در ادامه دیدارهای صمیمانه مدیرعامل بانک کشاورزی با مدیران استانی شعب این بانک که با هدف ارتباط مستقیم و بدون واسطه و به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف و حرکت در مسیر بالندگی صورت می گیرد، روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی با  جواد صمدی مدیر شعب استان زنجان در […]

در ادامه دیدارهای صمیمانه مدیرعامل بانک کشاورزی با مدیران استانی شعب این بانک که با هدف ارتباط مستقیم و بدون واسطه و به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف و حرکت در مسیر بالندگی صورت می گیرد، روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی با  جواد صمدی مدیر شعب استان زنجان در محل ساختمان مرکزی بانک کشاورزی در تهران دیدار و گفت و‌گو کرد.

مدیرعامل بانک کشاورزی در این دیدار از جواد صمدی به دلیل تحقق برنامه‌ها و عملکرد مناسب در تمامی محورها تشکر و قدردانی کرد.

جذب ۸۹درصدی اعتبار توسعه اشتغال پایدار روستایی وعشایری، تحقق ۱۲۹درصدی برنامه جذب سپرده‌های مردمی، تحقق ۱۰۵ درصدی برنامه بانکداری مجازی، افزایش ضریب خود اتکایی، تحقق برنامه‌های وصول مطالبات….، از جمله دستاوردهای مدیریت بانک کشاورزی استان زنجان در هشت ماهه نخست سال جاری بوده است.

 

پرداخت بیش از ٦٤١ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی در مازندران

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک در راستای انجام تعهدات و مسئولیت‎های اجتماعی خویش، از ابتدای سال ٩٧ تا ٢٤ آبان‌ماه سال‌جاری دو هزار و ٧٦٥ فقره وام قرض‌الحسنه بالغ بر ٦٤١ میلیارد ریال به ساکنان استان مازندران پرداخت کرده است.

بنابر این گزارش، بانک صادرات ایران در این استان در مدت یاد شده، ٣٢٨ میلیارد و ٤٥٠ میلیون ریال وام قرض‌‌الحسنه ازدواج پرداخت کرده است. همچنین این بانک با پرداخت ٤٣ میلیارد و ٣٠٠ میلیون ریال وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی به متقاضیان معرفی شده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی و نیز ٤٠ میلیارد و ٤٦٠ میلیون ریال وام رونق تولید، گام مهمی در راستای ایجاد اشتغال در این استان برداشته است.

این بانک همچنین در بخش اعطای وام قرض‌الحسنه اشتغال فراگیر نیز بیش از ١٤ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرده است.

 

استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای برون رفت اقتصاد از وضعیت حاضر

حسين مهري مديرعامل بانك صنعت و معدن گفت: اين بانك از تمام ظرفيت‌هاي خود براي مشاركت در حل مشكلات اقتصادي كشور در شرايط حاضر استفاده خواهد كرد.

وي كه در نشست صميمانه با فرزندان شهدا و ايثارگران بانك سخن مي‌گفت، ضمن بيان مطلب ياد شده افزود: داشتن سازماني پويا و دانش محور كه بتواند با انطباق با شرايط نوين داخلي و بين‌المللي به ماموريت‌هاي خود عمل كند نيازمند برنامه‌ريزي پويا و علمي است.

حسين مهري در اين نشست نقش بانك صنعت و معدن را در اقتصاد كشور، بويژه در شرايط كنوني، بسيار موثر و حساس توصيف كرد و افزود: اين بانك مي‌تواند در رفع مشكلات اقتصادي ايران گام‌هاي اساسي بردارد.

وي مديريت دانش و تقويت بدنه كارشناسي بانك را مورد تاكيد قرار داده و بيان داشت: شناسايي همكاران خلاق و نوآور در جهت ارتقاء به سطوح مديريتي از سياست‌هايي است كه در بانك صنعت و معدن دنبال مي‌شود.

حسين مهري در اين ديدار افزود: تشكيل شوراي راهبردي با كميته‌هاي ويژه براي ارتقاء سطح خدمت‌رساني، نوآوري، بررسي مشكلات كارمندان و دستيابي به وضعيت مطلوب از ديگر برنامه‌هاي اين بانك است.

مديرعامل بانك صنعت و معدن در ادامه ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهدا و جانفشاني‌هاي ايثارگران در دوران دفاع مقدس، حفظ و صيانت از ميراث گرانبهاي آنان و ارزش‌هاي نظام جمهوري اسلامي ايران را وظيفه‌اي همگاني دانست و افزود: مردم كشور ما هرگز ازخود گذشتگي آن بزرگان را از ياد نخواهند برد.

وي تصريح كرد: شما فرزندان شهدا و ايثارگران مي‌توانيد راه پدران خود را با تحصيل دانش و تجربه و خدمت به ميهن اسلامي ادامه دهيد و در اين مسير بايد سپاسگزار زحمات مادرانتان باشيد كه در تربيت و هموار ساختن مسير پيشرفت شما كوشيده‌اند.