مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به طرح پیشنهادی مبنی بر واردات اتوبوس دست دوم، گفت: اتوبوس‌های دست دوم زیر ۵ سال با سوخت یورو ۴ در شرایط بحرانی امروز خیلی بهتر از برخی اتوبوس‌های خودمان است که بالای ۱۰ سال سن دارند و استانداردشان یورو ۲ است. پیملن سنندجی، با اشاره به کمبود اتوبوس‌های […]

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به طرح پیشنهادی مبنی بر واردات اتوبوس دست دوم، گفت: اتوبوس‌های دست دوم زیر ۵ سال با سوخت یورو ۴ در شرایط بحرانی امروز خیلی بهتر از برخی اتوبوس‌های خودمان است که بالای ۱۰ سال سن دارند و استانداردشان یورو ۲ است.
پیملن سنندجی، با اشاره به کمبود اتوبوس‌های ناوگان اتوبوسرانی گفت: رویکرد ما تامین اتوبوس‌های صفر، تازه و نو است و اساس نوسازی همین است، اما حال که وضعیت تولید و قیمت اتوبوس مناسب نیست و تکنولوژی‌های دنیا به سمت استانداردهای خیلی بالاتر رفته است، می‌توان از اتوبوس‌هایی استفاده کرد که به استانداردهای ما (مثل یورو۴ با فیلتر) می‌خورد و سن آنها زیر ۵ سال است. چنین اتوبوس‌هایی بهتر از اتوبوس‌های فرسوده هستند و قیمت آنها خیلی مناسب‌تر است.
پیمان سنندجی ادامه داد: در حوزه کامیون‌ها و کشنده‌ها هم مجوز واردات ماشین‌های دست دوم وجود دارد و واردات این ماشین‌ها به ناوگان در حال انجام است و هیچ مشکلی هم ایجاد نشده است. واردات اتوبوس دست دوم زیر ۵ سال نیز می‌تواند در افزایش کیفیت ناوگان اتوبوسرانی و خدمات آن بسیار اثرگذار باشد.
ظرفیت حمایتی شهر از زنان بی پناه باید افزایش یابد
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به افتتاح دومین گرمخانه زنان در تهران گفت: ظرفیت های شهر به ویژه در حمایت از زنان بی پناه باید افزایش یابد.
الهام فخاری با اشاره به تذکرش در صحن شورا درباره کمبود گرمخانه برای زنان اظهار کرد: با پیگیری و تشکیل سه جلسه فوق العاده و با همکاری مجدانه مدیر سازمان خدمات و مدیران منطقه ۱۲ شاهد افتتاح دومین گرمخانه زنان در پایتخت بودیم. وی ادامه داد: این گرمخانه با ظرفیت ۱۵۰ نفر در پارک_هرندی، محدوده انبار گندم راه‌اندازی شده است.
به گفته فخاری از ساختمان گرمخانه در گذشته با کاربری سالن یاس استفاده می‌شد اما به تازگی با تجهیز به امکانات پزشکی، ترک اعتیاد و آموزش رفتارهای پرخطر، این فضا پذیرای زنان کارتن خواب است.
رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه کمبودهایی در زمینه زیرساخت ها برای حمایت از زنان کارتن خواب وجود دارد، افزود: ظرفیت های شهر به ویژه در حمایت از زنان بی پناه باید افزایش یابد. هر چند سیاست های حمایتی از خانواده نیز باید در جهت کاهش بروز چنین پدیده هایی از جمله کارتن خوابی و سایر ناهنجاری های اجتماعی باشد. بر همین اساس مدیریت شهری در تلاش است تا برای جبران کمبود ها در این زمینه اقداماتی را انجام دهد و کمیته اجتماعی شورا نیز پیگیر رفع موانع در این زمینه ها است.
بعد از دو سال ستاد بازآفرینی بافت فرسوده تشکیل شد
رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران گفت: ستاد بازآفرینی بافت فرسوده بعد از دوسال باهدف چگونگی اجرای برنامه عملیاتی و اقدامات مشترک در ۱۸ محله اولویت دار نخست شهر تشکیل شده است.
زهرا نژاد بهرام با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از بافت های فرسوده شهر تهران، گفت: ستاد بازآفرینی بافت فرسوده بعد از دوسال باهدف چگونگی اجرای برنامه عملیاتی و اقدامات مشترک در ۱۸ محله اولویت دار نخست شهر تشکیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه گزارش نوسازی در بافت را در دست تهیه دارد، افزود: بزودی مشروح این گزارش را به اطلاع شهروندان خواهد رساند.
رئیس کمیته شهرسازی شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت تشکیل ستاد بازآفرینی بافت های فرسوده شهر از دستور جلسات این ستاد گفت و افزود: در این ستاد در مورد برنامه عملیاتی اقدام مشترک در ۱۸ محله اولویت نخست شهر تهران (موضوع تبصره ۲ ماده ۵ آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری) تصمیم گیری می شود. وی ادامه داد: همچنین در مورد بسته تشویقی نوسازی مسکن در بافتهای فرسوده شهر تهران، در مورد ابلاغیه دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مبنی بر تدقیق محدوده های هدف بازآفرینی و نیز ایفای تعهدات دولت و دستگاه های اجرایی در خصوص عملیاتی نمودن آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی (مواد ۶، ۹، ۱۳، ۱۸، ۱۹ و ۲۰) بررسی و تصمیم گیری هایی صورت می گیرد.
وی بررسی پیشنهاد شهرداری منطقه ۲۲ و شرکت بازآفرینی شهری ایران در خصوص قرار گرفتن محله پیکانشهر به عنوان یکی از محدوده های هدف بازآفرینی شهری را یکی دیگر از دستورات این ستاد برشمرد.