علی نجفی توانا درباره جهان پساکرونا و تاثیر کرونا بر سیاست در کشورها و کل جهان، گفت: «متاسفانه بیماری کرونا بینظیر بوده و هیچگاه در طول تاریخ، بشر با این شدت درگیر چنین پدیده جهانی نبوده است». این وکیل دادگستری تصریح کرد: «در شرایط بغرنجی هستیم و با ویروس قوی و ناشناختهای مواجهیم […]
علی نجفی توانا درباره جهان پساکرونا و تاثیر کرونا بر سیاست در کشورها و کل جهان، گفت: «متاسفانه بیماری کرونا بینظیر بوده و هیچگاه در طول تاریخ، بشر با این شدت درگیر چنین پدیده جهانی نبوده است».
این وکیل دادگستری تصریح کرد: «در شرایط بغرنجی هستیم و با ویروس قوی و ناشناختهای مواجهیم لذا اقدامات گذر از این بحران مهم است و بعد از آن میتوان راجع به پساکرونا صحبت کرد زیرا اکنون موضوع پساکرونا زودرس است». این حقوقدان با اشاره به ضرورت یک همکاری بین المللی گفت: «اکنون فرصت خوبی برای حکام دنیا و مدیران جامعه است تا با حفظ ارزشهای دینی و سیاسی، باب مذاکره و مفاهمه با دنیا را شروع کنند و قطع نظر از اختلاف سیاسی برای پیدا کردن راه حل جهانی اقدام کنند».
رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز خاطرنشان کرد: « مسئولین سیاسی ما نیز باید پیش قدم شوند تا بتوانیم در سطح جهانی با روشهای مبارزه خود را هماهنگ کنیم و باید به منفعت کل بشریت نگاه کنیم».
وی گفت: «آمارها نشان دهنده بحران است و ما در ابتدای بحران هستیم و اگر نتوانیم همسو عمل کنیم برون رفت از این بحران غیر ممکن است و حداقل هزینه زیادی را پرداخت می کنیم که نه به نفع ملت است و نه به نفع حاکمیت و نظام». رییس پیشین کانون وکلای دادگستری مرکز افزود: «در شرایط فعلی حفظ حقوق و آزادیهای مردم مهم است و از طرفی هم بحث مربوط به اعمال روشهای حاکمیتی برای مهار این پدیده مطرح است و استفاده از شرایط آموزشی هماهنگ را باید به گونهای حل کنیم که با حداقل آزادی، حداکثر بهره برداری را داشته باشیم».
وی ادامه داد: «طبق اصل ۷۱ قانون اساسی، “مجلس شورای اسلامی در عموم مسایل در حدود مقرر در قانون اساسی میتواند قانون وضع کند. “متاسفانه تا امروز تصمیمی از سوی مجلس در این زمینه گرفته نشده است و دولت می توانست به صورت قانون آن را عملی کند و در این صورت نیروهای انتظامی و … بهتر می توانستند بحران را مدیریت کنند».
نجفی توانا افزود: « بخش زیادی از مردم ما زندگی روزمره شان را از طریق درآمد روزانه میگذرانند، مانند کارگران ساختمان و کشاورزان و بخش های خصوصی. با توجه به ادامه این وضع، شکنندگی آنها بیشتر است لذا دولت باید با تدوین برنامه و تصویب بودجه از آنها حمایت اقتصادی را داشته باشد که کارگران بیکار نشوند و بحران با موفقیت و حداقل هزینه پایان یابد»./ایسنا