سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران نحوه فعالیت مدارس تهران را در روزهای تعطیل تشریح کرد و گفت: مدارس ما همه روزه با حضور حداقل دونفر از مسئولین مدرسه، فعال بوده و به کار عادی خود ادامه خواهند داد. تمام مدارس مکلف هستند با استفاده از روش های نوین، آموزش را ادامه دهند. […]
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران نحوه فعالیت مدارس تهران را در روزهای تعطیل تشریح کرد و گفت: مدارس ما همه روزه با حضور حداقل دونفر از مسئولین مدرسه، فعال بوده و به کار عادی خود ادامه خواهند داد. تمام مدارس مکلف هستند با استفاده از روش های نوین، آموزش را ادامه دهند.
مسعود ثقفی در این باره اظهارکرد: طی بخشنامهای که دیروز به مدارس شهر تهران ابلاغ شد تمام مدارس موظف به بازگشایی مدرسه هستند و طی ساعات تعیین شده در بخشنامه یعنی بین ساعات ۸ تا ۱۲ باید مدیر مدرسه و یک نفر از کادر اداری حضور داشته باشند تا به ادامه روند آموزشی مدرسه بپردازند.
وی افزود: آموزش در مدرسه تعطیلی بردار نیست. صحیح است که همه ما درگیر بیماری شدهایم و مسائل مربوط به بیماری، همه زندگیها را تحت الشعاع قرار داده اما وظیفه مدارس به عنوان پایگاه آموزشی ادامه فعالیت است.
سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه ما به دلایل و شرایط خاص شیوع بیماری کرونا امکان حضور معلمان و دانش آموزان را در مدرسه نداریم اما میتوانیم از این وضعیت به عنوان فرصت استفاده و از روشهای نوین آموزشی بهره برداری کنیم عنوان کرد: ما نمیتوانیم آموزش را تعطیل کنیم. ثقفی افزود: از مدیران و معلمانی که این کار را انجام میدهند قدردانی میکنیم. مدیر مدرسه رهبر آموزشی است و باید فرایند آموزشی را امتداد دهد. این نگرانی در خانوادهها هم وجود دارد و با توجه به تعطیلیهای پیش آمده نگران آموزش فرزندان خود هستند؛ اما باید گفت که مدارس ما همه روزه با حضور حداقل دونفر از مسئولین مدرسه، فعال بوده و به کار عادی خود ادامه خواهند داد.
تغییر لیست مشمولان «بسته معیشتی» در خرداد ۹۹
سخنگوی شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی با اشاره به بررسی دو مرحلهای وضعیت مشمولان طرح حمایت معیشتی در خرداد و آذر هر سال، تاکید کرد که لیست مشمولان این طرح خرداد۹۹ دستخوش تغییر خواهد شد.
حسین میرزایی با اشاره به پیشنهاد مجلس مبنی بر تلفیق یارانه نقدی و معیشتی و پرداخت ادغامی آن به مشمولان اظهار کرد: این بحث در مجلس مطرح و ادله مختلفی نیز مورد توجه قرار گرفت اما بعد از منتفی شدن آن، قرار شد سال آینده ۷۸ میلیون ایرانی یارانه ۴۵۵۰۰ هزار تومانی را دریافت و ۶۰ میلیون ایرانی طرح حمایت معیشتی را بگیرند.
وی در خصوص ادله دولت در راستای رد طرح ادغام این دو یارانه گفت: ما در وزارت تعاون ۶۰ میلیون نفری که اولویت بالاتر برای دریافت یارانه حمایت معیشتی را داشتند، شناسایی کرده بودیم و اگر سهم این افراد کم می شد و مبلغ ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان برای خانوار یک نفره به ۷۲ هزار تومان تقلیل پیدا می کرد، افراد ضرر می کردند. میرزایی ادامه داد: بسیاری افراد مشمول در استانهای محروم و مناطق روستایی و حاشیه شهرها بودند و ما آن ها را در زندگی روزمره رصد نکردیم. این افراد ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار خانواده از مجموع ۱۹ میلیون خانوار هستند که حتی خودرو هم ندارند و قطعا بنزین سوبسیدی را هم دریافت نمی کنند که از هر جهت ادغام برای این افراد ضررهایی به همراه داشت.
وی یادآور شد: ما ادله خود را مطرح و شیوه شناسایی را از محل پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان برای نمایندههای مجلس ارائه دادیم و در نتیجه مجلس متقاعد و بنا شد با همین رویه پیش رویم و در خرداد ماه ۹۹ اولین مرحله پایش را پشت سر بگذاریم.
در ایام خانهنشینی کرونایی چه کار کنیم؟
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور به ارائه راهکارهایی برای مقابله با استرس ناشی از ویروس کرونا پرداخت و گفت: در شرایط فعلی که مردم در خانه هستند و سبک زندگی خود را تغییر دادهاند، توصیه میشود که از اقداماتی مانند ریلکسیشن و سرگرم کردن خود و اعضای خانواده و مطالعه و نوشتن خاطرات خود برای مقابله با این استرس استفاده کنند.
محمد حاتمی اظهار کرد: کرونا باعث توجه مردم به اقدامات پیشگیرانه و تغییر سبک زندگی شده و تکرار برخی رفتارها هم به مرور زمان به عادت تبدیل میشود، اما مردم مطمئن باشند که با رفتن این ویروس منحوس از کشور عادت به تکرار شستن دستها و اقدامات بهداشتی هم از بین خواهد رفت. رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه کرونا مردم را نمیکشد و این ترس از کروناست که مردم را میکشد، گفت: متاسفانه اقدامات زمینهسازی ذهنی برای این ویروس انجام نشده بود و فقط میگفتند که کرونا در ایران نیست، اما به یکباره اعلام شد که چند نفر در قم فوت کردند و این موضوع استرس و اضطراب زیادی را در مردم ایجاد کرد. وی اضطراب و استرس را جزو ذاتی ورود ناگهانی این ویروس به کشور دانست و افزود: درصدی از وجود اضطراب در افراد خوب است، چراکه باعث رعایت اقدامات بهداشتی و خود مراقبتی میشود، اما اگر میزان استرس از حدی فراتر رود هورمون کورتیزون کاهش مییابد و سیستم ایمنی بدن تضعیف و نهایتاً بدن آماده بیماریهای صعب العلاج خواهد شد.