دکتر علی اکبر خادمی – مشاور مدیر مسئول و سرپرست روزنامه سراسری «جمله» در استان اصفهان/ اکنون و در میانه «بحران کرونا»، زمان خوبی برای یارگیری و تسویه حساب های جناحی و ناکارآمد نشان دادن فعالیت ها و دستاوردهای یکدیگر و امتیازگیری حزبی و قومی و منطقهای نیست. گرچه تا به امروز، تلاشها […]
دکتر علی اکبر خادمی –
مشاور مدیر مسئول و سرپرست روزنامه سراسری «جمله» در استان اصفهان/
اکنون و در میانه «بحران کرونا»، زمان خوبی برای یارگیری و تسویه حساب های جناحی و ناکارآمد نشان دادن فعالیت ها و دستاوردهای یکدیگر و امتیازگیری حزبی و قومی و منطقهای نیست.
گرچه تا به امروز، تلاشها و زحمات جوانان و هیئات مذهبی، بزرگان و خیرین شهر،نماینده مردم ، مسئولان و مدیران، قابل سپاس و تقدیر است. اما پیشنهاد ما به همه مدیران و مسئولین شهرستان، نماینده منتخب و کاندیداهای محترم، جناحهای مختلف سیاسی، اصناف، رجال دینی و مذهبی، معتمدان، نخبگان و دانشگاهیان، فرهنگیان، صاحبان صنایع و فعالان کسب و کار این است که با توجه به پتانسیل و ظرفیتهای منطقه، اختلافات حزبی و جناحی را کنار بگذارید و تنها خدا را در راس امور ببینید.
دنبال تسویه حساب، گروکشی، عیب جویی، نادیده انگاری و تلافی نروید و به فکر جمعآوری امتیاز و ثبت دستاوردها تنها به نام و کام خود و جناح خود نباشید، چون در چنین شرایطی همه این فعالیت ها، به نام و کام ولی نعمتان ما؛ یعنی، مردم عزیز، ثبت و درج می گردد. سعی شود با خودباوری و همدلی بر این باور متمرکز باشید که مطمئنا، همه ما پیروز خواهیم بود، چون فقط به دنبال خیرخواهی و تأمین جان و منافع مردم شریف شهر و دیارمان هستیم.
«کرونا» دشمن مشترک همه ما است که به کسی رحم نمیکند و یا کسی را نمیشناسد. نباید با نیت و وسوسههای غیرخدایی، غیرمردمی، غیر انسانی، در باطن وجود هریک از ما، کرونایی متولد شود. پس بیایید متحد شوید و خود محور نباشید و دست از «تکروی» بردارید.
اکنون که این «ویروس منحوس»، کشور، استان و شهر ما را احاطه کرده، بر ما واجب است تا در خطرناکترین و حساسترین شرایط زندگی، از تاریخیترین امتحان و آزمون الهی، سربلند بیرون بیاییم و به همدیگر رحم کنیم و با همدلی از این مسیر سخت، گذر نماییم.
نباید از خاطر دور بداریم که این بحران موقت و مقطعی است و ما باید تا چند ماه دیگر، به مثابه «روزحشر»، کارنامه روشنی از خود بر جای بگذاریم. امید است آن روز آه و حسرت نکشیم و افسوس و غبطه بهخاطر کمکاری و سهلانگاری بر دامن هیچکدام از ما نچسبیده باشد.
جای بسی تاسف است که برخی از افراد و خصوصا مدیران و مسئولین مان هنوز در سکوت به سر می برند و یا به نوعی، هنوز یاد نگرفتهاند، دست از تکروی بردارند و یا جناحی، گرایشی، سفارشی و سلیقه ای عمل نکنند. امروز زمان آن است تا کنارهم بنشینند و متحد شوند و هماهنگ، منسجم و جهادی دست به اقدامی بزنند و مردم را نجات دهند و سلامتشان را تضمین نمایند. متاسفانه، این تکروی های حزبی و سلیقه ای، قطعاً نتیجه مشخصی نخواهد داشت.
کاش این مدیران و ذی نفوذان منطقه با اینگونه تفکرات مذکور، درک میکردند کرونا، جناحی نیست. کرونا چپ، راست، اصولگرا و اصلاحطلب نمیشناسد. اهل پارتیبازی نیست. پیر و جوان، آشنا و غریبه و دارا و ندار نمی فهمد و باکسی تعارف ندارد و به کسی رحم نمیکند. پس اکنون زمان همصدایی، همآوایی و همدلی است و صدایی واحد، در پایتخت، از ما شنیده شود تا مدیران پایتخت شرایط و وضعیت ما را جدی بگیرند. دراین راستا پیشنهاد میکنم با توجه به شرایط بحرانی و حاد و علیرغم تشکیل جلسات ستادی، نماینده عالی دولت منطقه، یک نشست اضطراری و فوق العاده ای باحضور نماینده، مسئولین، معتمدین و خیّرین و همچنین دستگاههای ذیمدخل از جمله دانشگاه علوم پزشکی، ترتیب داده؛ تا آخرین وضعیت بیمارستانها و مراکز درمانی و شرایط منطقه (پس از گذشت حدود یکماه)، کمبودها و نواقص کار، شناسایی شود و آسیبهای احتمالی آینده نیز، آنالیز و بررسی گردد و با همفکری، مشارکت و وحدت همه، اقدام به اتخاذ تصمیم واحد نمایند و کمبودها و مشکلات را در قالب صدایی واحد، به مرکز برسانند. بدیهی است در این صورت، پایتختنشینان و شاید ناپدری عزیز استان، نیز قدمی بردارند و ضمن پذیرش مطالبات ما،با نیازها و خواسته های ما موافقت خواهند داشت. ضمنا یک نسخه از مصوبات جلسه جهت ثبت و انتشار به رسانه های مکتوب و مجازی ارائه شود.
در هفته های گذشته هریک از مسئولین براساس دایره ی نفوذ، توانمندی و جایگاه خود، جداگانه اقدام به اتخاذ تصمیم، مذاکره تلفنی یا نگارش نامه به دستگاههای ذیریط، وزارتها و مراجع ذیمدخل کردند که البته اقدام ارزشمندی است. اما اگر همه این افراد «ید واحد» شوند و با وحدت رویه و در کنار هم، خواسته ها را مطالبه نمایند و بر یک تصمیم، تاکید کنند، احتمال موفقیت بیشتر خواهد شد.
تشکیل چنین اجتماعی و نیز رسانهای کردن تصمیمات آن و ارسال آن در قالب صورتجلسهای به استان یا پایتخت یقینا میتواند باعث تسهیل و تسریع و کارگشایی امور باشد.
در پایان از اصحاب رسانه نیز میخواهم متوجه این نکته باشند که این روزها و در دوران هجوم «کروناویروس»، روان مردم نیز همانند جسم آنان، نیازمند سلامت و آرامش است. پس سعی کنیم با قلم و کلام خود، دل این مردم را نلرزانیم و با روان و آرامش آنان بازی نکنیم. این همدلی را تنها به مدیران و مسئولان توصیه نکنیم، خود ما نیز باید بر مدار وحدت حرکت کنیم و روزانه فقط با آمار کفن و دفن، روح و روان جامعه را آزرده نکنیم. و به همه تلاشها، اقدامات و دستاوردهای هریک از مسئولان در هر جایگاه و مقامی که برای این مردم صورت گرفته، ارج بنهیم.