بیمه معتادان از ۱۵ اردیبهشت برقرار می‌شود
بیمه معتادان از ۱۵ اردیبهشت برقرار می‌شود

  مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: خدمات بیمه سلامت برای معتادان از ۱۵ اردیبهشت دوباره برقرار می‌شود. طاهر موهبتی افزود: سال ۹۸ به علت اینکه قرار بود بودجه بیمه معتادان به ستاد مبارزه با مواد مخدر برود این بیمه معلق شد و در نهایت به این ستاد هم نرفت اما با مصوب جدید در […]

 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: خدمات بیمه سلامت برای معتادان از ۱۵ اردیبهشت دوباره برقرار می‌شود.
طاهر موهبتی افزود: سال ۹۸ به علت اینکه قرار بود بودجه بیمه معتادان به ستاد مبارزه با مواد مخدر برود این بیمه معلق شد و در نهایت به این ستاد هم نرفت اما با مصوب جدید در قانون بودجه ۹۹ دوباره این بودجه به سازمان های بینه برگشت و از ۱۵ اردیبهشت اجرا می شود. وی گفت: پوشش بیمه ای معتادان از ۱۵ اردیبهشت برای ۴۳ هزار معتاد برقرار می شود و معتادان از این تاریخ می توانند در ۱۵۹ مرکز درمان اعتیاد دولتی و ۲۷۴ مرکز خصوصی ۹ خدمت مختلف را شامل سم زدایی, درمان نگهدارنده و مشاوره روانشناسی را در این مراکز با پوشش ۷۰ درصدی بیمه دریافت کنند.
موهبتی ادامه داد: از ۴۳ هزار معتاد تحت پوشش بیمه حدود ۲۸ هزار نفر تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند.
وی گفت: علت اینکه این خدمات از ۱۵ اردیبهشت ارایه می شکد این است که منتظر تعرفه جدید خدمات بودیم و چون مصوب نشد قرار شد از این تاریخ با آخرین تعرفه مصوب اجرایی شود.
موهبتی درباره هزینه بیمه معتادان کرونا گفت: تاکنون ۲۳ هزار بیمه شده سازمان بیمه سلامت که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند تحت پوشش قرار گرفتند و معادل ۱۲۵ هزار تخت روز همه خدمات درمانی و تشخیصی از جمله سی تی اسکن و همه داروهای موجود در پروتکل درمان این بیماری تحت حمایت بیمه است و ۹۰ درصد هزینه این بیماران پرداخت می شود.

 

جشن‌های گلریزان ماه رمضان مجازی برگزار می‌شود

ستاد دیه کشور اعلام کرد: ۶۷۳۶ زندانی غیرعمد نیازمند کمک‌های خیران هستند و همه جشن‌های گلریزان ویژه ماه مبارک رمضان امسال به دلیل پیشگیری از انتقال ویروس کرونا در قالب گلریزان‌های تلویزیونی و آیین‌های زنده در فضای مجازی برگزار می شود.
به گزارش ستاد دیه کشور، ۱۳ هزار و ۷۰۰ محکوم جرایم غیرعمد در کشور در زندان هستند و طبق بررسی‌های به عمل آمده از سوی گروه‌های تحقیق، ۶ هزار و ۷۳۶ نفر از این افراد واجد شرایط برای دریافت کمک‌های نوعدوستانه هستند.
در راستای حفظ سلامت خیران با عنایت به توافق‌های انجام شده با مراکز صدا و سیما در استان ها، برنامه‌های مربوط به حبس زدایی محکومان جرایم غیرعمد امسال در قاب شیشه‌ای تلویزیون برگزار می شود و طبق جدول زمانبدی سیمای استانی به طور زنده هر شب یک جشن گلریزان را برگزار و تمامی عواید حاصل از آن را به مددجویان تحت حمایت ستاد دیه اختصاص می دهند. با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی افزون بر برنامه‌های تلویزیونی برخی از استان‌ها از جمله استان یزد با دعوت از چهره‌های مطرح هنری و ورزشی گلریزان‌های زنده مجازی را در طول این ماه برگزار می کند.
این اقدام با هدف ترغیب آحاد مختلف اجتماعی برای مشارکت در امر حسنه آزادی بدهکاران غیربزهکار برنامه‌ ریزی شده است.

 

قشم چشم انتظار سه هزار بچه لاکپشت پوزه عقابی


۴۴ لاکپشت در ساحل روستای شیب دراز واقع درجزیره قشم تخمگذاری کردند که بر اساس پیشبینی‌ها، سه هزار تخم لاکپشت در این منطقه موجود است.
مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: این تخم‌ها توسط تیم ناتوران خمیس و با نظارت مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم تا زمان تولد حفاظت می‌شوند.
سید هاشم داخته افزود: هر ساله از هفته دوم اسفند ماه تا هفته دوم اردیبهشت ماه، سواحل ماسه‌ای روستای شیب دراز میزبان لاکپشت‌های پوزه عقابی است که برای تخمگذاری به زادگاه خود بازمی‌گردند. وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۱ تا کنون، جوانان جامعه محلی روستای شیب دراز با عنوان گروه «ناتوران خمیس» با گذراندن دوره های آموزشی، در حفاظت از تخم این جانور و کمک به بقای نسل آن نقش مهمی ایفا کرده‌اند.
هفت گونه‌ لاکپشت‌ دریایی در جهان شناخته شده اند که پوزه عقابی‌ها یکی از آن‌ها محسوب می‌شوند. این لاکپشت‌ها همه ساله در سواحل ماسه ای روستای شیب دراز در ۴۵ کیلومتری جنوب شهر قشم، تخم گذاری می‌کنند. حدود دو ماه طول می کشد تا نوزاد لاکپشت ها از تخم خارج شده و راهی دریا شوند.
مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: با اجرای طرح حفاظت از لاکپشت‌های پوزه عقابی از انقراض این گونه در قشم جلوگیری شد و علاوه بر آن تاثیرات مثبتی در حوزه‌های اشتغالزایی و ارتقاء معیشت جامعه محلی روستای شیب دراز و صنعت گردشگری جزیره ایجاد شد.
وی، در پایان با یادآوری تعطیلی این سایت در کنار سایت‌های گردشگری به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا افزود: گردشگران از تجمع در این سایت اجتناب نمایند.