رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: فرزندان غائب و غیرغائب ایثارگران به ازای هر درصد جانبازی و هر یک ماه آزادگی و رزمندگی از ۱۲ روز کسری خدمت سربازی بهره مند می شوند. سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی افزود: این تسهیلات به کارکنان وظیفه در حال خدمت تعلق می گیرد […]
رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: فرزندان غائب و غیرغائب ایثارگران به ازای هر درصد جانبازی و هر یک ماه آزادگی و رزمندگی از ۱۲ روز کسری خدمت سربازی بهره مند می شوند. سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی افزود: این تسهیلات به کارکنان وظیفه در حال خدمت تعلق می گیرد و مشمولان غائب برای بهره مندی از این تسهیلات، تا ۱۲ فروردین سال ۹۸ مصادف با روز جمهوری اسلامی ایران مهلت دارند خود را برای انجام خدمت دوره ضرورت به پلیس +۱۰ معرفی کنند.
وی ادامه داد: کسانی که در مهلت تعیین شده برای اعزام از سوی سازمان وظیفه عمومی حضور یابند اما مجددا غیبت کنند، از این تسهیلات محروم می شوند. سردار کمالی اضافه کرد: مشمولانی که در حال حاضر معافیت تحصیلی دارند یا افرادی که هنوز به سن مشمولیت نرسیده اند، در صورت ورود به غیبت در آینده مجاز به استفاده از این تسهیلات نخواهند بود.
صدور شناسنامه سلامت الکترونیک
برای دانشآموزان
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به ارائه گزارشی از عملکرد معاونت تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی طی ۴۰ سال اخیر پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و اخبار فعالیتها و مسابقات ورزشی دانش آموزی را تشریح کرد.
مهرزاد حمیدی اظهار کرد: از سالی که درس تربیت بدنی در مدارس اجباری شد و قانون اجباری شدن ورزش مدرسهای را به تصویب رساندند، ۹۱ سال میگذرد. وی افزود: ۵۱ سال از تصویب این قانون در سالهای قبل از انقلاب و چهل سال آن مربوط به چهار دهه بعد از انقلاب است. این ۵۱ سال را باید با ۴۰ سال اخیر مقایسه کنیم. البته باید در نظر داشته باشیم که در این ۴۰ سال دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی و تحریمها را شاهد بودیم و توطئههای متنوع برای نظام متکی به آموزههای اسلامی و مردم شکل گرفت و این ملاحظات را باید در نظر گرفته شود.معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال ۵۷، ۵۰۰ دبیر تربیت بدنی دارای مدرک لیسانس و متخصص داشتیم گفت: اکنون ۳۵۰۰۰ دبیر تربیت بدنی داریم که ۵۰۰ نفر آنها دانشجوی دکتری بوده و یا مدرک دکتری تربیت بدنی دارند. وی ادامه داد: در آموزش عالی نیز سرمایه گذاری بسیاری انجام شده است. در سال ۵۷ چهار مرکز نیروی متخصص تربیت میکرد اما امروز بیش از ۲۰۰ مرکز دانشگاهی در سراسر کشور مشغول آموزش نیروی انسانی متخصص هستند و بسیاری در مقاطع ارشد و دکترا نیرو تربیت میکنند و گرایشهای مختلفی ایجاد شده و محتوای آموزشی با استانداردهای جهانی برابری میکند.
باید مانع ازدواج دختران زیر ۱۳ سال شویم
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه باید مانع ازدواج دختران زیر ۱۳ ساله شویم، گفت: این ازدواجها اجباری و به دلایل اقتصادی، قومی و از روی عدم آگاهی است.
معصومه ابتکار با اشاره به اینکه ما در کشور شاهد وقوع ازدواجهای اجباری دختران زیر سن ۱۳ ساله هستیم، اظهار کرد: البته تعداد این ازدواجها خیلی کم است و اکثریت قاطع ازدواجها در سنین قانونی انجام میشود. این ازدواجها اجباری و به دلایل اقتصادی، قومی و از روی عدم آگاهی است که باید جلوی آنها را بگیریم.
وی ادامه داد: ما طرفدار این نیستیم که سن ازدواج کلاً بالا برود یا پایین بیاید بلکه بحث ما این است که سن ازدواج از یک سنی نباید پایینتر بیاید. یک دختر زیر ۱۳ سال که هیچ حقوق اجتماعی نداشته و کودک محسوب میشود چرا باید وارد یک مسئولیت سنگین به نام ازدواج شود؟ آیا او آگاهی کافی برای انتخاب دارد؟ اینکه بگوییم سرپرست او برای او تصمیم بگیرد به معنای خدشهدار کردن حقوق انسانی نیست؟ آیا در قرن بیست و یکم میتوانیم اینگونه احکام اسلامی را ببینیم؟
ابتکار با اشاره به اینکه همه برای جلوگیری از ازدواج زیر ۱۳ ساله اتفاق نظر دارند، تصریح کرد: حالا در مورد اینکه کف سن ازدواج چقدر باید باشد؟ باید کار کرد. ما هم در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری لایحهای به دولت برای جلوگیری از ازدواج دختران زیر ۱۳ سال، دادهایم و فکر میکنیم مطالبه جامعه هم این باشد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پایان با بیان اینکه ازدواج زیر ۱۳ سال آسیب زیادی دارد و آمار طلاق این ازدواجها زیاد است، گفت: ما موافق ازدواج هستیم و نمیگوییم سن ازدواج خیلی بالا برود اما فکر میکنیم نباید برای ازدواج دختران زیر ۱۳ سال مناقشه کنیم.