معاون برنامهریزی شهردار تهران گفت: اصلاح ساختار و تعیین تعداد معاونتهای شهرداری باید با توجه به شرایط، ماموریتها و حجم کار در برنامه سوم توسعه شهر تهران تعیین شود سکینه اشرفی با اشاره به طرح پیشنهادی اعضای شورای شهر برای کاهش تعداد معاونتهای شهرداری از ۹ به ۶ و حذف پستهای قائممقام و مشاور […]
معاون برنامهریزی شهردار تهران گفت: اصلاح ساختار و تعیین تعداد معاونتهای شهرداری باید با توجه به شرایط، ماموریتها و حجم کار در برنامه سوم توسعه شهر تهران تعیین شود
سکینه اشرفی با اشاره به طرح پیشنهادی اعضای شورای شهر برای کاهش تعداد معاونتهای شهرداری از ۹ به ۶ و حذف پستهای قائممقام و مشاور از سطوح شهرداری تهران توضیح داد: مطالعهای در سال ۸۹ صورت گرفت که در آن مطالعه پیشنهاد شد تا تعداد معاونتها از ۹ به ۶ معاونت و تعداد ادارات کل از ۴۸ به ۳۲ اداره کل کاهش یابد.
وی با تاکید بر اینکه این مطالعه صرفا کاهش تعداد معاونتها نبوده، تصریح کرد: در این مطالعه جامع، کل ساختار شهرداری مورد توجه قرار گرفته بود و اینگونه نبود که تنها به بخشی از اصلاح ساختار پرداخته شود.
اشرفی اضافه کرد: در مطالعه مذکور، تغییرات در سه سه سطح کلان، مناطق و نواحی دیده شده و پیشنهاد شده بود تا تغییرات از پایینترین سطح، یعنی سطح شهرداری ناحیه آغاز شود.
باید سرویسهای مدارس را به کلاس سیار تبدیل کنیم
رئیس سازمان دانش آموزی این سازمان را بالاترین ظرفیت و بهترین بستر برای تحقق سند تحول بنیادین دانست و به تشریح ۴ اصل اساسی بالندگی یک سازمان پرداخت.
علیرضا کاظمی مهمترین ماموریت و استراتژی آموزش و پرورش و وزیر را اجرا و تحقق سند تحول بنیادین دانست و با طرح این سوال که سهم سازمان دانشآموزی از اجرای این سند چیست افزود: باید سیاستهای تشکلها را در راستای اجرایی شدن سند تحول بنیادین مشخص کنیم.
کاظمی در ادامه گفت: آنچه در سرویس مدارس مهم است نوع نگاه به این سرویسهاست. ما باید سرویسهای مدارس را یک کلاس سیار و معلم را یک مربی سازمان تلقی کنیم. شما مدیران باید فرصتآفرینی کنید و شبکه ارتباطی که همان شورای برنامهریزی است، تشکیل دهید. حوزه ارتباطی باید با نهادها، سازمانها، تشکلها و ادارهها تقویت شود. امیدوارم سازمان دانشآموزی در این ماموریت که به تشخیص وزیر آموزش و پرورش به سازمان واگذار شده است، موفق باشد.
پرداخت ۲ نوبت «سبد کالا» به مددجویان تاپایان سال
دولت و مجلس باید برای حمایت از اقشار محروم، بودجه مددجویان کمیته امداد را متناسب با نرخ تورم افزایش دهند.
رئیس کمیته امداد با بیان این مطلب بر ضرورت افزایش اعتبارات مددجویان این نهاد در بودجه سال ۹۸ تاکید کرد.
سیدپرویز فتاح با تاکید بر اینکه کشور امروز در یک جنگ اقتصادی شدید قرار گرفته است، اضافه کرد: مردم در همه آزمونها سربلند هستند و این تواضع و صبر مردم قابل تقدیر است.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به نیازهای اقشار محروم به ویژه در وضعیت اقتصادی فعلی در کشور، گفت: سال گذشته و در ابتدای امسال تلاش خوبی برای رفع فقر مطلق در کشور انجام شد. با همکاری دولت و مجلس تبصره ۱۴ با ۷ هزار میلیارد تومان اعتبار با هدف کاهش فقر مطلق برای سال ۹۷ تصویب شد که در ۹ ماهه اول سال این بودجه به طور کامل محقق شده است.
فتاح گفت: طی ۲ سال گذشته و تا آخر سال ۹۶ از طریق خودکفایی و توانمندسازی، جامعه تحت حمایت کمیته امداد حدود ۱۵ درصد کاهش یافت و وظیفه اصلی ما همین است. معتقدیم یارانه دادن به تنهایی کارگشا نیست و اقدامات کمیته امداد از طریق توانمندسازی و استفاده از وام قرض الحسنه با قوت پیگیری می شود.
فتاح از افزایش ۳۵ درصدی کمکهای مردمی به کمیته امداد در سال ۹۷ خبر داد و گفت: به مردم ایران اطمینان می دهیم که صدقات و زکات هر شهر را بر اساس نیات و در همان شهر هزینه کنیم.
رئیس کمیته امداد با اشاره به وفاق شکل گرفته حول کمیته امداد در میان دولت، مجلس و مردم، از مکاتبه با رئیس جمهور برای اختصاص ۲ نوبت سبد کالا به مددجویان امداد و بهزیستی تا پایان سال خبر داد و خاطرنشان کرد: رئیس جمهور با این خواسته کمیته امداد موافقت کرده است و امیدواریم اختصاص سبد کالا به مددجویان به زودی انجام شود.