عدم انتشار لیست بدهکاران بزرگ به ضرر شرکت‌های بیمه‌ای است
عدم انتشار لیست بدهکاران بزرگ به ضرر شرکت‌های بیمه‌ای است

عدم انتشار لیست بدهکاران بزرگ به ضرر شرکت‌های بیمه‌ای است مدیرعامل شرکت بیمه تعاون بیان کرد: انتشار لیست بدهکاران بزرگ صنعت بیمه که از سوی بیمه مرکزی در حال پیگیری است به صنعت بیمه کمک می‌کند تا بتواند مطالبات خود را از بیمه‌گذاران دریافت کنند و اگر شرکت‌های بیمه‌ای باشند که لیست بدهکاران بزرگ خود […]

عدم انتشار لیست بدهکاران بزرگ به ضرر شرکت‌های بیمه‌ای است مدیرعامل شرکت بیمه تعاون بیان کرد: انتشار لیست بدهکاران بزرگ صنعت بیمه که از سوی بیمه مرکزی در حال پیگیری است به صنعت بیمه کمک می‌کند تا بتواند مطالبات خود را از بیمه‌گذاران دریافت کنند و اگر شرکت‌های بیمه‌ای باشند که لیست بدهکاران بزرگ خود را اعلام نکنند در نهایت به ضرر خودشان است.

یونس مظلومی در گفت‌وگو با چابک‌آنلاین در پاسخ به این پرسش که “چرا میزان سرمایه گذاری صنعت بیمه در بورس در مقایسه با سرمایه گذاری در سایر حوزه‌ها ناچیز است؟” گفت: پولی که نزد شرکت های بیمه قراردارد امانت بیمه گذاران بوده و بخشی از آن نیز ذخائر حق بیمه است بنابراین طبیعی است که شرکت های بیمه در سرمایه گذاری های با ریسک بالا اقدام نمی کنند و در رشته ای از سرمایه گذاری ها حضور پیدا می کنند که ریسک پذیری پایین تری دارد.

وی افزود: از سوی دیگر آیین نامه سرمایه گذاری هم برای این نوع سرمایه گذاری ها یک حد نصاب هایی را تعیین کرده است و شرکت های بیمه نمی توانند تمام منابع قابل سرمایه گذاری خود را به بازار سرمایه ببرند.

مدیرعامل شرکت بیمه تعاون در واکنش به این سوال که ” با توجه به آمار اعلام شده ۳۴ درصد نارضایتی بیمه گذاران از شرکت های بیمه، چرا برخی از شرکت های بیمه به اصلاح روند حرفه ای خود با بیمه گذاران توجهی ندارند؟”  بیان کرد: “اینکه در شرکت های بیمه۳۴ درصد است نمیدانم اما در شرکت بیمه تعاون میزان رضایتمندی مشتریان بالای ۸۰ درصد است.”

مظلومی ادامه داد: بیمه تعاون اولین شرکت بیمه ای است که استانداردهای ISO 1002 , ISO 1004 که به موضوع رضایتمندی مشتریان می پردازد را پیاده سازی کرده است.

 

رشد کلی حق بیمه‌ها درسال ۲۰۱۸ کندتر شد

 

حق بیمه‌های جهان در سال ۲۰۱۸ برای اولین بار از مرز پنج هزار میلیارد دلار فراتر رفت و به مبلغ ۵۱۹۳ میلیارد دلار رسید که معادل ۶.۱ درصد تولید ناخالص جهان است.

به گزارش «جمله» به نقل از چابک آنلای در سال  ۲۰۱۸ حق بیمه های جهان هم به صورت اسمی و به صورت واقعی رشد کرد ولی ضعیف تر شدن رشد بیمه های زندگی در اروپا، چین و آمریکای لاتین موجب شد تا رشد کلی حق بیمه ها نسبت به سال ۲۰۱۷ آهسته تر شود.

کل حق بیمه های جهان در سال ۲۰۱۸ از رشد اسمی ۴.۸ درصد و رشد واقعی۱٫۵ درصد برخوردار بوده است.

سهم بیمه های زندگی و غیر زندگی از کل حق بیمه‌های مستقیم سال ۲۰۱۸ به ترتیب ۵۴٫۷ درصد بوده که در مقایسه با سال قبل تغییری نداشته است.

در بخش بیمه‌های غیرزندگی حق بیمه‌ها با ترکیبی از رشد آهسته تر در بازارهای توسعه یافته و بهبود رشد در بازارهای نوظهور از رشد با ثبات به میزان ۳ درصد برخوردار شد که نسبت به میانگین تاریخی از فزونی قابل ملاحظه‌ای برخوردار است.

سهم بازار های نوظهور از کل حق بیمه های جهانی به طور مداوم در حال افزایش است و در بلند مدت انتظار می رود این سهم که در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۱ درصد برآورد شه بود در سال ۲۰۲۹ به ۳۴ درصد افزایش یابد.

پیش‌بینی می‌شود بازار بیمه منطقه آسیا _ اقیانوسیه که تعدادی از کشورهای توسعه یافته را نیز شامل می شود، در سال ۲۰۲۹ حدود ۴۲ درصد از کل حق بیمه‌های جهان را به خود اختصاص خواهد داد. در این صورت انتظار می‌رود در آن سال چین ۲۰ درصد حق بیمه جهانی را تولید کند.