سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: براساس برنامههای پیشبینیشده، خوزستان باید تا هفت سال آینده به قطب بومگردی کشور تبدیل شود جلسه هماندیشی کمیته طبیعتگردی استان خوزستان با حضور نمایندگان ادارات کل منابعطبیعی و محیط زیست و نیز معاون گردشگری استان به دبیری ادارهکل میراث فرهنگی در محل این ادارهکل تشکیل شد. […]
سرپرست معاونت گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی خوزستان گفت: براساس برنامههای پیشبینیشده، خوزستان باید تا هفت سال آینده به قطب بومگردی کشور تبدیل شود جلسه هماندیشی کمیته طبیعتگردی استان خوزستان با حضور نمایندگان ادارات کل منابعطبیعی و محیط زیست و نیز معاون گردشگری استان به دبیری ادارهکل میراث فرهنگی در محل این ادارهکل تشکیل شد. این جلسه به منظور سیاستگذاری و هماهنگی در زمینه توسعهی بومگردی (اکوتوریسم) و ایجاد امکانات و تسهیلات لازم برای فعالیت کارگروه با همکاری دستگاههای عضو، برگزار و در آن طرحهای گردشگری با محوریت بومگردی در اراضی ملی و مناطق چهارگانه محیطزیست بررسی شد. همچنین طی این جلسه با توجه به ظرفیتهای بالای اکوتوریسم استان خوزستان، تنوع فرهنگی و میراث تاریخی، بر اشتغالزایی جامعه بومی و حفاظت از عرصههای طبیعی تاکید شد.
معادن متروکه نمک گرمسار قطب گردشگری درمانی کشور میشوند
معاون مدیرکل دفتر حفاظت سازمان جنگلها بابیان اینکه احیا و بازسازی معادن متروکه به شکل سابق خود در دستور کار است، کفت: معادن متروکه گرمسار قطب گردشگری نمک درمانی کشور می شوند.امیر مسعود جلالی ضمن بیان اینکه بحث احیا و بازسازی معادن یکی از موضوعاتی است که در سنوات اخیر به دلیل تخریبهایی که به منابع طبیعی وارد میکند، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است، ابراز داشت: عمده معادن رهاشدهاند و فکری به حال آنها نمیشود طی سهچهارساله گذشته تجمیع افکار زیادی صورت گرفت تا بتوانیم با برنامهریزی مناسب معادنی که عمر بهرهبرداری آنها به اتمام رسیده و متروکه شده را به حالت طبیعی خود بازگردانیم.
سنجش اثرات اقتصادی گردشگری با کمک حساب اقماری
گردشگری صنعت بسیار سودآوری است اما به گفته کارشناسان، در صورت عدم به کارگیری حساب اقماری گردشگری، نه می توان وضعیت موجود را تحلیل کرد و نه قادر خواهیم بود تا نگاهی آینده نگرانه به این صنعت در کشور داشته باشیم. با این حال آمارهای متقنی از ورود و میزان ارزآوری گردشگران خارجی در دست نیست و تنها آمارهای قابل اتکا، آماری است که پلیس مهاجرت از ورود خارجی ها به کشور ثبت می کنند و بعد این آمارها در اختیار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گذاشته می شود. طبق آخرین آماری منتشر شده، مجموع گردشگرانی که از ابتدای امسال تا مهرماه به ایران سفر کرده اند به چهار میلیون و ۷۳۹ هزار و ۴۱۳ نفر رسیده است اما همانطور که «ولی الله تیموری»، معاون گردشگری کشور گفته است نمی توان خیلی درباره این آمارها صحبت کرد چون هنوز حساب اقماری در کشور راه اندازی نشده است.