله بهای اوراق مشارکت را به دست منتشر کننده اوراق برساند گفت: دیوان محاسبات کشور نیز به این اقدام بانک آینده به عنوان تخلف ورود کرده و در حال پیگیری هستند.